TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse TRANCEFUSION MAGIC Výstaviště Praha Holešovice 30.04.2011

• Toto téma obsahuje celkem 459 odpovědí. Do diskuze (94 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel M1 a poslední změna proběhla před 13 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 331. až 345. (celkem z 461)
  • Autor
    Kamca_
    Člen

docela by mě taky zajímalo, jak to tam vypadá. nikdy sem tam nebyla

mitchel
    Člen

majo odpočineš si doma 🙂

Anonymní uživatel
    Host

Ahoj, jak vypadá to pravé křídlo průmyslového paláce, kde se bude akce konat. Jsou tam nějaká místa třeba na odpočinek nebo to je jen hala? Dik

Kamca_
    Člen

mě tohle hodně láká 🙂 pokud se nerozhodnu na poslední chvíli lístek prodat, tak půjdu …

kloki
    Člen

Ahojik,taky urcite pujdu,mj.nechce jit zitra nekdo do meccy,vyhral jsem listek pro dva,a neni s kym jit,je tam laydee jane,a meccamix,605528762,tak pisnete nekdo a domluvime se,jen kdo to posloucha a zere:-)

mountainer
    Člen

jedu sm16

D4ve
    Člen
    rado
    Člen

cosmic gate a sean tyas pod jednou strechou a vy tu nadavatesm18

Mr.Boli to
    Člen

Zdravím, nevím jestli se někdo už neptal, ale přes všechny ty divoké výměny názorů jsem si nevšiml jak to bude se zvyšováním ceny vstupenek, jsou někde nějaká data?

hectic
    Člen

hanny: Nevim co je k nepochopení na tom, že spousta lidi co tady přispívá je na špatnym místě. Holt pokud někdo jde na trance.cz tak tady má očekávat trance a diskuzi o něm a ne se tu chlubit neustále popem a housem a kritizovat pořád nějaky lineupy a tracky. Jo když to má někdo na střídačku a tohle se mu líbí a tohle ne, to je normální, ale pokud tady je na adresu trancu od stejnýho člověka jen samá kritika a pak tu a tam chvála na něco co s trancem nesouvisí, už se to dá brát jen jako provokace.

Hanny
    Člen

Tak abych pochopila metaforu na řezníka Hrdličku a Ablerta jsem asi málo sjetá.
    Co to tu kurva řešíte?!

Prostě někdo je hold trapnej a lajna se mu líbí (já) a nebo je to prostě hvězda a lajna se mu nelíbí. Celý bych to takhle zaobalila, ať tu nemusíme příště řešit třeba pekárny.

hectic
    Člen

No je to hrozná zábava no, protože je to furt to samý dokola a nejenom tady na tý stránce sm0 Tohle se dá srovnat jako když nějaký 16ti letý frajeři co si zrovna poprvé vrzli chodí prudit na stránky o hrách a hlásat: „kluci nehltejte to tak, je to jen hra, běžte radši ven“. Já nevim prostě. Chodíte snad do Alberta řikat, že mají hnusnější maso a že pan řezník Hrdlička ho má lepší a levnější, ale jenom ho nikdo nezná? sm0 Prostě Albert rulezzzz sm15

Chelseaplayer
    Účastník

No ty kraavo ted jsem to docetl a jako panove tohle nema chybu,prosim pokracujtesm15 Fakt jako dobre se bavim…

Honzin
    Člen

sm17hUSTEYsm13

Hustey
    Člen

Nosala: proc bych to mel urcovat ja? 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 331. až 345. (celkem z 461)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.