TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 2008 – Dojmy z akce

• Toto téma obsahuje celkem 518 odpovědí. Do diskuze (111 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 301. až 315. (celkem z 519)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kommmoooooooooooon!

Richard Durand – Papillion 192kbps

Pár fotek z TRANSMISSION na [url=http://www.necum.eu]NEČUM[/url]

malarkey
    Člen

styk pohlavson: počítám s tím, na příští TM, nebo Armin only nebo na bůhví čem co bude minimálně kvalitní :))….nebo si můžem jít s vínem a kolou někam do parku 😀 ale musím s tebou souhlasit, Ferry mě první půlkou setu dokonale rozebral, ten začátek byl neskutečnej :)) ta druhá už byla nemalá propagačka, ale taky to šlo :))…jinak ten Durandův song už je tak tři měsíce starej, v ASotu ho hráli snad jenom jednou, ale je to pěknej kousek, takovej řádně atmosferickej 🙂 http://uloz.to/931104/(20)%20%5BRichard%20Durand%5D%20Papillion.mp3

Anonymní uživatel
    Host

na youtube to je, staci hledat 🙂
    Hodim sem rip z jednoho durandova mixu, co mam, ale je to z live akce, takze tam bude krasna atmosfera 😀
    a je tam jingle 😀

malarkey: Díky moc!!! sm5 Sice se neznáme, ale máš u mě panáka! Budu moct díky Tobě jít spát, sláva! sm13

Jollinka
    Člen

Uff, to bylo něco!! sm5 Ještě že je tahle akce jenom jednou za rok sm2

Letošní téma zajímavé, intro úchvatné, efekty a vizualizace prvotřídní :o)) K tomu ještě jedno speciální plus za všechny ty ohníčky, petardy a ohňostroje – jsem asi tak trochu pyroman sm0

Bylo samozřejmě i pár stardartních a asi jen těžko řešitelných problémů, jako třeba bezohlední kuřáci, spěchající pitomci s plnýma kelímkama piva a muckající se dvojice, které z nějakého pro mě nepochopitelného důvodu zavěšeni do sebe zabírají místo v prvních řadách, ačkoliv výstřih kolegyně je zajímá asi tak o tři sta procent víc než DJ :o) O šatnách už snad ani nemluvě, ale je fakt, že když člověk trošku slídil, dala se najít i fronta snesitelnější délky :o)

[u]Co se týče DJs[/u]:
    [b]Poliak + Ottik[/b] – nevím, netuším, celé jsem je procourala ve snaze najít šatnu a posléze i své přátele (ano, slyšíte dobře, OBA sety)
    [b]Markus[/b] – pořád si přede všema obhajuju, že je to můj miláček, a včera jsem se zas o kus víc ujistila, že vím proč. Btw. VJs mu zařídili fantastickej nástup, takže díky kluci :o)
    [b]Ferda[/b] – měl sice pár pro mě zajímavějších chvil, ale jinak nenadchnul ani neurazil..
    [b]Rank 1[/b] – snad mě všichni ti, kdož se na ně těšili jako na hvězdy večera neukamenují, ale nemůžu říct nic jiného, než že prostě NECHÁPU. Přišlo mi to asi jako když se děti v lidušce učí první tóny na klávesy, navíc celou dobu nebylo za pultem pořádně nikoho a nic vidět a těch dvacet vteřin, kdy se uráčil přijít mezi nás smrtelníky, to teda nespasí..
    [b]Fíla[/b] – vrchol večera na závěr! Líbivej set a dobrá komunikace :o) Škoda jen, že toho typického egyptského šarmu byla jen polovička, ale je to možná dobře, dvojnásobnou dávku bych už stejně asi neunesla sm2

+ btw to [u][b]Subik[/b][/u]: Úžasná letošní reportáž!! sm4 Tolik informací v tak krátkém sestřihu a navíc o všech :o) A spešl dík za rozhovor s Markusem sm5

malarkey
    Člen

hustey: naopak, já jsem doufal že Clockwork zahraje, zrovna v tu chvíli jsem byl na parketě a neskutečně jsem si tu temnou atmosféru, co tam Ferry spustil takhle zezačátku ukrutně užil :))

Hustey
    Člen

clockwork se vubec na halovky nehodi, je to prilis uspavajici tempo. v klubu to ma uplne jiny rozmer : )

malarkey
    Člen

Ferryho set => první tři songy =>
    1. Richard Durand – Papillion !!!!! (koukám, ten song na youtube není, vám to hodim riplý z Asotu nekam na net ;))
    2. Wippenberg – Chakalaka
    3. Deadmau5 – Clockwork (Cosmic Gate Remix)
    :)))
    u tohohle jsem osobně dost umíral blahem 🙂

Anonymní uživatel
    Host

krishke: icq 338-072-887sm3

Anonymní uživatel
    Host

ahoj přidal sem ješte pár videí…

[url=http://www.stream.cz/?m=stream&a=search&search_text=armadacz&resultsorting=timecreate&type2_user=user&type2_our=our]videa z transmission[/url]

pokud by měl někdo o ty videa zájem, sem schopný je dát na rapida, ale jen část. Celé to má kolem 1,9gb.

Anonymní uživatel
    Host

cudliku, dej mi na sebe prosim kontakt, mam pro tebe vybornou informaci, rad bych se o ni podelil se vsema, ale zatim jsem nedostal svoleni to tady rict..

Anonymní uživatel
    Host

styk pohlavson: ne, neptal, není to v něm, v tracklistech k transmission na celym trance.cz tohle nikde uvedený není všude je id nebo nicsm3

Poslouchám koupenej remix na Deadmau5e – Clockwork v tom Cosmic Gate mixu, ale stejně se mi to úplně nezdá..
    Přijde mi to takový mdlejší nežli to bylo naživo.. Jestli není ještě nějakej jinej mix.. (Original, Mr.Sam a Jonas Steur rmx to nejsou)

Fanat1c
    Člen

čudl:
    az to sezenes, tak dej vedet 😉

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 301. až 315. (celkem z 519)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.