TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmision 4

• Toto téma obsahuje celkem 973 odpovědí. Do diskuze (142 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel kuchtajz a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 556. až 570. (celkem z 974)
  • Autor

Super zpráva. 🙂 By mě zajímalo proč to nešlo už dřív. Že by se vedení Sazka areny po bezproblémové SW zbavilo předsudků vůči taneční scéně?

versusio
    Člen

To jsou mi věci :-O ale jako o důvod víc se těšit, např. ten čístý vzduch , kolem poledne sem kupoval lupen a pořád je tam T-Mobile arena 😀

inferno
    Člen

Fox:
    Moc to řešíš, vyčkej času..

Fox Mulder
    Člen

Takže žádný tlačenice! 🙂

Kam ale umístí stage? Doprostřed jako na SW, nebo klasicky na kraj, jako na všech předchozích Transmissionech?

Běžně chodí na TM okolo 8000 lidí, na Sensation White mohlo být tak 14.000 lidí (protože spousty lidem zůstaly nevyužité vstupenky). Z toho mi vyplývá, že tam bude poměrně volno, což myslim nebude na škodu. 😉 A taky se může koncept TM dále rozvíjet, protože v T-Mobile aréně už nemohl co nabídnout více, ani více lidí..

Bude ale otevřená celá Sazka arena jako to bylo na Sensation, nebo jen část, jak to bývá v T-Mobile aréně na TM? To asi zjistíme až na místě.

Heleďte já mám ale na vstupence napsáno 27.10.2007 od 20.00, Výstaviště – Praha 7, čili nesouhlasí ani datum, ani místo konání! 😀 A tudíž neni ani jasno, zda je to vchod JIH nebo SEVER do Sazka areny. Snad tohle pořadatelská služba pochopí a bude jí to řádně vysvětleno!! 😉

Zajímavý ale je, že na oficiálních stránkách TransmissionTransmission, United Music a Sazka areny zatim nic není. 🙂 Asi je to příliš aktuální, že to ještě nestihli uveřejnit. 😉

vyrys
    Člen

ty voe to je slovo do pranice…sazka arenaB-]

hoky
    Člen

andre: jn snad má pravdu

andre
    Člen

vynikající zpráva!!! :o)
    2.listopadu už bude asi pěkná kosa, takže jeden kamionek stačit nebude :(((( Bych řekl,že šatna bude uvnitř, ptže na SW nechtěli pořadatelé vnášení čehokoli zřejmě kvůli dresscodu. Na TM žádný dresscode není, takže by to mělo být snad v poho ;o)

no právě, vrtá mi to hlavou, přece jenom kolem toho budou v tu chvíli děsný zmatky…
    a šatny asi budou vypadat jako na SW, předpokládám … = kamión před vchodem :oD

hoky
    Člen

no já myslím, že platit budou i když tam nemaj uvedenej kterej vchod mam použit jak tomu bylo u SW

Anonymní uživatel
    Neaktivní

star guitar: no ještě aby ne, trochu drahej hajzlpapír by to byl…

jen by mě fakt zajímaly ty šatny.. nějak si nemůžu vzpomenout, jestli sem si na SW vezl mikinu nebo ne :oD

Sazka Aréna = zákaz kouření! jupíí 😀
    výborná zpráva, jen by mě zajímalo, jak to bude s lupenama – platí původní, když se změnilo datum i místo?
    snad jo… hm?

Nulda
    Účastník

sekanec mazanec brabenec

Hustey
    Člen

yes, tohle jsem potreboval slyset 😀 akorat doufam ze budou above and beyond nekde na zacatku at, nezpomali tu jizdu B-]

K1aptcha
    Člen

hodně hustý… 🙂
    jen… jak to zas bude s šatnama 😐 zas venkovní?

Anonymní uživatel
    Neaktivní

pro mě taky novinka, vypadá to na čim dál tim luxusnější kalbu..
    ještě nějaký songy na přání ve chvílích největší euforie.. :´-))

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 556. až 570. (celkem z 974)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.