TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trance.cz TOP20 2008 – VÝSLEDKY

• Toto téma obsahuje celkem 149 odpovědí. Do diskuze (38 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel hectic a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 152)
  • Autor
    SHP
    Člen

Moje nejoblíbenější trance songy za rok 2008:

Log One & DJ Wragg – Creatures

Dexx
    Člen

Karel by to mohl dát jako článek na mainpage. Aby si toho všimlo víc lidí.

hectic
    Člen

No tak zatim to vypada, ze to nechame jen na vami poslanych 10 tracku a 5 djs z cehoz pak vzniknou dva zebricky top20. Nekteri uz mi to poslali predcasne, coz sice nevadi, ale kdyz se jeste neco zmeni, tak mi to budou muset poslat znova. Treba dukelak mi neposlal 5 DJs sm0

kazdopadne asi to teda zúžíme na trance a house only …. doporucuju obcas znova precist hlavni post… co je modre je pridano… cervene je zmeneno 🙂

K1aptcha
    Člen

ještě by se taky nabízela dvojkolová varianta: nejdřív by poslal každej svou (dejme tomu) top 20 – jakoby nominace, sečetly by se hlasy, udělala by se celková (zase dejme tomu) top 20 nominací, a o jejich pořadí by se hlasovalo znovu, aby to bylo spravedlnější, pro ty, kteří třeba měli nominace plné míň známejch věcí, aby měli šanci ovlivnit alespoň tohle
    na druhou stranu těžko říct, zda by nebylo to druhé kolo zbytečné a navíc by to jen přidalo práci
    prostě jen návrh sm3

dukelak
    Člen

posláno na mail, i když na tý mý top ten není vůbec nic tajnýho sm2

makauskas
    Člen

Je to tak ťažké?

Proste poslime sem svoju TOP 10 každý, je to na pár sekúnd, ja by som teda začal:)

Bobr
    Člen

A proč rovnou nepřevzít všechny topicy pro top věci z tématu top 2008 nebo jak se jmenuje a přidat je sem taky, kdo se zapojí, zapojí se, kdo nechce, pošle jenom svoje top x z věcí který ho zajímaj. Mam tim na mysli aby lidi poslali třeba top 10/5/3..alb a kompilací, pak třeba dj setů a nebo třeba filmů případně her….prostě cokoli co koho napadne. Tim by se ale dost zvětšila práce pro hectica 🙂

Buchtak
    Člen

Já myslím,že je to dobrej nápad a souhlasil bych s tím v takovéhle formě jak napsal Freezer.

hectic
    Člen

milan: nevim na koho smerujes tvuj post, ale presne takhle to mam namysli… problem je ze i tak se bojim, ze se aspon v ty top20 nesejde 1 track aspon u dvou lidi, jestli mi rozumis 😡 proto bude asi lepsi vymezit to jen na trance (maximalne este house). Podstatny je aby hlasovalo co nejvic lidi.

btw – edit hlavniho postu: pridal sem este zebricek DJu…

milan
    Člen

A kdo říká, že ze všech top 10 se nemůže udělat top 20. Tracky se přece obodují a nestane se, že víc tracků bude mít stejný počet bodů. Každý totiž navrhne jiný track, takže teoreticky vyhraje ten track, kterej dostane nejvíc bodů. Mělo by se počítat body od každého účastníka a když dejme tomu Going wrong sm16 bude u víc lidí, tak sečíst body jednoho uživatele plus body druhého uživatele. Z celkového počtu se pak může udělat i top 50. Záleží kolik tady navrhneme tracků.

hectic
    Člen

pupi: najdou se lidi, pro ktery muze bejt problem dat dohromady 20 tracku a este je spravne umistit 🙂

jinak sem pro este udelat zebricek DJu – aby kazdej poslal aspon top5

pupi
    Člen

Deset trance songů za rok 2008? To je nějak moc míst na tak málo kvalitních věcí.
    Mně by se právě zase líbilo, kdyby si každý dal songy všech žánrů za tento rok a klidně udělat i tu svou top 20, ať je větší šance, že se trefíme do společných…
    To už by u mě bylo reálnější, že se zúčastnim :o)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

já bych to nekomplikoval…10 tracků, žánr je jasnej, prostě trance, jsme na trance.cz…pokud tam dá někdo něco z jiného žánru tak se mu to stejně neumístí, protože těžko bude hlasovat pro to někdo další…jinak tedy si ještě počkám, jestli to všïchni odsouhlasí ty pravidla a pak hned pošlu tu top 10

hectic
    Člen

hustey: nevim jestli nerozumis celymu topicu nebo jen tomu PS… kazdopadne to PS sem upravil sm4 bylo to takovy krkolomny….

sqara: mno toho se taky trosku obavam, proto sem si rikal jestli by nebylo lepsi poslat rovnou top20 sm0

jak rikam, napiste co si o tom myslite a pravidla se muzou zmenit 🙂

Hustey
    Člen

ja to klidne namicham i kdyz tomu topicu teda vubec nerozumim 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 152)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.