Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Transmission 2008 – Dojmy z akce
- Toto téma obsahuje celkem 518 odpovědí. Do diskuze (111 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
9. 11. 2008 v 14:13 #105403
Euphon1c
Člen[quote Anonymní uživatel]To si fakt myslíte, že lidi v tý frontě -když se už teda "dostáli" k obsluze- tak čekali pořád na toho jednoho "šatnáře", a nešli k tomu volnýmu, kterej by se tam teda nejspíš celou dobu dloubal v nose...? No tak eštěže ste se tam na$rali a zachránili jeho nosní dírku, takže si jí nerozdrápal do krve. Taky to hned vodsejpalo panečku!
Když je volnej šatnář, jdu samozřejmě k němu. Pokud tam teda neni chumel vesnickejch vykroucenin, který se k těm stolům tlačej přes frontu.
Díky těm retardům, co se tam tlačili kolem, tam byl chaos jek když cikorky rabujou potraviny. V místě, kde se ty přisíra4i začali cpát jako-že-do-fronty samozřejmě posunutý stoly, obsluha na$raná tak, že chvílema stávkovala. Kdybyste, vy ****ranti polní, stáli ve frontě, bude tam trochu řád, mohlo to trochu odsejpat.
P.S.: "Vlastně ne, ona by bez vás jela jenom jedna pokladna, skoro sem zapomněl!"[/quote]UM na strankach vybizeli lidi, aby necekali kilometrovy fronty ale chodili dopredu a vyuzivali celyho potencialu satny. mohl tam alespon stat jeden clovek co by to tem lidem rikal jako minule.
9. 11. 2008 v 14:11 #105402Anonymní uživatel
HostDíky vidlákům a homolím, pro který je slovo „fronta“ neuchopitelnej termín, jsem se první hodinu bavil v šatnách, takže můžu hodnotit až Schulze…
[b]Schulz[/b] – Pro mě to mělo bejt #1, nakonec zklamání, na mě včera-dneska Markus nezabíral.
Jsem rád, že to hodně lidí vidí jinak, užívali si to, a Markuse tak do ČR snad pozve UM znova.[b]Ferry[/b] – V mejch očích zachránce týhle TM, což jsem rozhodně nečekal.
[b]Rank 1[/b] – Dobrý chvilky, nebylo jich málo, bohužel rozsekaný dlouhejma „intermezzama“.
[b]Ali, Fila[/b] – Neupadl jsem do ranní krize, za což jim patří můj dík; přestal jsem myslet na čas, „a najednou bylo 6“.
[b]zvuk[/b] – WTF? Měl jsem zato, že v Areně je dobrej zvuk tak nějak [i]danej[/i]. Koukam, že nejsem sám, komu to přišlo slabší.
[b]JÁ CHCI DEADMAU5 ![/b]
9. 11. 2008 v 14:08 #105401bob
ČlenVše už je okomentováno, tak snad jen,
+
luxusně obsazená halovka
intra
Hafo známejch-tímto taky ještě jednou zdravím Stoupu za družbu a taky kolegu s nekonečnou vražednou smrští vodka, Red Bull
Fila a jeho gestikulace na mouly z UM po skončení setu
–
šatny a ještě jednou šatny….hlavně „lidi“, se kterejma se ve frontě dohadujem, že jsme je tam jako opravdu za celejch 45minut neviděli a oni, že si skočili na burgera, a tak jim přijde nefér čekat, ať to chápem…no, ještě, že jsem flegmatik, ale příště asi taky předbíhám celou frontu, no co, já čekal pro změnu na metro…
zvuk, nemůžu si pomoct, ale prostě to tentokrát nebylo ono
Rank 1…nechápu, proč jezdí oba, když je live evidentně nebaví….nebo že by jen špatnej večer???
