TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse TRANCEFUSION 2 – 8.10.2011

• Toto téma obsahuje celkem 251 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Pavi a poslední změna proběhla před 13 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 255)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

Muj leader podzimniho TF je MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT ZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, kdo ho nezazil Live, o hodne prisel. Progressive v jeho podani, brutalni nashup. Postavou vypada jako dite, ale to jak hraje, strci do kapsy vsechny Tiesta, Arminy, PVD a jine TOP 10 !!! Matan respect.

mountainer
    Člen

no nevim, já to vidim podobně jako Freezer…jel bych kvůli Pepému a možná kvůli Arnejovi, ale zbytek mě netáhne (zvlášť G&D mě nikdy nebavili a pana Burnse mám radši v Simpsonech, než skřehotajícího v pop trancu)…

seven
    Účastník

no jasný, letos bude dabl, TF +TM ty vole hele to by bylo hustý kdyby se TF časem vymakalo a pak by společně s TM pořádaly každoročně nějakou mega mega akci Trancefusionmission nebo třeba nějaký vikendový fesťák :-D…. nic, jen taková haluz 🙂

Chelseaplayer
    Účastník

No tohle je mazec,takze podzim bude naslapany jako svina,ja nevynecham ani Transmission,jak tady urciti lide pisou ze je mrtvy,takovou pitchovinu jsem tady snad jeste necetlsm17

seven
    Účastník

ty vole, ty vole trochu se bojim aby lidi přišly když tam není žadnej megatahoun, ale zase na druhou stranu si myslím že to budou mít dobře propočítaný, tak nějak mam z pořadatelu trancefusion dojem že jsou uvědomělý a ví jak na to a že já spíš nemám pořádný přehled o oblíbenosti Dj´s 🙂 Jinak jako aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ARNEJ!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa UAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA DÍKY DÍKY DÍKY sm9sm5

Moc bych si přál aby TRANCEFUSION 2 v Arnejově setu zazněly tyhle trackysm9

Arnej – The Strings That Bind Us (Intro Mix)

Arnej vs 8 Wonders – Beggining Of The End

Marc Vision – Time Gate (Arnej Minimal Drum Dub)

Sunrise
    Člen

Konečně se mi splnil sen a vidím Arneje na flayeru český akce…A znova se mi potvrdilo, že to je jediný chlap na světě, kvůli kterému jsem schopná brečet…:) A Mat Zo je hned za ním…:) Takže pro mě vysněná lajna, o které jsem vždy pochybovala, že u nás uslyším…
    Věřím, že se tam sejde i tak dost lidí, a když ne, tak líp pro nás….:) Jenom, aby na tom neprodělali..

Hanny
    Člen

Ano, pro mě to propadák byl a tím jsem si jistá. To, že jsi tam čůral radostí neznamená, že někdo jiný na to nesmí mít jiný názor.
    A Heineken nepiju.

hectic
    Člen

Tak tedy Hanko jseš si skutečně jistá výrazem propadák? Pod slovem propadák si představuju, že na hodinu vypadne elektřina, lidi omdlí na nedostatek vzduchu nebo na vedro a DJs budou hrát píšničky od Karla Gotta. Hlavně ani slovo o Heinekenu, dík :*

Hanny
    Člen

[quote hectic][quote Hanny]Doufám, že to nebude propadák jako první díl :)[/quote]

bože můj sm6[/quote]

odpusť, že jsem vyjádřila svůj názor, už se to nikdy nestane.
    A klidně mi říkej Hanko, na toho Boha si zas tak moc nepotrpim.

Hustey
    Člen

za Moonbeam velice chvalim!! uz tady meli byt davno 🙂

hectic
    Člen

[quote Hanny]Doufám, že to nebude propadák jako první díl :)[/quote]

bože můj sm6

rado
    Člen

Ide sa po lístky!sm4

Nulda
    Účastník

Mno přiznám se že jsem chtěl jít taky na obě akce, ale po oznámení lajny TF nevidim jedinej důvod proč cpát peníze UM (za Ferryho je to dost), takže když je možnost vybrat si…. – za mě volím Trancefusion (první díl nasadil laťku celkem vysoko a zdá se že v tom chtějí pokračovat ne-li ji ještě zvyšovat, takovýmu promotérovi rád svěřím svoje kačky)… konec hlaseni sm0

iamek
    Člen

Konecne neokoukana lajna docela. TM ma konecne poradnou konkurenci.

spawn.leo
    Člen

já už mam lístky koupený a už se jen těšim:D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 255)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.