TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 14.11.2009 O2 arena, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 1,019 odpovědí. Do diskuze (129 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sunrise a poslední změna proběhla před 15 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 481. až 495. (celkem z 1,020)
  • Autor
    Fousch
    Člen

s tím Thomasem coastlinem, by se to mohlo povést. Nedivil bych se kdyby začínal třeba jako minule poliak.

No – taky samotnej jsem zvědav na letošní line-up – ale určitě to bude opravdová jízda a efektová podíváná – která se dle mě rok od roku zlepšuje – Co bych zde uvítal jsou novější projekty a Dj s – ale hvězdy taky neodsuzuju – jsou super ,ale třeba FAST DISTANCE
    TEMPLE ONE
    AIRBASE
    KAMIL POLNER
    PEDRO DEL MAR
    THOMAS COASTLINE
    Ti by byli taky určitě úžasný – zkrátka uvidíme,s čímž letošní rok přijde.

ondrab
    Člen

[quote *_Marek_*]vypadá to že této na akci ''dance 2 trance,pop is alive'' budete mít Armínka sm0[/quote]

„what a news“sm15

*_Marek_*
    Člen

vypadá to že této na akci “dance 2 trance,pop is alive“ budete mít Armínka sm0

seven
    Účastník

DjDkD@ve: lepší by bylo „tupej nebo vemeno“ sm0

Chelseaplayer
    Účastník

Je rozdíl mezi vydělat prachy a okrást lidi o peníze (Tiesto).sm15Jééé já bych ten rozdíl teda chtěl vidět..

Je rozdíl mezi vydělat prachy a okrást lidi o peníze (Tiesto). Pořádat nic nechci, nejsem k tomu dostatečně vhodná osoba. A vyjádřit svůj názor snad ještě taky můžu nebo ne? To, že jsem z Marsu a teď i vemeno – s tim už asi nic nezmůžete, nicméně již dál nebudu spamovat tento topic, abych některým nezpůsobil nějaké zdravotní problémy, to bych nerad.

deivis
    Člen

DjDkD@ve [sz] – všechny nemají a neměli.. zkus koukat i za hranice Prahy… Třeba Krnov atd..

DjDkD@ve
    Člen

Ja nevim teda, kdyz se vam furt neco nelibi, tak si udelejte nejakou vlastni super-mega-underground party, pozvete si tam sve oblibence, ktere tu zna tak 100 vyvolenych, zaplatte jim za hrani, cestu, diety atd. atd., vlezne stanovte nejlepe na nulu a uzijte si to!!!

Nekdy mi prijde, ze nekteri co sem pisi ziji nekde na Marsu!

Vsechny party se zahranicni ucasti maji primarni cil, a to vydelat prachy, kdo to doted nepochopil, tak je asi tupej jak vemeno!

to nexiie: co myslíš tou úrovní? imho, v čr je kult osobnosti a některý lidi choděj jen na určitý jména a budou toho dotyčného zbožňovat, ucvrnkávat si a brečet z něj i kdyby hrál úplný crapy a ostatní je moc nezajímá. a takových je každým rokem čím dál víc a nejvíc je to vidět právě na halovkách. to se pak člověk nemůže divit, že Lawrence nemá šanci zaujmout (alespoň ne většinu).

Ostatní, kteří netrpí takovým kultem a monožánrovstvím, dokáží ocenit i ostatní jména a danou hudbu, tak si párty dokáží užít celou, nehledě na to, kdo zrovna hraje.

tudíž mám opačnej názor.

[quote-0 nexxie].. a cesko je malej narod na to aby se v nem naslo nekolik tisic lidi kteri znaj pana s jmenem Christopher Lawrence a kteri maj radi psytechtrance...[/quote-0]

nezáleží na tom jestli jsme velkej nárad nebo malej, o tom to neni. nicméně se pak dotyční nemůžou divit, že jim nehraje zpívánky a jsou z toho strašně rozhození. když nevim, zjistim. a když nevim, nezjistim a jdu, tak pak radši držim papulu sm4

nexxie
    Člen

Czech smejd : tak loni byla atmosfera urcite lepsi nez na predeslejch akcich.. a cesko je malej narod na to aby se v nem naslo nekolik tisic lidi kteri znaj pana s jmenem
    Christopher Lawrence a kteri maj radi psytechtrance… kazdopadne uroven navstevniku tm imho stoupa

K1aptcha
    Člen

Czech smejd +1, za toho Lawrence hlavně sm5

to Zochi: tak tyhlety dva shity si mohli klidně odpustit, strašnej výplach mozku… nemělo to vůbec žádnou šťávu, navíc vypadali, že je to opravdu hodně „baví“. A na TM někdy byla nějaká atmosféra? nějak jsem si nevšiml. možná tak při markusovi, feráči. ale třebas u Lawrence vypadala většina jak po ledový sprše a s odstupem času zjišťuju, že to byl jeden z nejlepších setů, co jsem na TM slyšel.

K1aptcha
    Člen

Zochi: no když to hráli někde na 130 BPM tak mi to právě moc nešláplý nepřipadlo (z celý párty to bylo jednoznačně nejutahanější), a ten blbej zvuk tomu moc nepřidal, osobně jsem tam skoro neslyšel kopák…
    ale to už jsem řekl vlastně tenkrát v reakcích… rád se opakuju sm2

Hustey
    Člen

Cosmic Gate – Analog Feel (Rank 1’s Digital Re-Harsh) je dobry namrd : )

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 481. až 495. (celkem z 1,020)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.