málem bych zapomněl, Ali, to byl taky úlet…hlavně že to je z Holandska:-)9. 11. 2008 v 13:55 #105399Flash2001
ÚčastníkPřihazuju svoje dojmy:
Vizuální a akustická stránka: perfektně udělaná stage, futuristický vzhled, pyroshow výborná, světla i projekce dobrý, jen těch (pokud jsem dobře počítal) 11 laserů se dalo využít určitě lépe a s tématem více pracovat, zvuk místy haproval, ale jinak to šlo. Do příště to chce ale stejně zlepšit, v O2 aréně by měl být zvuk jako víno
Lidi: i díky pařbě v našem trancovém hloučku jsem tentokrát partyxindl skoro nevnímal, ale vyskytl se. Celkově ale atmosféra nebyla zlá, lidi se bavili
Šatny a ochranka: házím to do jednoho bodu, jelikož oboje bylo asi nejvýraznějším mínusem. Fronty do šaten kilometrové, ochranka zejména ráno velice „příjemná“, fakt nechápu, co to mělo znamenat s tím Filou, který se evidentně fotit a podepisovat chtěl. Prostě to samý jako s Morphem na PvD.
DJs:
Michal Poliak: slyšel jsem jen začátek, pak jsme zmizeli hodit do sebe nějaký jídlo. Ale z toho, co jsem slyšel, tak mě to nebavilo
Ottaviani: kvalitně zahraný výkon, jeho sound můžu
Schulz: sice pár hluchých míst, ale jinak taky výborný výkon, rozhodně nenudil
Ferda: začátek neslaný nemastný, ale pak to rozjel, hodně mě potěšil Made of Love, Radio Crash i staršími věcmi
Rank1: hodně jsem se na ně těšil a mám lehce rozporuplné dojmy. I tak ale potěšili Superstring a Airwave, Awakening jsem se bohužel nedočkal
Aly&Fila (resp. jen Fila): pro mě asi nejlepší výkon akce, parádní energický uplifting až do rána, docela bych si nechal říct i v klubuminela akce: Ali místo Aly, tohle by se fakt stávat nemělo
Celkově: Transmission je party na vysoké úrovni, ale je potřeba se vyvarovat zbytečných chyb. I přes ně jsem ale odcházel s kladnými dojmy a na další edici se těším
Závěrem zdravím všechny spolupařiče, lidi, které jsem potkal a všechny známé, o kterých vím, že tam byli, ale neviděl jsem se s nimi
9. 11. 2008 v 13:54 #105398Anonymní uživatel
HostTo si fakt myslíte, že lidi v tý frontě -když se už teda „dostáli“ k obsluze- tak čekali pořád na toho jednoho „šatnáře“, a nešli k tomu volnýmu, kterej by se tam teda nejspíš celou dobu dloubal v nose…? No tak eštěže ste se tam na$rali a zachránili jeho nosní dírku, takže si jí nerozdrápal do krve. Taky to hned vodsejpalo panečku!
Když je volnej šatnář, jdu samozřejmě k němu. Pokud tam teda neni chumel vesnickejch vykroucenin, který se k těm stolům tlačej přes frontu.
Díky těm retardům, co se tam tlačili kolem, tam byl chaos jek když cikorky rabujou potraviny. V místě, kde se ty přisíra4i začali cpát jako-že-do-fronty samozřejmě posunutý stoly, obsluha na$raná tak, že chvílema stávkovala. Kdybyste, vy ****ranti polní, stáli ve frontě, bude tam trochu řád, mohlo to trochu odsejpat.
P.S.: „Vlastně ne, ona by bez vás jela jenom jedna pokladna, skoro sem zapomněl!“9. 11. 2008 v 13:48 #105397Anonymní uživatel
Hostlidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii prosím!!!!!! jak se jmenoval track který hrál Fery ůplně jako první jak o něm chazty píše že byl hrozně pomalý ale celkem dobrý a Dj peroxid že koukal co toje, to byl ůplně nehoráznej LUXUS!!!!!sm5sm5sm5
9. 11. 2008 v 13:39 #105396zooropa
ČlenVypada to, ze s tema satnama je stale nejvetsi ale opravdu nejvetsi problem.
Presto ze satny posilili, tak kdyz jsme prisli uz ve 22h dolu, tak byly plne a fronta skoro az do Lounge Baru.
Kamaradka cekala frontu na satny hodinu a pul, my jsme pak nasli ty satny nahore, a tam to byl taky peknej stresik, protoze nas tam strasili slovy – mame poslednich 40mist apod.
