TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 14.11.2009 O2 arena, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 1,019 odpovědí. Do diskuze (129 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sunrise a poslední změna proběhla před 15 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 976. až 990. (celkem z 1,020)
  • Autor
    tracidek
    Člen

2 Tibbyk: kdyby se zveřejnil takový line up,tak bych snad hned prodal zakoupený lísteksm15

S těmito jmény bych taky souhlasil:
    Gareth Emery
    M.I.K.E.
    Manuel le Saux
    JOC
    Daniel Kandi

Anonymní uživatel
    Neaktivní

binary: sm0

malarkey
    Člen

Arnej
    Markus Schulz
    M.I.K.E.
    Dave Dresden
    Cosmic Gate

hehe 🙂

Hustey
    Člen

tibbyk:

takovy lineup by nezaplnil ani retro natoz O2 arenu 🙂

Tibbyk
    Člen

Simon Patterson
    Manuel le saux
    Dave 202
    Paul Miller
    Philippe el sisi a nerekl bych nic sm14

Partygirl
    Člen

Arminka bych uvitala vzdy sm5 jinak je mi to vcelku jedno jaka bude lajna hlavne kdyz to bude trance sm3 TR je skvela party a hodlam se ji zucastnit jiz po seste sm4

Komonek
    Člen

konečně je po sensation a mužu se těšit na TM! Flayer vypada hezky i když myslím že vesmírné prostředí se hodí k trancíku víc. Každopádně bych na TM rad uvítal Armina a A&F (rad bych si znovu poslechl i Giuseppeho, ale když byl vloni, tak to letos už asi neklapne). 🙂 A pevně doufam že Armin bude :o) Když vloni nebyl :o)

binary minimálně dneska si nech zajít chut ..;)

Sonique
    Člen

Cože Fleming nepřijede? Jděte se bodnout! hehe

Buchtak
    Člen

No musím říct,že s Flasem jsme téma tiply skoro naprosto přesně.Jak už tu někdo psal,Transmission je jediná halová party u nás,která je vynikající po všech stránkách a proto nebudu čekat na zveřejnění line upu ale lístky si koupím hned jak budou v prodeji.Byl jsem na všech dílech od začátku a je vidět,že díl od dílu je to lepší a lepší.Každopádně i já budu tipovat kdo by mohl vystoupit-M.I.K.E.,Armin van Buuren,Markus Schulz a i přesto že tu budou v dost krátkém horizontu po sobě tak Aly&Fila.Je to jenom tip ale ten Armin a M.I.K.E. by byli super.Uvidíme po zveřejnění line upu.

ics
    Člen

Gareth Emery, Markus Schulz, Daniel Kandi, JOC, Bryan Kearney sm0 ale to se mi urcite nesplni 😀

Flash2001
    Účastník

Binary: myslím, že to bude brzysm15

Binary
    Člen

Čekám, kdy začnou hádky no-name uživatelů, jestli je lepší Arminek nebo Sanderek a sestavování fiktivních line-upů. sm11

Flash2001
    Účastník

Kdyby Armin zahrál tak, jako letos v Rotterdamu na ASOTu, tak by to nuda nebylasm4 Ale na TM podle mě nebude, to spíš sem někdy dovezou Armin Only.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 976. až 990. (celkem z 1,020)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.