TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 4 – DOJMY z akce

• Toto téma obsahuje celkem 453 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 286. až 300. (celkem z 455)
  • Autor
    vizuel
    Člen

no koukám, že tady se asi nic nedozvim samá ignorace, nebo sem jen netrpělivej??

TIGI
    Člen

Musi souhlasit s par nazory.Napr: Taky nesnasim blbce kteri machaji stim cigarem vsude kolem sebe. Sam si na takovehle veci davam pozor. A jak jsem jiz zde psal: Koureni na takoveto party je pro me samozrejmost stejne jako je samozrejmost ze tam bude hrat muzika nahlas. Pro me je to stejnej nesmysl jako kdyby zakazali kourit v baru. Za chvilku aby jsme se v hospode zvedali a sli kourit ven.

milan
    Člen

K tomu reportu…Tolik gramatických chyb:_)…no jak říká sám autor na fóře rave.cz „napsal jsem o tom tady článek“:oD..takže ne report…Já jsem nevěděl, že VI mají nějaké své hity:_):_)…btw ten autor to má schválně, že tam kde má být I píše Y a naopak?:oPNebo to bylo braný jako recese?

jack007
    Člen

Tak prvnich par minut od Ferryho, kvalita nic moc, ale pro predstavu to ujde, jeste jich par mam.

Hustey
    Člen

kourit v davu je celkem dost debilni vec, ja kourim radeji mimo dav B-]

M.i.k.e
    Člen

dummie : prosim tě,nezkoušej mi tady kázat,je to sice blbý,ale tak to prostě funguje…já ten zákaz dodržoval,ale pakliže 50% lidí okol mě kouří,sám to asi nezachránim…halt se s tim budeš muset smířit…ohledně těch postihů sem pro.Mě to problém nedělá v případě,že to budou dodržovat všichni.A ti to budou dodržovat až ve chvíli,kdy jim z toho bude plynout nějakej postih…a koneckonců tohle si maj ohlídat organizátoři a pakliže pak vidíš,jak se tam v klídku baví s cigárem přímo před ochrankou,nebo dokonce i přímo s ní neni to úplně motivujíci ten zákaz dodržovat…

DjDkD@ve
    Člen

Jeste jedna poznamka k tomu kuractvi……….

Laskave si kuraci uvedomte, ze nenicite jen vase zdravi, ale i zdravi lidi okolo co musi dychat ten vas sajrajt!!!!!
    Co vic, jeste nas ohrozujete i fyzicky (mam uz nekolik propalenych svrsku od hovad co huli v davu!!!!!!!!!).

Taky jsem mel vcera sto chuti narvat pesti jednomu debovi co mi maval cigarem primo pred oblicejem!!!

Doufam, ze jiz brzy zakazi koureni na vsech verejnych akcich!!!

Hustey
    Člen

spis tam chodi hlidat svoje samicky, akorat s tim mivaji obcas problemy 😀

dummie
    Člen

BTW na steroiďákách je legrační, že v drtivý většině případů tam fakt stojej jak hydranti. Ty se tam choděj buď předvádět nebo hlídat svoje samičky (nebo se předvádět svejma samičkama)…

dummie
    Člen

Tolik kuřáků jako na TM4 (a hlavně toho listí) jsem snad ještě nezažil.

> když sem se pak ale podival kolem sebe,kde kouřil každej druhej,začal sem kouřit taky

No paráda. Tak nějak to zapadá do „důvodů“, kterejch má každej kuřák pro každou situaci připavenejch několik. Prostě jsi ten zákaz ignoroval.
    Asi by to chtělo zákaz kouření ve veřejnejch prostorách a trestní postihy organizátorům, pokud bude evidentní, že na dodržování zákazu dlabou.
    Až vám to bezpečák típne vo voko, roztrhanej lístek vám foukne do obličeje a pak vás vyhodí ve dvě ráno z akce, začnete snad brát pravidla a hlavně ostatní lidi na akci trochu vážně.

> je to sice nefér vůči nekuřákum,ale pořád mi to příde „lepší“,než

…a tim, že sis zapálil, jsi ostatní tebou zmiňované elementy eliminoval, nebo co?
    Shrnul bych to asi takhle: Je to nefér vůči nekuřákům, ale to je jedno.

ics
    Člen

no podle me by takovejch 50% lidi co tam bylo napsalo stejnej report , protoze o tom nemaj ani paru :oP

2Sexy
    Člen

„SAN začal míchat hard trance ve velké míře“

málem jsem tady vyprskl smíchy :oD:oD to mi nedelejte takhle v noci plíz :´-)):-D

M.i.k.e
    Člen

btw,ten report…jestli se tomu dá vůbec řikat report …je hustej…sem ani nevěděl,že všichni až na A&B hráli hardtrance…a chudák Jana Jonston…:-|

vizuel
    Člen

Ferry hrál taky jednu výbornou věc a neznám ji vubec, pařili na to ty tanečnice v červeném, mam to na videu ale nevim jak to dát na youtube poradí někdo??díky

M.i.k.e
    Člen

k tomu kouření…osobně sem kuřák,ale nebyl by pro mě problém ten zákaz dodržet…a notnou chvilku sem ho taky dodržoval…když sem se pak ale podival kolem sebe,kde kouřil každej druhej,začal sem kouřit taky…je to sice nefér vůči nekuřákum,ale pořád mi to příde „lepší“,než banda steroiďáku,který po sobě stříkaj vodu a strkaj do všech v okolí 10metrů,nebo těch notorickejch rozrážečů,který se derou někam kde neni místo a ve finále si stoupnou 10cm přede mě a stojej a čuměj…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 286. až 300. (celkem z 455)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.