Takže žádný tlačenice! 🙂
Kam ale umístí stage? Doprostřed jako na SW, nebo klasicky na kraj, jako na všech předchozích Transmissionech?
Běžně chodí na TM okolo 8000 lidí, na Sensation White mohlo být tak 14.000 lidí (protože spousty lidem zůstaly nevyužité vstupenky). Z toho mi vyplývá, že tam bude poměrně volno, což myslim nebude na škodu. 😉 A taky se může koncept TM dále rozvíjet, protože v T-Mobile aréně už nemohl co nabídnout více, ani více lidí..
Bude ale otevřená celá Sazka arena jako to bylo na Sensation, nebo jen část, jak to bývá v T-Mobile aréně na TM? To asi zjistíme až na místě.
Heleďte já mám ale na vstupence napsáno 27.10.2007 od 20.00, Výstaviště – Praha 7, čili nesouhlasí ani datum, ani místo konání! 😀 A tudíž neni ani jasno, zda je to vchod JIH nebo SEVER do Sazka areny. Snad tohle pořadatelská služba pochopí a bude jí to řádně vysvětleno!! 😉
Zajímavý ale je, že na oficiálních stránkách TransmissionTransmission, United Music a Sazka areny zatim nic není. 🙂 Asi je to příliš aktuální, že to ještě nestihli uveřejnit. 😉