TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trance Energy 2008 After Film for ID&T

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 40)
  • Autor
    Starf
    Člen

sestrihany pekne, jako vzdy 🙂 vytknul bych fakt jediny a to ty otazky, priste si napsat pro kazdyho DJe neco extra… sm4 anglictinu bych sice taky uvital lepsi, ale ja uz sem zvyklej na vsechno po tom, co mame u nas na skole 😛

Hustey
    Člen

hodne dobre video, do grandiozniho stavu tomu chybi trosku lepsi anglictina moderatora a lepsi otazky pro djs, ale jinak parada.

Natix
    Účastník

Herr Chagall má dobhý nemecký phízvuk. sm16 Jinak video zatím vypadá dobře, ještě štěstí že mám zítra školu až od 12:45. sm11

Denny
    Člen

ty voe sm10 Dane fakt Respekt a velkej já neusnu budu si to pouštět asi do rána sm3

sheva
    Člen

ať si řiká kdo chce, co chce… Trance Energy 08 byla luxusní, tohle videjko je fakt great a opět mi běhá mráz pozádech, thx… a klído bych se nezlobil i za tu dvd kvalitu sm4

komar
    Člen

Tak asi jen zopakuji, skvěle udělaný video…jenom ten střih ala „přilétnutí videa ze světel z pozadí“ mě trošku vadil, ale jinak skvělá práce sm4 Až na ty rozhovory no, rozhodně se neptat šesti lidí za sebou na to samé, trošku ušít ty otázky na míru jednotlivým DJs, každý je přeci něčím unikátní…občas bylo vidět jak chudáci nevědí co mají vymýšlet aby se neopakovali sm15

BoRo
    Člen

Funkagenda-WTF? konecne i ja muzu byt uzitecnysm15 mimochodem sruncverze je suprovejsi

Gaza
    Člen

Vyborný video, chválím chválím:)
    btw: prosím: v čase 10:00 jak je rozhovoror s Arminem, co to hraje v pozadi za track?:)
    díky moc za pomoc:)

Leosh
    Člen

opravdu dokonalý video…sm5 skoro přestávám chuť natáčet a střihat svoje videa, když Dan produkuje taková dílasm9sm3

Fox Mulder
    Člen

2 hellman: To ne, ale líp se na to kouká. sm5

2 DanielPanek: Jo, 472 MB je OK. sm4

2 Fox: DVD kvalita ma 1,2GB….plna kvalita ma 6GB to na co koukas ma 472MB

Partygirl
    Člen

luxusni videjko! sm4 chci zpatkyyyyyyyyy sm19sm19sm19

Anonymní uživatel
    Neaktivní

fox: děláš si pirátský kino?

Armin
    Člen

Videjko parádní jako vždycky.
    Jedinou výtku bych snad měl k těm rozhovorům sm4.

Fox Mulder
    Člen

2 DanielPanek: Super!! A prosil bych vysokej bitrate (datový tok) toho videa, 500 MB není problém, hlavní je co nejvyšší kvalita obrazu a zvuku. sm4

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 40)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.