TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 4 – DOJMY z akce

• Toto téma obsahuje celkem 453 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 455)
  • Autor
    Fox Mulder
    Člen

2 dance-girl: Pročpak?

Hustey
    Člen

leqtrik : sleduj websound.eu

BoRo
    Člen

Leqtriku,9.11. bude Dvj Bazuka,ja poneti nemam(ani jednou jsem si nevsim) co hraje,ale kurna kdyz se rozzhavi…OOOOO!Bude veselo.uvidim jestli nemam schuzku v sobotu
    Ted jsem si dal nake video s ni na youtube a zase nevim co to hralo:oD:-P

DanYjel: podle mě ten halovej zvuk, celé všechno zkreslí natolik, že ikdyby tam nějaké ty zvuky byly, že by to vyznělo stejně – díky zvukaři – kterej by si mylně myslel, že mu prostě blbne pult a prostě by to pošteloval tak, že by to slyšet nebylo, alespoň dle mého názoru … btw – v Abatonu byl Czech Point – bohužel jsem ho zavrhl právě kvuli TM4 – nevim, ale mam poslední dobou pocit, že asi bude lepší ten Czech Point – ale tam těch smažek bude ještě víc – díky Jungle a DnB Stagím :oD

leqtrik
    Člen

nevite nekdo kdy je nejakej dobrej trancik v Dopleru?;-)

Mazaná akcička fakt jsem si to užil byl to mazec hlavně druhá půlka ja tam chci zas být užasny jen tak dál (UM)a(TM)jen tak dál

tzimiskes
    Účastník

Takže moje dojmy…
    SAN – Pro mě velké překvapení, má u mě plus za Carte Blanche, No In Between, Till The Sky Falls Down a hlavně The Fall v Durandově remixu 😛 8/10
    JAN JOHNSTON – Zpívá hezky, příjemné zpestření večera 7/10
    ABOVE and BEYOND – Hoši mě trochu zklamali :-/ první půlka byla slabá, druhá už šla, ale celkově tomu „něco“ chybělo… 6,5/10
    FERRY CORSTEN – Parádní výběr tracků, skvělá komunikace, sympaťák… no asi mám nového DJ no.1… 10/10 😛
    CHRISTOPHER LAWRENCE – Byl jsem totálně vyčerpaný z Ferryho, takže jsem jenom poslouchal z tribuny. Vtšinu tracků jsem neznal, bylo to možná trochu monotónní, ale pařit se na to dalo 7/10
    SCOT PROJECT – Mohl si sice odpustit Beautiful Day, ale i tak dobrý 7/10

Po organizační a hudební stránce super, co mě ale hooooodně zklamalo byli lidi :_) což se pak někdy negativně odráželo na atmosféře :-/ naivně jsem si myslel (byla to moje první halovka), že tam jdou lidi kvůli hudbě, ale co se dá dělat…

DanYjel
    Člen

urorkinator: no ale takovej dark-psytrance bych si nechal líííbiiit… hlavně sledovat ty reakce :oD

ne prostě trance je o melodiích, kdežto psytrance je o zvucích, trochu jiná bassová linka to nezmění 😉

Monique
    Člen

Pro nás byla akce suprová, nějaký maličkosti se dycky najdou, ale nohy nás bolely tak, že už sme v půlce Scota museli jít aby sme zvládli cestu domů 😀 :oD:oD:oD

dance-girl
    Člen

Kakám na halovky…. joo, to už jsem si řikala nejmíň před rokem… možná, že se to ale fakt stane reálný, jak na to tak koukám….

iamek: to já kakam už i na tiesta – stejně už je tijs takhle pokakanej :_)

subik
    Člen

kreeki: fakt sorry, omlouvám se, ale teď už to nevrátím, prostě jsem to napsal blbě…

kloki
    Člen

ahojky lidicky,dneska vas zdravim poprvy.Mam jeden dotazek,muzu?Nevite,jak se jmenoval ten track,co hral Ferry Corsten asi ve 02-37,moji hvezdicce se to mooc libi,nebijte me,pokud se ptam blbe,vse neznam.Diky moc,pa

iamek
    Člen

urorkinator: presne tak :)… Ceka me jeste Tiesto a na halovky z vysoka kakam :oD… Uz me to nebavi :)…

kreeki
    Člen

beyond infinity: ale zas lepší než to co říkali v tý reportáži na čt, že hrál hard trance :_)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 455)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.