TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trance.cz TOP20 2008 – VÝSLEDKY

• Toto téma obsahuje celkem 149 odpovědí. Do diskuze (38 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel hectic a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 152)
  • Autor
    ChunKi
    Člen

Hustey: však si jich tam mohl hodit hned 10 najednou sm2

nexxie
    Člen

hlavne kdyz to dopadne lip nez v asotu 🙂

Hustey
    Člen

uz vidim ty vysledky

1. uplift
    2. uplift
    3. uplift

…. 😀

edit: bohuzel jeden muj vrz hlas toho asi moc nezmeni : )

hectic
    Člen

tak sem dneska secet dalsi hlasy a docela pekne se to zamichalo…. jeden track se hned vyhoup docela vysoko sm3

nexxie: tak sem to zmenil, ale nic lepsiho me nenapadlo sm0

mimochodem, kdyz mi nekdo z vas posle pouze svou top ten a na ostatni prdi, tak bych ocenil alespon tu top 5 zahranicnich djs

nexxie
    Člen

mozna by to chtelo nejak upravit topicname.. aby ho uvideli i ti slepy.. a pochopili ze jde o voting..

hectic
    Člen

ale mohlo by se zapojit vic lidi… hodne z tech ktery postli svoji top10 do topicu best of 2008 se zatim nezucastnilo

hectic
    Člen

do pristi nedele aspon

eldee
    Člen

taky jsem zvedavej na vysledky:p….do kdy chces nechat bezet hlasovani?

ChunKi
    Člen

mno jsem zvedavej 🙂

hectic
    Člen

tak zatim se zucastnilo 22 lidi predevsim tech 2 hlavnich zebricku sm3 musim rict ze sem byl zpocatku trochu vyplasenej kolik ruznorodejch tracku se u vas objevilo, ale ted uz to zacina bejt docela zajimavy… doufam ze se jeste tak 20 lidi zapoji…. jinak hezkyho silvestra a PF 2008 🙂

mno haliwel s přimhouřením očí ..:) westbama si pamatuješ dycky ten proste nezklame.. až už skratchuje nohama nebo jazykem.. 🙂

mike_h
    Člen

hauske:westbam a halliwell jsou trance?

mike h .. my se bavíme o tranceu.. 😉

mike_h
    Člen

milan: jasne, jenze takovych vystoupeni bych mohl jmenovat z jedineho festivalu treba 6, ted mam na mysli Wilsonic a Melt.. pripocti si k tomu nejakych 15 absolvovanych klubovek, to je myslim dostatecny zaklad na neco dobreho pro jednou pozapomenout 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

milan: to zas ne, ty akce, který se mi tuze nelíbily, si pamatuju spíš, než ty, který byly fajn 😀 ale to jen tak ot..
    souhlasim s tim, že pokud je něco super, tak to minimálně rok v paměti zůstane

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 152)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.