TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse TRANCEFUSION MAGIC Výstaviště Praha Holešovice 30.04.2011

• Toto téma obsahuje celkem 459 odpovědí. Do diskuze (94 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel M1 a poslední změna proběhla před 14 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 461)
  • Autor
    D4ve
    Člen

jenda: a rizky si sebou neberes? sm15

Anonymní uživatel
    Host

No uvidim, co bude hrát, jestli si bude hrát s jedním tonem 2 minuty, tak toho využiju a zajdu na snídani, záchod a malý ranní odpočineksm0

DjDkD@ve
    Člen

Jinak k tomu ATBmu, loni na Nature One zahral uzasny set, puvodne jsem ho vubec nechtel slyset, ale nejak jsme se tam zasekli, dokonce i na tiskovku jsem nemohl odejit sm15
    Ale podobny set uz se asi v jeho podani neda zopakovat….

No a ti Rammsteini na ASOTu 500, to je vazne mazec, Rammsteiny ja muzu, predevsim jejich drivejsi produkci, takze za me palec nahoru sm15

Nulda
    Účastník

[quote styk pohlavson]...Do toho setu se to hodí asi jako kdyby Eva s Vašekm zařadily do svýho playlistu Public Domain...[/quote]
    sm0 +1

hoky
    Člen

ATB hraje rammstein Ricardo Villalobos Black – Wonderful Life…Vath hrál na jednom festivalu Jacksonuv Thriller…když si na to věří tak proč to nezahrát, bych z toho vědu nedělal
    [url=http://www.youtube.com/watch?v=OkUMWd1ms1g]Villalobos[/url]

D4ve
    Člen

pohlavson: sm15 sm15

dardic
    Člen

Styk: Haha sm15 Tak jestli to Du Riechst so gut fakt zahraje tak končím s DJingem sm15

Já jsem včera večer naprosto vážně napsal mail jeho managmentu, esi by tady nemohl dát „Du Riechst So Gut“,
    že je tahle pecka v CZ velmi oblíbená.. Tak snad bude někdo hlídat tracklisty.. sm0

nexxie
    Člen

myslim že teď tam dá Links nebo Mutter 🙂

Hustey
    Člen

ATB to podle videi normalne pravidelne hrava, takze na teto party bych Du Hast ocekaval taky 😀

Kdo jede z Ostravy ?

Kdo jede z Ostravy ?

Mám rád ten song, když ho hrajou Rammsteini, ale tohle si dovolit zahrát na taneční akci,
    to mi teda přijde jako kurevská sebedůvěra, já bejt na jeho místě, nikdy bych to nedal, pač bych se bál, že mě lidi vypískaj..
    Bohužel, obecenstvo reagovalo stejně, jako když kucí na Sensation vypálej tu svojí Nirvanu apod.. sm6
    Do toho setu se to hodí asi jako kdyby Eva s Vašekm zařadily do svýho playlistu Public Domain..
    Tohle je podle mě totální devalvace celýho setu.

ital.2
    Člen

[quote Rendolf][quote ital.2]lidi,jedete někdo ze severu čech,že bych se přidal?[/quote]

Jj jedeme s kámošem... odkud jsi?[/quote]

Já jedu z Rumburka,to je od Bíliny a Tpc docela daleko 🙂

Boxi
    Člen

Ok, dobra, ´pak pred akci ti napisu, jeste nevim jak prijedu pac den pred tim hraju a lehce si buud muset lehnout. Pak ta akce v Biline a hura do Ph. Trosku sileny den. Tak bych dosel na ten vas warmup ))

J.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 461)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.