TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 14.11.2009 O2 arena, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 1,019 odpovědí. Do diskuze (129 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sunrise a poslední změna proběhla před 15 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 1,020)
  • Autor
    nexxie
    Člen

Tak to je nam vicemene vsem jasny ze Sensation upada.. to sme tu rozebirali docela dost, ale urcite je kravina, ze UM na halovkach prodelava, to je proste kec – SW vyprodany, TM -13500 lidi(cekali kolem 10000) – z tohohle jim de penez jak svin. To spis z akci jako je Pure moc nevytriskaj – za djs zaplati skoro stejne, lidi xkrat min.. akorat pronajem levnejsi.

Dexx
    Člen

Ale prosim tě…. sm11

DLF
    Člen

Sensation bylo fakt ubohý – ani bych na další nešel. Nejmelodičtější song byl Prodigy – Smack my … smack my ass!
    Nechápej špatně, mám Prodigy rád, ale tahle akce neměla kromě dekorace se Sensation White nic společnýho. Kdybych se chtěl nechat iritovat mizerným středním RnB proudem, du ve středu zadáčo do Eventu. Nejhůř utracený prachy v životě.

Anonymní uživatel
    Host

[quote iamek]Rog : Jak posledni TM ?[/quote]

nechci vyvolávat žádný spekulace…ale přes pár kolen jsem slyšel že UM končí že ty mega akce jsou celkem provar…možná zůstanou jen u Pure někde na kraji prahy nebo mimo… údajně by neměli pořádat ani SW ani další TM….ale jak je spolehlivé toto info netuším sm13 každopadne v sobotu to bude náááálož sm17

DLF
    Člen

Jede nekdo z HK? Pridal bych se…sm6

vicis
    Člen

uz se mooc tesim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chelseaplayer
    Účastník

[quote=Newman]Bazar, @#$%&!!! sm15 [forum.trance.cz] [forum.trance.cz] [forum.trance.cz] [forum.trance.cz] [forum.trance.cz] [forum.trance.cz] [forum.trance.cz] [forum.trance.cz] [forum.trance.cz][/quote]

A bude hůř!sm4sm15

Newman
    Člen
    lachty
    Člen

Časovej line up v pohodě,akorát mě mrzí Emery na rozjezd.Dal bych ho před Sanderem

Partygirl
    Člen

uz jen 4 dny!!!!! sm2 nejvic se tesim a po rozhovoru s Markusem jeste vic sm5

Hustey
    Člen

Sander na konec je snad nejlepsi stranka teto akce 🙂

Anonymní uživatel
    Host

a Emeryho na rozjezd bych taky nečekal…We will see

Anonymní uživatel
    Host

Menno před Sanderem..?No nevim. Sám bych to pořadí trochu zpřeházel

iamek
    Člen

Rog : Jak posledni TM ?

nexxie
    Člen

a uz je to tady zase.. Spekulace o posledni transmission mi fakt chybely. Bud sem slepej a hluchej, nebo nekdo vi vic nez my a jestli jo, tak at to radsi napise rovnou a nedela chytryho sm5

btw z rozhovoru s Markusem :

Jak jsem už říkal, dělám na své nové desce a aktuálně mám hotových několik písní, které právě v Praze poprvé představím. Jde o hodně velké tracky a jsem strašně zvědav, jak na ně publikum bude reagovat. Velké akce jako je Transmission mám moc rád, protože vidím, jak davy lidí hudba spojuje. Proto hraji nejen věci, na které každý čeká, a vím, že lidi chytnou, ale prokládám to i novinkami, o kterých si myslím, že mají velký potenciál.

tak se mozna dockame nejaky world premier 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 1,020)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.