TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 14.11.2009 O2 arena, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 1,019 odpovědí. Do diskuze (129 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sunrise a poslední změna proběhla před 15 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 826. až 840. (celkem z 1,020)
  • Autor
    nexxie
    Člen

[quote kreeki]o gielenovi radši nemluvit, je to debil..[/quote]

+1.. 🙂 jestli je mi nejakej tejpek fakt nesympatickej (jako dj) tak je to prave tenhle..

Sanchez
    Člen

Kéž by bylo toto:

Arnej
    Lange
    Markus Schulz
    Armin van Buuren popřípadě Ferry Corsten (protože se na něj na Macháč nedostanu asi sm6 )
    John O´Callaghan
    Sied van Riel

Sanchez
    Člen

Kéž by bylo toto:

Arnej
    Lange
    Markus Schulz
    Armin van Buuren popřípadě Ferry Corsten (protože se na něj na Macháč nedostanu asi sm6 )
    John O´Callaghan
    Sied van Riel

kreeki
    Člen

dukelak +1, čekal jsem někoho z nich už minule sm4 ..o gielenovi radši nemluvit, je to debil..

nexxie
    Člen

dukelak : neni.. je to jeden z prvnich vykvetu egypta co vyrusta pod A&F kridlama..

Jinac Armin hraje minimalne 2hodinovy sety takze v tom pripade by musela bejt zase min 1 live performance 😀

dukelak
    Člen

el Sisi…co to je? hraje to? není to jen A&F pseudonym?…když už Krafry má A&N a Marka Normana, tak sem snad dotáhnou obojí sm5

ondrab
    Člen

verte neverte, ale takhle nejak to z vetsi casti bude…mozna bych za to dal aji moje levy varle do ohne

Armin
    Above & Beyond
    John O’callaghan
    Push Live
    Phillip El Sisi nebo Agnelli & Nelson
    Markus Schulz? – tady si nejsem moc jistej..myslim, ze letos ho vynechaji a daji nekoho jinyho napriklad z Vanditu

Tecko
    Člen

To jsou vsechno spekulace hodici se do topicu Line-up snu.neresil bych to dokud nevyjde neco ofiko.

mareno
    Člen

Schulz je jistota, ten bude na TM na 100%

A bohužel jen asi přání Super8&Tab – na TM myslím ideální kombinace, kdo neuslyšel, nebude moci kritizovat.

Hustey
    Člen

mocil z dj pultu do davu 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

co vyvedl?

[quote K1aptcha]Gielen byl v lednu na Citadele a v květnu na Beautiful Things, takže tím se procenta snižují sm2, já myslim že ho nikdo fakt nečeká, ale spíš v tom negativním smyslu slova sm0[/quote]

To je UM celkem jedno podle mě, spíš jsem to myslel tak, že na jejich akci ještě nebyl… sm16

Dobře, ať se nevykecávám – na Citadelu jsem zapomněl.. sm0

Jinak oni ho prý chtěli už dřív, ale jak byl na Amazing City, taxe na to pak údajně vykašlali…

Zase je fakt, že po tom excesu na Electronic Connection těžko říct, esi by do něj šli..

K1aptcha
    Člen

Gielen byl v lednu na Citadele a v květnu na Beautiful Things, takže tím se procenta snižují sm2, já myslim že ho nikdo fakt nečeká, ale spíš v tom negativním smyslu slova sm0

[quote Buchtak]Tak abych trochu rozvířil vody.Z velmi spolehlivého zdroje blízkému k UM mě bylo vyzrazeno první jméno na TM-Above&Beyond a z největší pravděpodobností rezident TM Markus Schulz.Tak a teď rozjedeme diskuzi. sm16 [/quote]

Vzhledem k faktu, že sám M.Kučera po TM4 přiznal, že slabá atmosféra na tutej akci asi byla i trochu dílem line-upu, který většinu ne moc zaujal, byl bych hooodně překvapenej, kdyby se tady A+B na TM objevili…

Zkusím si tipnout lajnu i s časovým line-upem, jak by měli jít djs za sebou sm0 a odůvodněním, proč by tu uvedený djs mohli bejt.

Michael Burian (60%) – už nebyl na dvou velkejchch eventech po sobě, to je divný.. sm0
    Gareth Emery (70%) – ještě v CZ nebyl, v progressivu patří ke špičce, většině lidí (netrancerů) by „sedl“
    Markus Schulz (99%) – rezident TM a lidi ho de facto zbožňujou… podle mě „tutovka“ TM
    Armin Van Buuren (90%) – světový dj č. 1, jeho jméno přitáhne spolu se Schulzem masy… a letos tady Armin Only nebude, takže bude platit „Armin jednou za rok“
    Johan Gielen (50%) – umí udělat dobrou show, dlouho už tady nebyl a je to +- legenda, mohl by být takovej tajnej „tahák“, překvápko, pač jeho by nikdo moc nečekal
    Marco V (60%) – rovněž nebyl na dvou velkých eventech po sobě, je celkem oblíbenej mezi lidma..

Myslím, že dva lidi z tutej lajny by vyjít mohli.. sm11 Bože, jak je krásný mít čas na tyhle diskuze.. sm0

Lukin_
    Člen

Kreeki: Hele já bych rád osobně viděl ve Fabricu ale když budu pražák tak bych ho rád viděl v roxy a měl pěkně hned vedle sebesm0

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 826. až 840. (celkem z 1,020)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.