TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trance energy 2008 – 23.2.08

• Toto téma obsahuje celkem 730 odpovědí. Do diskuze (93 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 17 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 616. až 630. (celkem z 736)
  • Autor
    SHP
    Člen

OT: Já slyšel jednoho DJe max 4x…

Narko
    Člen

Tak TE si nenecham ujit…jak uz tu nekdo psaL „Povinne na TE a na Ibizu“ takze neni co resit a cena cca 3000 je vice nez prijatelna za takovej nasup zabavy 🙂 😛 takze si misto v autobuse pro sebe snad urvu 🙂

M.i.k.e
    Člen

se tady bude sčítat kdo koho kolikrát slyšel jo?:oD…každopádně tenhle line-up mi příde hodně lákavej a i bych jel…hlavně ten Tijs tam:-P…neni nad Tijse před domácim publikem…

Fox Mulder
    Člen

2 Paya:
    Tak tak!! :-DB-]

Největší rekordman je ale podle mě drobex.. Ten na něho jezdil (jezdí stále?) asi 10x ročně už hodně let.. 🙂

iamek
    Člen

paya: Tak Tom.Angel musi jezdit na van dyka ne?

Paya
    Člen

Hustey: malinko, ale jsou tu větší fanatici – já jsem Dyka slyšel zatím jen 15x, zatímco Fox 18x a Tom.Angel a Storm.Ice také tak nějak 😀

Hustey
    Člen

jej to uz hranici s fanatismem 😀

Paya
    Člen

milan: svého druhu 😉 už dva a půl roku se mi daří udržovat průměr „1 Dyk za 2 měsíce“ :´-))

SHP
    Člen

2 Deivis: Na Trance Energy se hrají různá odvětví trancu. Mezí mě, že spousta lidí považuje hardtrance za nějaké bezmyšlenkovité duc duc. Já považuju hardtrance za nejváraznější odvětví trancu, se skvělliu melodií, bassovou linkou. Nespojovat prosím s hardstylem nebo hardcorem 🙂

deivis
    Člen

SHP – nevím 😀 Moc tyto věci nesleduji 😀

milan
    Člen

Aspoň bude ve future stagi místo:oD:oD

LukaSH
    Člen

Dance-girl: Vsak prave proto… PVD furt stejnej, Tiesto, kterej chytil „nevimuzanikolikatej“ dech, a Armin se svym u ponekud obehranym, nicmene stale zajimavym soundem… Pro srovnani by to bylo dobry… Pro pareni taky… 🙂

SHP
    Člen

Deivisi, boha jeho! Co by prosim tě dělal Neophyte na hardstage Trance Energy? :-O

deivis
    Člen

Hustey – ot.. nemam na tebe tel. takze me pisni na firemni.. dyztak Deep ho ma.. 🙂 Ale jsem do 22 v hokne..

Hustey
    Člen

deivis: nejdes vecer na pivo? jdem asi s deepressem, ale jeste by jsme nekoho potrebovali B-]

edit: sorry za ot : )

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 616. až 630. (celkem z 736)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.