TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trance.CZ In The Mix @ Trance-Energy Radio – každé 2. pondělí od 17:00 hodin

• Toto téma obsahuje celkem 250 odpovědí. Do diskuze (35 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 9 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 253)
  • Autor
    iamek
    Člen

Konecne set, ktery se da poslouchat od zacatku do konce. Respect 🙂

hectic
    Člen

Pěknej set.

Všim sem si, že při přechodech ztišuješ tracky, je to v něčem lepší?

Nulda
    Účastník

já na to včera zapomněl jak na smrt, ještě že to lze sosnout, tohle je totiž přesně moje krevní skupina sm5

Dolvich
    Správce

Tracklist:
    01. Mason – You Are Not Alone (Original mix)
    02. Flashback (Eelke Klein mix)
    03. Jonas Hahmo – Mojito (Original mix)
    04. Beltek – Running Backwards (Original mix)
    05. Moguai – Oyster (Michael Woods remix)
    06. Sebastien Leger – Seaweed (Original mix)
    07. Tim Berg – Bromance (Avicii´s Arena mix)
    08. Max Graham vs. Yes – Owner Of The Lonely Heart (Club mix)
    09. Robert Babicz – Dark Flower (Joris Voorn Magnolia edit)
    10. Pryda – Niton

[url=http://rapidshare.com/files/418300940/TranceCZ_in_the_Mix_010_-_The_Designer_10-09-2010.mp3]DOWNLOAD[/url]

Příští epizoda:
    24.9.2010 JOHN WAVER

Hustey
    Člen

[b][size=large]The Designer[/size][/b] bio:

Dostal se k elektronické hudbě počínaje rokem 2003, kdy objevoval zákoutí tranceové a elektronické hudby jako takové zejména přes internetové rádio Generation Trance (dj GT) a také pomocí dnes již legendárních Nuborn mixů od ruského dnb dje Paula B. Postupem času se The Designer protkával čím dál hlouběji do elektronické scény jako clubber a to ať už v České republice či mimo ni účastí na různých klubových či halových eventech a elektronická hudba začala výrazně ovlivňovat jeho život. Postupem času se styl The Designera vyprofiloval z euforických tranceových melodií do zvuku ovlivněného zejména progressive housem a jmény jako jsou Eric Prydz, Sebastien Leger, Beltek, Sander van Doorn či Deadmau5. DJingu se věnuje již třetím rokem a za tu dobu stihnul zahrát v několika českých klubech, zejména pak na domácí půdě v klubu Fléda. Se svým kolegou DJem Rideem také nepravidelně vysílá Rádio Chlív, které se dere na povrch zejména v Brně. The Designer odmítá škatulkování elektronické hudby a jeho hlavním cílem je dobrá nálada všech posluchačů.

Hustey
    Člen

odbocovani od trancu bych nevidel az jako takovy problem, v mem setu prakticky trance ani neni, jde hlavne o rozmanitost 🙂

f1d0
    Člen

[quote Dolvich]Set byl bezesporu zábavný hlavně díky mashupům, ale na můj vkus na to až moc tlačíš

[/quote]

Díky, že sis na poslech našel čas sm3 . S tím tlačením ti rozumím, ono to rychlé střídání skladeb při upliftu nezní vždy úplně nejlépe. Já běžně hraju kombinaci tech trancu, techna a upliftu, kde se to vždy dá nějak vyvážit, tady jsem se rozhodl pro více upliftovějších skladeb za sebou, abych zas tak moc neodbočil od konceptu show. Jsem ale každopádně rád, že tě to bavilo sm3 . A díky moc za to videjko sm4

Sq4Raa
    Člen

To si určitě poslechnu 🙂

Hustey
    Člen

takze panove a damy, 10.9. ladime 🙂

[img]http://img409.imageshack.us/img409/298/firstpromo2.jpg[/img]

Dolvich
    Správce

Set byl bezesporu zábavný hlavně díky mashupům, ale na můj vkus na to až moc tlačíš

f1d0
    Člen

Můj setík ze včerejška. Díky všem, co naladili, snad se vám setík líbil. A pokud se rozhodnete sosnout, tak přeju příjemný poslech a budu se těšit na případné reakce sm3

[b]TranceCZ in the Mix 009 – F1D0 27-08-2010[/b]
    [url=http://www.mediafire.com/?72pc5on5m0kp41p]http://www.mediafire.com/?72pc5on5m0kp41p[/url]

Tracklist:
    01. Mallorca Lee vs. SHM – One Goes Back (F1D0 Intro Mashup)
    02. Ronald vsn Gelderen – Semper Fi (John O’Callaghan Remix) + Ronald van Gelderen – Dirty Rocker
    03. Dark Matter – Absolut (BK Remix – F1D0 Edit) + Lost Tribe – Gamemaster
    04. Vortechtral vs. Reaky vs. Bissen vs. JOC – Round the Block like I Do (Arrami Mashup)
    05. Will Atkinson – Lights Out
    06. Paul Miller vs. Ronald de Foe – Abre Los Ojos + Dany Tenaglia – Music is the Answer (Acapella)
    07. Mallorca Lee – Medication vacation (Fabio Steins’s Uprise Re-Interpretation)
    08. Gary Maguire – Sunyata (Original Mix) + Olive – You’re Not Alone (Acapella)
    09. Claudia Cazacu – Rain (Original Mix)
    10. Mark Leanings – Never Mind (Indecent Noise Remix)
    11. Organ Donors – Bodyshock (Mallorca Lee Remix)
    12. Dustin Zahn – Stranger to Stability (Len Faki Podium Mix – Bryan Kearney’s RAW Rework)
    13. Unknown – Los Reyes de las Serpientes
    14. F-Reaky goes to Hollywood – Relax After Race (Reaky Bootleg)
    15. Daft Punk – Harder, Better, Faster, Stronger (Aerodrive Remix)
    16. PvD vs. Activa – The Other Transmission (Alan Ruddick Mashup)

Dolvich
    Správce

ono je to tamní fórum celý nějaký mrtvý

Joe
    Účastník

Ono by bylo fajn založit topic v radioshow na fóru Sensation, bohužel normální smrtelník na to nedosáhne, už jsem to zkoušel 😀

Dolvich
    Správce

Má někdo údaje o sledovanosti?

Joe
    Účastník

Fodever Forever o/
    Nevěděl jsem, co od tohohle setíku očekávat, ale i tak to předčilo moje očekávání, moc příjemné 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 253)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.