TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trance energy 2010 – 3.4.2010

• Toto téma obsahuje celkem 308 odpovědí. Do diskuze (63 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 14 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 286. až 300. (celkem z 310)
  • Autor
    hoky
    Člen

bajkal už zase začínásm15

bajkal
    Člen

Pojedou podle me 2 busy a z toho jeden bude narozeninovy.
    To znamena bez vodky do busu nechod:)))))))))))))))

D4ve
    Člen

DjDkD@ve: myslim, ze o tohle nemusis mit vubec strach sm3

Hustey
    Člen

Moonbeam by byli fakt namrd!

DjDkD@ve
    Člen

to Ma7ous:

Pokud bude zajem, tak bude i zajezd…….

Anonymní uživatel
    Host

Já bych se tam docela chtěl mrknout. Jak je to s lístkama? daj se zaplatit přes internet a nechat si je poslat nebo třeba přímo vytisknout?

milan
    Člen

Že trance.nu hostí příští rok Future stage a na lidech je vybrat jména co na stagi budou hrát. Co jsem tak pochopil tak k výběru se dostali Mat Zo, Ferry Tayle, Daniel Wanrooy, Moonbeam, Super8 and Tab, Virtual vault, Solarstone, Ummet Ozcan, Breakfast, Daniel Kandi, MArlo, Rafael Frost, Myon and Shane 54, Dash Berlin, Yahel, WaW, Arnej, Claudia Cazacu, Shy brothers a Andy Duguid.

Já bych byl pro W&W, Myon and Shane 54 a Dash Berlin.

iamek
    Člen

TIGI : Co tam pisou ? Nejde mi registrace 🙁 …

Anonymní uživatel
    Host
    Ma7ous
    Člen

Mel bych takovej malej dotaz bude se opet konat zajezd ? rad uz bych se tam taky konecne podival

DjDkD@ve
    Člen

to D4ve:

Tak ted jsi me vazne pobavil sm15

Jinak loni tam meli cenu 149,- EUR, takze docela slevili kluci jedni ocmouhli sm15

Sicky
    Člen

sheva, D4ve: Já si tam teda ty lístky buknu. Doufám, že to bude na tu samou TE, co pořádá ID&T. sm15

sheva
    Člen

To D4ve: worldticketshop.com to sou takový malý překupníci, maj lístky na všechno, ikdyž ještě nejsou venku… a vždycky k tomu mají astronomickou přirážku. Pochybuju, že by se ceny ticketů zvýšily o tolik. Poslední tři roky se cena pohybovala okolo 40 eur.

D4ve
    Člen

[quote DjDkD@ve]Tak zase, kdyby tam Tijs hral trancik, tak by mi az tak nevadil, ale kdyby tam chtel spustit ten svuj house, tak bych po nem asi neco hodil sm15

To D4ve:

Tyhle zarucene informace me fascinuji, dokonce jeste ani v ID&T nevedi kolik bude stat lupeni (jsem s nima v kontaktu), ale nekdo tady uz zarucene vi, ze bude 2x drazsi sm15[/quote]

jj hlavne ze jsi snima v kontaktu, to je hlavni :o)

http://www.worldticketshop.com/dance_and_electronic/trance_energy_tickets/55566_trance_energy_utrecht?utm_source=Cities+NL&utm_medium=affiliate-network&utm_campaign=Productfeed&network=cleafs

sm17

Kyana
    Člen

[quote DjDkD@ve]

To D4ve:

Tyhle zarucene informace me fascinuji, dokonce jeste ani v ID&T nevedi kolik bude stat lupeni (jsem s nima v kontaktu), ale nekdo tady uz zarucene vi, ze bude 2x drazsi sm15[/quote]

+ 1 sm2

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 286. až 300. (celkem z 310)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.