Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Trance Session 2010 – 5th anniversary – 23.10.2010 (Manuel le Saux, Ronny K., Eddie Sender, Lazarus, F1d0, Peter Muff,…)
- Toto téma obsahuje celkem 397 odpovědí. Do diskuze (42 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Muff a poslední změna proběhla před 14 roky a 5 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
14. 9. 2010 v 12:46 #181652
iamek
ČlenVidel bych to na jmeno kdyz obe pismenka jsou velke 🙂
14. 9. 2010 v 12:43 #181648Joe
ÚčastníkRonny: WOW, no každopádně!
Muff: Aspoň napověz, co to je… člověk, zvíře, chlast? 😀
13. 9. 2010 v 23:05 #181622Muff
ČlenTakže nadešel čas na šibenici sm0 Správný luštitel odtajní jedno z překvapení připravených pro tento event. S chutí tedy do toho sm0
M—– K——-g
Postupem času budu nahazovat nějaké další nápovědy kdyby to trvalo dlouho.
5. 9. 2010 v 18:10 #180658Ronny K.
ČlenNo ja pro navstevniky teto akce pripravuji potistene CD, na ktere po te, co odehraji svou cast v ten vecer, svuj set hned vypalim na ty potistene CD a budou k mani. Takze kdo o to bude mit zajem, tak se pak stavte za mnou po odehrani meho setu.
5. 9. 2010 v 15:03 #180637Muff
ČlenAkce se blíží obrovským tempem. Od prvních informací uplynulo několik měsíců a do akzce schází měsíc a půl což si dokážete za chvíli odpočítávat i na prstech. Na finálním lineupu se nic nezměnilo takže se můžete těšit na Ronny K., Manuel le Saux, Lazarus, Eddie Sender, F1D0 a Peter Muff. Jak už bylo zmíněno několikrát, během akce se dočkáte i určitých překvapení zajímavého formátu. Připraveno je i několik exkluzivních songů vytvořených speciálně pro tento event z toho některé songy nebudou ani vydány ale v průběhu akce by Vám mohly vyrazit dech.
Podrobnější info o této akci včetně informací jak se do klubu dostat z různých částí republiky i z ciziny najdete od dnešní půl noci na oficiální stránce http://www.trance-session.net, kde je zatím stále k vidění pouze plakát.
Jinak takové malé info, pro všechny kteří by chtěli cestovat vlakem zároveň s dji tak všichni budou vyrážet z prahy v 15:26 SC 509, který by měl být v Ostravě pokud vše půjde dobře kolem 18:30. Je tady i možnost zakoupení jedné hromadné jízdenky z Prahy. Pokud by měl někdo zájem tak ať se ozve na ICQ: 292832478 popřípadě tady PM. Nesmíte zapomenout, že Pendolino vyžaduje zakoupení místenky a to v ceně 200 Kč bez Inkarty či 100 Kč s Inkartou.
11. 8. 2010 v 18:32 #178561Ronny K.
Člen[quote hellman]jo já sem jen chtěl říct, že tady se pouštěč asi nenajde, naopak :-)[/quote]
No ja jsem odkojenej na gramcich. V dobe kdy jsem zacal hrat tak CDcka byly jeste raritou a jejich mnozstvi bylo v pomeru k deskam asi 9:1. Taktez cena CDcka byla vyssi jak vinyl maxi. I tady v UK mam dva Technicsy SL1210MK2 a vinyly. Jsem schopen odehrat jak z gramcu, tak z CD i z PC. Musim rict, kazde medium ma sve kouzlo.
11. 8. 2010 v 16:00 #178549Anonymní uživatel
Neaktivníjo já sem jen chtěl říct, že tady se pouštěč asi nenajde, naopak 🙂
11. 8. 2010 v 15:28 #178546Anonymní uživatel
Hostiamek – šak já také.. 7let zpět jsem do fabricu jezdil rád na Luxusy, Makatona atd. ta doba je ale davnoi pryc.
hellman – zajimave ze se ozvou ti co s tim nemaji problem 🙂 – tim nemyslim tebe 😀
11. 8. 2010 v 15:21 #178544Anonymní uživatel
Neaktivnípředmixovat se to dá dycky a je jedno, jestli to je hraný z abletonu nebo cdček..
pravda je, že ableton potřebuje před live hranim přípravnou fázi doma, kdy si člověk musí nawarpovat tracky, ale tam to končí, zbytek může člověk dělat na místě. a právě díky tomu nawarpování dj nemusí „ztrácet čas“ rovnánim rychlostí nebo hledánim cue bodů. prostě zmáčkne a hraje, ušetřenej čas může vložit do tisíce jinejch činností za pultem. a konkrétně za fida dám koule do ohně, že onen ušetřnej čas nestojí a nečumí, ale NĚCO dělá (občas i mává rukama:-)), jeho vidět a slyšet je zážitek 🙂11. 8. 2010 v 14:10 #178528Hustey
Členiamek: tak to je samozrejme, myslel jsem to napul v zertu 🙂
11. 8. 2010 v 13:07 #178523D4ve
ČlenDeivis: tvuj nazor sm3
11. 8. 2010 v 12:55 #178521iamek
ČlenHustey : Hazet vsechno do jednoho pytle je blbost 🙂 …
11. 8. 2010 v 12:44 #178520Hustey
Člendeivis: no podle tveho posledniho zazitku se ani odporu k Ostrave nedivim 😀
11. 8. 2010 v 12:31 #178519DjDkD@ve
Člento deivis:
Taky bych to nepausalizoval, urcite se najdou taci, kteri to maji predpripravene, ale rozhodne to nejsou vsichni……
Spis bych ten pomer videl tak 50 na 50……
11. 8. 2010 v 12:18 #178518Muff
Člen[quote Anonymní uživatel][quote Muff][quote Anonymní uživatel][quote f1d0][quote Anonymní uživatel]tech co hrajou doma pripravene sety jsou tisice. viz vsichni co jedou ableton atd.[/quote]
Ted pises x lidi a pred tim si mluvil o tisicich. Jinak takove lidi bych si urcite nepozval protoze to bych si mohl pripravit i sam a odskakat si tam ten vecer sam sm0[/quote]Tak v rámci celého světa ano.. Vždyt toto je vseobecne zname i u kapel, je to stejne jak playback a nebo to ze vzadu za zavesem maji jinou kapelu ktera jim to pousti vena oni hraji jen divadlo....
Jinak x lidi znam kolem sebe a to me staci.. VSeobecne jsou to doopravdy tisice..D4ve - nic mě tam neláká (myslím všeobecne programove). Pro mě to je totálně mrtvej klub a Ostrava uplne mrtve mesto.. A Stodolní nejvylízanější ulice..[/quote]
Deivis: to nepopiram ohledne toho playbacku apod... ale prijde mi docela nefer vuci ostatnim kteri to nedelaji rikat ze vsichni co hraji z abletonu apod... hraji jen predmixovane sety protoze jak uz sem rekl predmixovany set muze hrat i z CD ci cehokoli jineho. Podle me ti co hraji z Abletonu tomu oteviraji jeste dalsi moznosti hrani, protoze si s tim opravdu muzou pohrat a ne jen saskovat s korekcema ci savlema a efektama. Staci se podivat kam tohle hrani z abletonu posunul PvD, live mashupy apod...
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.