TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmision 4

• Toto téma obsahuje celkem 973 odpovědí. Do diskuze (142 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel kuchtajz a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 916. až 930. (celkem z 974)
  • Autor
    Sq4Raa
    Člen

To bude zas diskantů pohromadě 🙁

Dante
    Člen

Ano ano, Tiesto tady tento rok bude….to se divim, ze Josh o tom nevi :oD :oD :oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

alexx: lepší mlčet :_):oD

alexx
    Člen

Josh napsal(a):
    ——————————————————-
    > Tiesto nikde nebude…
    > Leda EOL , až bude termín pro CZ.

bude, ale nepovím kdy 😀

boroofca
    Člen

2 Josh> omg…ze všech tvých „vsuvek“ mám pocit, že tu rozhoduješ o importu DJs jedině ty 😀 S použitím racia bys možná s tak přehnanou jistotou neoperoval (no offense-just pure reaction-WTFUF:)

Lol – Asi jenom já mám pocit, že Josh je buď nastrčenej PR (nebo v rámci „šíření pozitivních informací o UM“ bartru získává V.I.P vstupy)?

Neviete naaaaaaaaaaaaaaaaaadou niekto kde a ci sa na Slovensku uz daju kupit vstupenky na tuto akciu???

Hustey
    Člen

deivis, andrews %-) -((%-)

prochi
    Člen

jinak o tom s pete walkem jsem nevedel….ja tuhle prezdivku mam uz od zakladky a pouzivam ji vsude,rikaji mi tak kamaradi,nebyl to umysl,nejsem žádný dj ani promotér :)jinak na drivejsim foru trance jsem byl reglej pod stejnou prezdivkou,zatim jsem nemel cas se registrovat a kdyz jsem videl tu zpravu tak me natolik zarazila že jsem ji sdělil i vám a registroval jsem se,jinak k trancu mám velmi kladný vztah a nejsem ten typ co zna jen tiesta,pvd a ATB,rad si poslechnu kvalitni hudbu 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Legrační… že ses zaregistroval jen proto, abys hned napastoval oba ty příspěvky a zvolil sis přezdívku, která je velmi podobná té, kterou svého času používal Pete Walk aka Petr Procházka aka jeden z jednatelů CV.

prochi
    Člen

lol to si ze me delate prdel,ne? :-O ja jsem nikdy nemel nic spolecnyho s CV,vzdyt je mi 18!cetl jsem si to na poslouchej.net tak priste nemel takovy blbosti,porad spis jeste verim UM ale ma duvera klesa apokud se AC1 vyvede tak mozna zmenim nazor..nevim kde si na takovou blbost přišel….
    tady maš link jako dukaz:
    http://www.poslouchej.net/4315-Zname-kompletni-line-up-Amazing-City-2.html

panebože to mě někdo dokáže rozesmát :oD:oD jsi prvni co me nazval jednatelem CV

jinak pro upřesnění jmenuji se JIŘÍ Procházka a jsem z Kroměříže…..jen jsem zkopiroval zpravu z poslouchej.net

Nulda
    Účastník

Uz se poprali, uz se poprali? pekne se nam to tu rozjizdi jen co je pravda :_)

milan
    Člen

Josh – tiskový mluvčí UM?:oD:-D:oD

Anonymní uživatel
    Host

Christopher Lawrence bude na 100% na Transmission 4…

Pravděpodobně tu tenhle rok bude 2x…
    Dante si může říkat, co chce, to ale nic nemění , že Christopher bude i na Transmission 4.

TIGI
    Člen

Ja bych byl taky pro Ottavianiho. Se svym liveactem je luxusni 🙂

deivis
    Člen

prochi – ty woe.. no korenu na to cos dokazal kolik akci (velikostne jak UM) jsi udelal tak docela jedes..
    Za to ze jsou za vama stale zatim jen keci a tiskove zpravy mas docela odvahu..
    Boze.. Snizujete se vazne na docela nizkou uroven..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 916. až 930. (celkem z 974)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.