TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmision 4

• Toto téma obsahuje celkem 973 odpovědí. Do diskuze (142 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel kuchtajz a poslední změna proběhla před 17 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 631. až 645. (celkem z 974)
  • Autor
    Hustey
    Člen

dneska jsem prisel na svuj novy sen – zremixovat song Mnaga a Zdorp – Optimista do nejake good melodie a aby to rozbilo vsechny tunes v asotu treba. proste ta nejvetsi optimisticka cestina a do toho nejake pohodove beaty, to by nikdo nedal 😀

Sq4Raa
    Člen

Ten poslední set je fakt luxusní B-]

Hustey
    Člen

no tak tam jsem chybel tak nemuzu posoudit : )

tyjo uz se tesim na zitra (resp. vecer), doufam ze mladik Moelands rozjede neco spickoveho B-]

Sq4Raa
    Člen

Mně osobně to doma taky moc nebaví (baví, ale ne tolik) , ovšem na Energy to byla naprostá bomb 🙂

Hustey
    Člen

Sq4Raa: 2x, ale nebylo to nic velkeho : ) v tomhle mam urcite velkou mezeru nicmene uvidime co predvede scot project B-]

No, třeba až to to někdy zkusím tak změním názor, ale dávám tomu tak 1 procento :´-))

Jednoduchost mě v podstatě nevadí, spíš ten celkový sound.

Sq4Raa
    Člen

Hustey: Kolikrát jsi slyšel hardstyle live? 🙂

Hustey
    Člen

jej asi opet vybocuju z rady, me se jednoduchost nelibi 😛

dance-girl
    Člen

Přesně tak, v jednoduchosti je krása :oP

f1d0
    Člen

Já jsem teda měl možnost zažít jak schranz, tak hardstyle a hardcore a klidně bych si to poslechnul znova:-P

Na LP 2006 jsem slyšel schranz v Krocherově podání a byla to paráda. Doma bych si to teda nepustil, ale tam jsem si na to parádně zařádil.

A hardstyle a hardcore jsem měl možnost zažít ve dvou klubech ve španělsku (jeden den hrál v jednom Luna a druhý den v druhém Darkraver). Tuhle hudbu si doma normálně taky nepustím, ale zážitky to byly fakt že super. Člověk se na tuhle hudbu opravdu dosytosti vyřádí. (tam teda navíc na obou akcích byli samí holanďani, takže i skvělá atmosféra)

beyond infinity: právě že tohle mě na tom hardstylu baví. Ta hudba je ve své podstatě strašně jednoduchá a v tom je její kouzlo.

Co se týká schranzu, tak doma bych si to asi nepustil, ale na party bych to chtěl někdy zkusit. Je to sice výplach největší, ale má to v sobě pořádnou energii, takže na tanec by to mohlo být zajimavé. Otázka je jak dlouho bych to vydržel :oD
    Hardstyle jsem pořádně na party také nikdy neslyšel, ale moc mě to neláká. Vadí mě na tom dvě věci: jednak neskutečně primitivní beat bez jakéhokoliv groove, a potom ty synťáky co hrají hlavní melodii jsou moc vysoko, trhá mě to uši. Má to pro mě vlastně jediné plus, a totiž že se jedná o melodickou hudbu. 😉

Anonymní uživatel
    Neaktivní

:oDB-]

Hustey
    Člen

dj kolco, tak toho zeru 😀

BoRo
    Člen

Pro mne ze schranzu nej hraje Kroecher v prvni rade s Dj Murphy(megatalent i kdyz nekdy az moc hravy),time warp stal na nich s Vathem a Hellem. Murphy nehraje nudny monotony schranz,porad neco primicha-Beastie Boys,The Killers hral na TW07 a vsem doporucuju nekde stahnout ten set

A z „nemichaneho“ schranzu je nej S.wittekind-Sunstorm!! a Brainshaker-Memory effect

Na Kazantipu http://www.kazantip.com/en/ spise odnozi(ale to je vam jedno) ted hral naky dj kolcov nebo kolco,a to byla prdel!nevim jestli recese ale hodne vydarena,prolozil svuj track „live samplem“ AK 47!:-O
    A pred rokem jsem nahodou zabred na Franka Kvittu…jezisku,jsem zdrhal.ted uz jsem vic nauceny ten schranz vnimat

DJ Bastard
    Člen

4 Sg4Raa…Chtěl bych jenom říct, že jsem se za neznalost omluvil…Psal jsem to hned, tak si to přečti…Musím znova opakovat, že jsem myslel že byli 2…Myslel jsem, že se Zenkerem spolupracuje Yoji biomehanika, tudíž jsem myslel, že jsou 2..Ještě jednou se omluvám..Jinak od dneška mám lístek, 550, pospíchejte, stejná cena bude ještě 4 dny…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 631. až 645. (celkem z 974)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.