Úvod › Fóra › Trance Diskuse › TRANCEFUSION MAGIC Výstaviště Praha Holešovice 30.04.2011
- Toto téma obsahuje celkem 459 odpovědí. Do diskuze (94 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
M1 a poslední změna proběhla před 13 roky a 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
8. 12. 2010 v 10:42 #188101
Nosala
ČlenHustey:
[quote-0]potom prejde na neco rozumnejsiho[/quote-0]
A to, co je rozumnější určuješ jako ty?
8. 12. 2010 v 10:09 #188098petrz
Člen[quote Stoupa]petrz: Asi sem nechodíš tak dlouho na to, abys poznal, že někteří si tady trapně hrajou na něco víc, že už neposlouchaj trance. Ale stejně musej tady ty svoje myšlenkový výblitky prezentovat za každou cenu. Definice "to co neposlouhám já je shit a pro děti" tady docela frčí.
Jinak já kvůli Shahovi asi pudu sm3[/quote]
naprostý souhlas!
právě že sem radši moc nechodím, ptž přesně přesně ty myšlenkový výblitky nemá cenu jak číst, tak ani komentovat….Ale je docela fajn přilejt občas olej do ohně a pak se bavit…. sm15
a jinak možná tak polovina lidí co sem chodí snad ani trance neposlouchají a zcela zbytečně a neobjektivně prudí….8. 12. 2010 v 1:09 #188092Hustey
Členpetrz: ale asi mas pravdu, Dash Berlina jsem vypichl mozna zbytecne, je tam (producentsky) nejslabsi clanek, Cosmic Gate by se dali zvladnout pokud zahraji neco tvrdeho, ATB pro sve stare hity se lidem asi libit bude (tem kteri tam budou), Shah se da, ale live act mi prijde horsi nez dj set (je to vetsinou dost divadlo – kdo chce videt neco live mel byt ted na Beardymanovi), Sean Tyas je mozna jeste horsi nez Dash, takze to nic a Emma Hewitt – viz. live act Shaha.
celkove si myslim ze kdyby tam hral jen ATB, CG a treba ten Shah plus nejaky hudebne barevny support bylo by to lepsi nez ten mix co je ted, ale to je ciste muj nazor.
pro vsechny elektronicke lidi v CR je nicmene dobre, ze se konaji i takove akce, protoze spousta lidi co zacina na techto jmenech potom prejde na neco rozumnejsiho (nekdo ve dvaceti, nekdo ve ctyriceti) 🙂
8. 12. 2010 v 1:03 #188091Hustey
Člen[quote hectic][quote Hustey]add party: na ceske pomery podle me pro vyznavace jednoduche tranceove hudby paradni vecirek, [b]pro narocnejsi posluchace nic co by stalo za slyseni[/b], i kdyz [b]na ATBho bych si klidne zaparil[/b] :)[/quote]
??????????????????????????[/quote]
na ATBho bych si z nostalgie zaparil, kdysi jsem jeho hity taky hodne zral, co je na tom divneho 🙂
7. 12. 2010 v 22:57 #188084Vrečus
ČlenDolikus1 – To je celkem výstižné 😀
7. 12. 2010 v 22:11 #188077Dolikus1
Člentak ono by se dalo říct, že na trance.cz každej,kdo poslouchá ještě trance, je obecně za vola 😀
7. 12. 2010 v 21:52 #188076Stoupa
Účastníkpetrz: Asi sem nechodíš tak dlouho na to, abys poznal, že někteří si tady trapně hrajou na něco víc, že už neposlouchaj trance. Ale stejně musej tady ty svoje myšlenkový výblitky prezentovat za každou cenu. Definice „to co neposlouhám já je shit a pro děti“ tady docela frčí.
Jinak já kvůli Shahovi asi pudu sm3
7. 12. 2010 v 21:44 #188075mareno
Člen[quote Hustey]petrz: no lolz, snad si nemyslis ze je Dash Berlin kvalitni hudba? kdyby jsi to nenapsal capslockem, tak bych asi nereagoval 🙂
add party: na ceske pomery podle me pro vyznavace jednoduche tranceove hudby paradni vecirek, pro narocnejsi posluchace nic co by stalo za slyseni, i kdyz na ATBho bych si klidne zaparil :)[/quote]
Ne nadarmo se říká, že v jednoduchosti je krása.
7. 12. 2010 v 19:37 #188058Anonymní uživatel
Hostto all:
hele.. stejně si myslim, že se tam skoro všichni potákáme sm16 (krom těch co zvolí mayday), takže nevim o čem.. sm12
lajna pro mě dost „zpívánková“, nikdo z uvedených mě tam netáhnesm6, ale stejně tam prostě půjdu.. sm3
a doufám, že až decadance team uvidí, že to lidi táhne, tak se odvážej dovalit i jiný jméno, který mi urve „koule“..sm57. 12. 2010 v 19:19 #188057petrz
Členhustey: hm tady koukám někdo rád tahá za slova….ano pravda, dash Berlin patří asi opravdu i pro mě jako že za nejslabší článek této akce, ale Shaha, C.G. i toho ATBho považuji za velmi KVALITNÍ djs a producenty…loool pro narocnejsi posluchace ??nic co by stalo za slyseni??:-D kolik procent narocnych posluchacu v ČR chodí na tyhle akce? možná tak max 5%,…zbytek 25% lidí, kteří si myslí, že se jedná o modní přehlídku a něco se o víkendu děje , 20% tvoříci společnost fiflen na jehlách a do půl těla smrdících svalovců a pak těch 50% vyznavacu jednoduche tranceove hudby…doufám, že jsem se teď někoho nějak nedotkl,ale prostě to tak vidím…:-D věc názoru samozřejmě….
7. 12. 2010 v 19:13 #188055hectic
Člen[quote Hustey]add party: na ceske pomery podle me pro vyznavace jednoduche tranceove hudby paradni vecirek, [b]pro narocnejsi posluchace nic co by stalo za slyseni[/b], i kdyz [b]na ATBho bych si klidne zaparil[/b] :)[/quote]
??????????????????????????
7. 12. 2010 v 18:53 #188054Hustey
Členpetrz: no lolz, snad si nemyslis ze je Dash Berlin kvalitni hudba? kdyby jsi to nenapsal capslockem, tak bych asi nereagoval 🙂
add party: na ceske pomery podle me pro vyznavace tranceove hudby paradni vecirek, pro narocnejsi posluchace nic co by stalo za slyseni, i kdyz na ATBho bych si klidne zaparil 🙂
7. 12. 2010 v 18:47 #188052petrz
Členpo nějaké době pro vyznavače KVALITNÍ elektronické hudby konečně vynikající a zajímavá lajna…asi to bude tím, že to nepořádá UM….
6. 12. 2010 v 19:43 #188008TIGI
Člendolikus,kreeki: +1
5. 12. 2010 v 23:39 #187975kreeki
Člennic proti, ale Euphon1c má pravdu, co akce tady každej chytrej jak rádio, ale aspoň tu neni nuda sm2
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.