Takze panika, krasa. No a pak jinej kamos kterej dorazil po pulnoci cekal v satne jen 10 min a bylo to oukej,
Mozna ze mist bylo dost, ale i tak to bylo spatne oznacene.
Ja sem asi natvrdelj a kdyz jsou nekde nove satny, tak potrebuju obrovskej napis SATNY1 -> tudy a SATNY2 -> tudy.
[b]Nevim kdy uz se konecne UM pouci napriklad z Innercity a zavede system Boxu na klic, ktere by se urcite dali dat treba do chodeb vychodu JIH.[/b]
Dyt je v te arene mista jako krava a v holandsku je vzdycky hala na satny pomalu velika jak pulka plochy.Zvukove – no kdo stal vzadu dole, nebo v rozich u schodu, tak mel krasne ozveny. Ale jinak se dali najit mista kde to bylo ok.
Vizualne – Projekce nic moc teda 🙂 a jeste jim to parkrat vypadlo.DJs – Rank1 na ktere jsem se nejvic tesil – hmm cekal jsem neco jineho, ale live byl gut
Zbytek super. Vsici me baviliUM – prosim – SATNY SATNY SATNY. Vemte si ze to je to prvni co navstevnikum zkazi dojem z cele party. A jsou pak otraveni. Najmete si na to bandu 20ti brainstormeru a vymyslete neco proboha, dyt je to vzdy stejnej problem. Zavedte Boxy, nebo je lepe rozprostrete po Arene
Ty nekolikahodinove fronty jenom proto ze tam jsou u kazde satny 4 vydejny jsou zbytecne.9. 11. 2008 v 13:36 #105395DjPeroxid
Členzdar všichni.
moje pocity:
pepe – docela pěkná jízda ,ale stihl jsem jen konec…
schulz – fakt hral dobře vyložene si to užíval prostě nááádhera
ferry – začatek jsem koukal co to je,ale pak to fakt rozjel je to jezdec.klasiky byli luxus
Rank 1 – tohle fakt byla nuda večera až na par traků,ale celkový dojem zklamání
Fyla – páradní uplift ale už sem nemohl
jinak mě štvala ta ozvěna vzadu.
Lase + organizace+ intra výborný…9. 11. 2008 v 13:25 #105394Chazty
Členvezmu to krátce…
celkem dobra akce 8/10
no než jsem pochopila fronty v šatnach tak Giuseppe akorád dohrál.
Marcus pro me zahral asi nejlépe….
Ferry ze začatku hrozne pomalé ale celkem dobry. a udelal mi radost když zahral brain box
rank1- krásné into… i pekne zahrali škoda, že tak kratce….
a u Fily me už ovladala unava takže už moc nemužu posoudit..
jinak me zvuk přišel celkem dobry…
možna pošlu zas par fotek.9. 11. 2008 v 13:19 #105393Creams
ČlenZa mě celá akce dle očekávání. A šatny ? Nevím co si stěžujete ? Jsem čekam max 10min. Jen jste nesměli prostě zůstat stát vzadu a k tomu ještě byla v druhém patře. Jinak zvuk a ta ozvěna něco hrozného 🙁 ale dalo se to zvládnout.
9. 11. 2008 v 13:08 #105391Horvi
ČlenTak dobré ráno:
Pro mě měla celá akce vzestupnout tendenci, od šaten, kdy jsem se chtěl otočit a jít domu, až po Fílu, kterej to tam fakt dával :o)
Ottík : Pro mě docela zklamání. Čekal jsem víc ale furt se to dalo unést ( narozdíl od těch šaten, kvuli kterejm jsem nestihl intro a 10 minut setu ! )
Schulz: Mě neurazil, ani nenadchnul zní to trochu rozmazleně možná Lost Connection by stálo za výskok.
