TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 2010 – 6.11.2010

• Toto téma obsahuje celkem 1,276 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Muff a poslední změna proběhla před 13 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,126. až 1,140. (celkem z 1,279)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

Nojo pri tom srovnavani jsem se nechal inspirovat zaverecnym proslovem z filmu Team America sm15 „Sensation jsou čů…., a Transmission jsou pí..; UM… je zase pr… “ atd. sm15 kdo nezna povinne najit na youtube sm0

Sandeagle
    Člen

Rendolf: To je slovo do pranice, já taky abych se přiznal, Jméno – Styl…. pokud tyhle dvě věci nemám zastoupené obé, tak me nikdo ani heverem nedonutí do toho vrážet

Rendolf
    Člen

To je pravda. Třeba na SW by mě nikdo nedostal, ale myslim, že spoust lidí z SW jde i na TM, myslim, že tam jdou spíš za tou párty a za tim davem lidí, než stylem hudby. Já bych nedal litr za párty, kdyby nebyla tracnová. Pro mě jsou důležitý obě ty věci + chlast ještě sm15

Sandeagle
    Člen

Kaviár značky „La caviare“ sm15

ne dělám si srandu, tim chci jen říct že co chutná koňovi nemusí chutnat psovi sm3 TM a SW sou dve rozdílné věci a přesně se na tom pozná kdo chodí za „muzikou“ a kdo za „party“

Rendolf
    Člen

[quote Sandeagle]to se spíš ptejte sami sebe proč třeba Sebevykrádač a Vanditák Dyk má furt takovou základnu a kdyby byl na TM tak by přitáhl i lidi který o tom eventu vživotě neslyšeli....

Já taky měl dneska ke snídani kaviár a myslim si že sem lepší než ty co posnídali jogurt sm15[/quote]

Ale to jsi měl ten za dvacku z Kauflandu, ne? sm15 Z toho budeš chcát prdelí sm15

Sandeagle
    Člen

sm15sm15sm15

nexxie
    Člen

Hustey : nevim jak ostatní, ale já na minulý TM toho upliftu zase tolik neslyšel..

já snídal müller mix, kaviar to neni ale stačí říct, že mi prostě chutná 🙂

Sandeagle
    Člen

to se spíš ptejte sami sebe proč třeba Sebevykrádač a Vanditák Dyk má furt takovou základnu a kdyby byl na TM tak by přitáhl i lidi který o tom eventu vživotě neslyšeli….

Já taky měl dneska ke snídani kaviár a myslim si že sem lepší než ty co posnídali jogurt sm15

Sq4Raa
    Člen

sm2

kreeki
    Člen

jéé tady se zase sešli chytrý lidi sm6

Hustey
    Člen

pro me jsou treba na TM horsi jmena nez na Sensation – Jerome zahral vyborne, na TM to bude opet tupy uplift viz. Ottaviani a podobni, jeden track pres kopirak a jedem 🙂

edit: i kdyz treba Solveig zahral klasicky SW grc 🙂

hectic
    Člen

Ja to beru podle lidi co znam a co slysim kolem sebe a vidim vsude mozne na forech v clancich atd. Na Sensation lezou lidi vseho druhu; typicky cesky parani, takovy ty zkazeny posluchaci Evropy2 a spol., ktery slyseli ze Sensation je fakt cool a stoji to za to, kdezto po Transmission vetsina z nich ani nestekne. A pochybuju ze je to kvuli hudebnimu stylu. Kdyby si ho Sensation a Transmission prohodily, myslim si, ze by to bylo uplne jedno. Proste Sensation ma jmeno, stejne jako ma jmeno treba Coca Cola a Transmission je spis Pepsi. A co si pudu dat, i kdyz to piju prilezitostne jednou za rok. Colu nebo Pepsi? sm0 Ja vim debilni srovnani sm13 Kazdopadne tesim se na Line Up, protoze to je to co treba u me rozhoduje sm11

iamek
    Člen

Skvara : +111111111111111

Sq4Raa
    Člen

Vem si jen ty reklamy, divil bych se, kdyby jejich frekvence a umíštění nebylo podobné. Já znám zas lidi, co neznají Sensation, fakt že jo :-), v tom bych vypovídací hodnotu tedy neviděl. A o tom, jak se paří, to bych klidně viděl v povaze té hudby, na house se celou noc můžeš houpat, na trance moc ne. Já jsem byl naposled na TM4 a bylo to mrtvý hrozným způsobem. Je možné, že tam pár desítek lidí jde jen za hudbou; ačkoli v tom případě nechápu proč. Zbytek návštěvníků ale bude stejný druh lidí, ne-li stejní lidé, jako chodí na SW.

Nemalujte si trance jako nějaký úžasný styl vyvolených, je na tom stejně jako kterákoli jiná hudba. Asi to jsem chtěl naznačit.

nexxie
    Člen

Sq4Raa : s tim, že na TM a S chodí cca stejný publikum bych dost nesouhlasil.. jasný, určitý procento lidí jde na obě akce ale znám hodně lidí, co chodí na S a TM ani neznaj. Nebo když si vybavíš kotle, co sem byl na posledních třech TM, tak vždycky na ploše lidi vařili(aspoň vepředu) a na S nevim jistě, ale myslim že nic takovýho.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,126. až 1,140. (celkem z 1,279)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.