TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 14.11.2009 O2 arena, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 1,019 odpovědí. Do diskuze (129 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sunrise a poslední změna proběhla před 15 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 1,020)
  • Autor
    Newman
    Člen

Ten web je naprosto tragický, mé PC ho neutáhne, nekliknu tam na jediný odkaz. To se vážně „povedlo“ sm3

nexus666
    Člen

Web je katastrofa.. to muselo optimalizovat nejaký prase!!!

nexxie
    Člen

jj web je silenej.. stal urcite taky dost penez ale hlavne pro spoustu lidi co nemaj doma nejakej aspon 10mbit net je skoro nemozny neco nacist.. hnusnej hendikep

Chelseaplayer
    Účastník

Web je naprosto ubohy ale co , hlavne at se vydari samotna akce!!

Tecko
    Člen

Tak UM spustili web k akci. Uz se tesim jak malej Jarda..:) [url=http://www.transmission.cz]Transmission WEB[/url]
    Jinak web nic moc. Meli lepsi.

Hustey
    Člen

ja myslim, ze lineup uplne pohoda. nekteri lide maji totiz celkem dost blaznive predstavy jak by to mohlo vypadat : )

na tuto TM jsem chtel jit, ale nakonec asi zradim a vydam se na Erica Prydze do bratislavy ve stejny den.

johny4
    Člen

[quote=vy všichni]¨lajnap je za vyližpíču ale stejně tam pudu i když tam nebudu pařit ale jen nadávat na um…[/quote]
    tak se už kurva proberte co píšete… (doufám že se ted nezapomene deset uživatelů – vyjímek- psát, ale já tam nejdu…)
    nevim jestli ste dneska četli ten rozhovor s blehou http://techno.cz/rozhovor/31487/ales-bleha-toto-je-dlouhy-rozhovor.-ctete-pozorne možná že je to jen vypatlanec jako já, ale to co tam píše o těch forech, tak s nim plně souhlasim.. sem dost of topic a očekávám negativní reakce na moji osobu, ale já rád dělám louserům (např kyana) konkurenci…
    peace and love, in trance we sux

Pawouk
    Člen

josm15

pokoko
    Člen

[quote sompet]Kyana: Buď vklidu...ono tady na foru je to někdy trošku zvláštní. Je tady základ řekněme 30 lidí, kteří se považují za "právoplatné a neomylné trancery" a jakmile tu napíše někdo "nový" a nedejbože se trochu přeřekne nebo místní nějak urazí, tak to je potom kotel a místo toho, aby v klidu něco vysvětlili, tak Tě radši pošlou do pryč a řeknou Ti a ať už tady nepíšeš a že jsi úplně jeblá atd sm4[/quote]

další takový:D Omozená komunita omezenců že?sm17

Sq4Raa
    Člen

Je to ze stejného důvodu, jako sem chodí ti, kteří si nestěžujou. Akorát místo ,,hurá“ a ,,jupí“ píšou něco jiného.

Anonymní uživatel
    Host

[quote hellman]twe to sou zas pecky od některejch 😀

neremcat, nikam nechodit, všechno bude super a všichni se budou mít rádi

tak a teď k věci: s úctou ke všem, ta lajna je nudná! když opomenu to, co už tu jiní psali, tak bych vyzdvihl fakt, že um si u transmission buduje mezinárodní jméno trance halovky, který pak zazdí podivnym lajnapem.. svd jako napůl house dj, schulz tisíckrát ohranej na-poslech-by-ušel, san hraje asi ze známosti nebo pro partygirl, ottaviani de hodně dolu. snad jen ten menno a emery stojí za řeč, ale to je na hvězdnou halovku trochu málo..
    a pro trancový vševědy - z takovehle akcí sem už odrostl, pro mě to holt už neni, ale pokud vám nevadí žrát to, co vám servírujou, a jít se všema, tak si přece nenecháte zkazit náladu nějakejma dvaceti rejpalama ne? nebo proč sem vlastně chodíte?[/quote]

Otázka spíš zní: Proč sem choděj ty lidi který si neustále stěžujou ?

Sq4Raa
    Člen

Výstižnější slovo než LOL (ano, dnes už je to snad i slovo) mě nenapadá. Tolik stránek diskuze na internetových fórech, tolik spekulací, anketa…a vyleze z toho tenhle line-up sm15 . Pěkně s váma vymetli. A ty předešlé příspěvky jsou velice úsměvné…

Partygirl
    Člen

spokojenost sm16 Gareth – tesim se uplne nejviiiic, Markus – nikdy nezklame, Ottaviani – super, Sander – urcite me rozseka, Menno a San – co vic si prat sm2

Anonymní uživatel
    Neaktivní

twe to sou zas pecky od některejch 😀

neremcat, nikam nechodit, všechno bude super a všichni se budou mít rádi

tak a teď k věci: s úctou ke všem, ta lajna je nudná! když opomenu to, co už tu jiní psali, tak bych vyzdvihl fakt, že um si u transmission buduje mezinárodní jméno trance halovky, který pak zazdí podivnym lajnapem.. svd jako napůl house dj, schulz tisíckrát ohranej na-poslech-by-ušel, san hraje asi ze známosti nebo pro partygirl, ottaviani de hodně dolu. snad jen ten menno a emery stojí za řeč, ale to je na hvězdnou halovku trochu málo..
    a pro trancový vševědy – z takovehle akcí sem už odrostl, pro mě to holt už neni, ale pokud vám nevadí žrát to, co vám servírujou, a jít se všema, tak si přece nenecháte zkazit náladu nějakejma dvaceti rejpalama ne? nebo proč sem vlastně chodíte?

eldee
    Člen

nexxie: diky moc za video z TM4…vubec nechapu jak me mohlo minout:)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 1,020)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.