Ferry: Než to rozjel docela to trvalo, pak dobré – ano Gouryella a System F se líbily nejvíc
Rank 1: Superstring !!! – Jinak teda nic moc, čekal jsem více vokálů a rychlejší tempo
„Fajlá“ :oD : Nó, tak to byl muj hudební vrchol, Back to you, a mnoho dalších pro mě představovaly koňskou injekci adrenalinu, omg ještě ted se mi chce skákat. Omlouvám se všem, které jsem při jeho výkonu fyzicky nebo psychicky zranil :oD To se doopravdy nedalo uhlídat :o)
Jinak atmoška dobrá, čekal jsem víc spálenin a fleků od piva a jinejch tekutin na oblečení :o)
Intra a celej příběh možná nejlepší z celý série Transmission, až na některé výše zmíněné kixy.
Zvuk na některých místech dobrej, dynamickej někde jsem měl pocit že se to Djovi neustále kope :o) Riziko arény.Za největší a na akcích opakovaný minus bych taky dosadil šatny, 2 lidi na tu spodní šatnu možná nestačej – ani na Dykovi, ani na TM :o)
Ale i fronty na šatny u mě smázne jeden dobrej track. Takže příště navštívim taky :o)
8/10 :o)9. 11. 2008 v 13:02 #105389iamek
ČlenUuufff … A to jsem chtel jet jen kvuli RANK 1 … Jak ctu tak zklamani … A to v polsku na RTX zahrali neuveritelne …
9. 11. 2008 v 12:56 #105387nexxie
Členmoje dojmy.. nejlepsi halovka na ktery sem kdy byl.
trochu me na zacatku vadil zvuk kterej se odzadu odrazel ale casem se to tak nejak vyrovnalo, holt vic beden {a asi dvakrat vic nez na lonsky tm} neznamena vzdycky lepsi zvuk..
svetelna show skvela.. jediny co me mrzelo byly ty lasery co na pulku ferryho vubec nejely a pak ty problemy s vizulacema a intrama a s tim Alim and Fajlou.. to neni nejlepsi vizitka.. ale tak
zadna tak obrovska akce se nemuze obejit bez drobnejch chybek..Poliak : nehral spatne.. ale radsi bych si na zacatek dal lonskyho sana.. ten me vic rozpalil
Markus : no comment.. miluje cesky publikum, to zase miluje jeho.. set mistama hoodne ocekavanej, mistama prekvapujici.. markus delal show.. lidi rvali a piskali, to byly chvilky kdy se mi tou krasou zastavovalo srdce
Ferry : zacatek {jako loni} pomalej.. podruhy v jedny hodine šakalaka me moc nebralo.. ale pak to po ferrovsku rozjel.. pri madness sem byl jak v extazi.. nakonec embrace a radio crash bomba {snad se na nej um nezlobili ze 6 minut pretahnul}
Rank 1 : nevim co sem si o tom mel myslet.. and them bomba no.. zbytek nevim, nejsem jejich fanda..
Aly & Fila : rozsekavacka.. skoda ze mi pak uz dochazely sily.. jel jako svina borec.. jen skoda ze neprijel i Aly no.. sme pak museli po paty uz jet tak me mrzelo ze sem tam nebyl na perfect blue. 🙁jinac lidi bylo mooore.. tipuju tak 12 ticis.. hodne velikej skok oproti tm4.. osobne sem necekal tolik lidi z polska.. sem rad ze transmission uz je tak proflakla za hranicema.. ta medialni obri kampan se precijen vyplatila
9. 11. 2008 v 12:52 #105385Hustey
Členbylo jasne ze markus bude nejlepsi : )
9. 11. 2008 v 12:33 #105381Euphon1c
Člen[quote jack007]To [b]Euphon1c[/b]
Ale ju, mas asi pravdu, ale preci jen cas leti a uz je to skoro 10let, nemuzou hrat porad stejne.[/quote]me to jen trochu mrzí pac jsem videl asi tak 30 videi od rank 1 a na kazdem byly vokaly 🙂 jen vcera kdyz jsem je ocekaval nejvic tak nic 🙂 jinak abych zase jen nekritizoval , ferry a schulz me bavili, hlavne ta pasaz od schulze jak tam mel 3 songy naraz – tusim ze dohraval perfect, do toho silence a jeste G.E – This Is That – o byl masakr vecera 🙂
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.