TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmision 4

• Toto téma obsahuje celkem 973 odpovědí. Do diskuze (142 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel kuchtajz a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 811. až 825. (celkem z 974)
  • Autor
    komodo
    Člen

to Tracid : Myslim ze zalezi na tom komu se co libi. Ja bych si dal Markuse klidne kazdy mesic a Lawrence teda vubec nemusim hlavne po tom co jsem od nej slysel na Energy.
    Jinak za Ferryho jsem hodne rad. Takze se nechame prekvapit co kdo predvede. Scot Project neznam, ale doufam ze bude az nakonec abych v pripade nezajmu mohl klidne domu :oD

konečně to bude pořádný výběr stylů…

San – progressive?
    Abováci – uplift, Anjunabeats produkce
    Ferry – trance s prvky elektra, prostě Ferry :oP
    Christopher – psytrance, hardhouse
    Scot Project – hardtrance masakrrrrr…

to bude rachot! si asi nesednu….
    😛 😛

Anonymní uživatel
    Neaktivní

tak teď už jen will holland místo above and beyond a umřu štěstím a euforií

Hustey
    Člen

Starf: bah, Eddie > all B-]

Tracid
    Člen

Já nechápu tady to brečení za Schulze, byl přece letos v klubu a ted znova na SOL, kde jste si ho mohli užít vrchovatě, takže naprosto rozumím jednání UM a jsem za to rád, neb Ferry je můj oblíbenec a Scot project jakbysmet, jsem měl za to, že to nikdo neposlouchá, ale jak vidím nejsem jedinej:-D

honzátos
    Člen

Hmmm, tak mě sice potěšilo to, že tam přeci jen bude Ferry, ale že vystřídá Markuse, tak to je pro mě dost smutná zpráva.-((-((-((-((-((-((-(( No mohli by kluci z UM zase vymyslet jako náhradu nějakou super klubovku s Markusem (třeba We Love Markus Schulz 2):-)

Tecko
    Člen

Tak ted po zverejneni se nemuzu dockat.Ze bych poprve byl na party od zacatku az do konce? Na scota se tesim mam od nej nejaky mix CD a dost good. Ferryho jsem taky jeste neslysel takze se tesim jak malej kluk…juchu…ja vedel proc si koupit listky driv…myslim ze bude narvano. :o(

DjPeroxid
    Člen

Taky jsem si myslel ,že u scot project jsou 2…Teda Bastarde ty máš výrazi to je neskutečný tady jsou lidi kteří jsou míromilovní a jsou na sebe hodní ,že jo?
    Mrzí mě že daji scota na konec ale jak jinak to jde udělat že?,ale ještě neni nic jistého třebas bude nějaké překvapení.
    Jak to vidíte s časama hvězda ferry bude hrát tipuji tak 2-3hodky?

Starf
    Člen

yeeeeeeeeeeeeees, Scot me na SB uplne odpalil, tak doufam, ze tady tomu nebude jinak…. kua, mi udelali radost kluci z UM :´-))

ale ten halliwell me mrzi sakra, v klubu sem ho chtel videt… kazdopadne Scot > Halliwell u me 😛

dance-girl
    Člen

Taky mě mrzí, že nebudu na Halliwellovi, ale doufám, že mi to TM4 vynahradí B-] největší překvapení je Scot! 🙂

Sq4Raa
    Člen

Tak bude Halliwell místo do lidí skákat na podlahu, no :oD

Edit: Může se stát, že by před Ferrym hrál Christopher a po Ferrym Above & Beyond…Ale zas Um nejsou Clearvision 😀

Hustey
    Člen

shit fuck omg, prooooc 2.11. kdy je Eddie v Dopleru? proooooooc -((

Sq4Raa
    Člen

Lidi beztak neznaj nikoho, ale přečtou si, že Lawrence je 4. nej DJ světa :-). Na začátku nebude. Když k tomu přičtu to, co hraje – je to snad nemožné 🙂 . Já se teda na Jan Jonhston těším a ty Above & Beyond…………….třeba konečně uslyšíme Tonyho 🙂

Andree
    Člen

Tak to je blesk z cistyho nebe:-O
    Na puvodnim lineupu me lakal akorat Lawrence (dosud jsem ho neslysel live:-/) a premyslel jsem, ze se na TM4 dokonce vykaslu (Markuse slysim furt:_), San se zpevackou me nelakaX[], Above and beyond v Blave stacili – beztak budou hrat to samy a to teda taky zadna zvlast zabava nebylaX[]).
    Ted me navic lakaji obe nove zverejnena jmena:-O. Na Ferryho se tesim moc a vubec bych se nezlobil, kdyby se vysral na uplift a hral jen LEF:´-)) (pri Brainboxu vypustim dusi slibuju:-D). A Scot Project jsem propasl na Trance Energy – obrovsky lakadlo – rano to bude masakr:-P.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

no jen aby nedali lawrence na začátek (pže je asi nejmíň známej v čr tady z těch), to bych se zlobil asi nejen já

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 811. až 825. (celkem z 974)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.