TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 4 – DOJMY z akce

• Toto téma obsahuje celkem 453 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 331. až 345. (celkem z 455)
  • Autor
    Splach
    Člen

Mně osobně nevadí, když mi někdo kouří pod nosem, ale když okolo mě stotjej dva lidi s cigárem a ve víru tance máchaj rukama, tak o mě to cigáro dřív nebo později típnou. A to že někdo nedokáže vydržet chuť na cigáro při pařbě, je dost smutné.

Palda61
    Člen

TIGI napsal(a):
    ——————————————————-
    Ja jsem vlastne nemocnej
    > takze za to nemuzu :oD

:oD:oD:oD:oD:oD

SHP
    Člen

StevenSeagal: hardstyle he

TIGI
    Člen

ATB a Splach: :oD Ted jste me fakt rozesmali. To vyznelo jak kdyby jste byli poprve na party a i kdyby jste byli tak bejt prekvapenej z toho ze se neco takoveho bere mi prijde vtipny.

Kazdopadne abych se vyjadril k tomu koureni. Byl jsem jednim z tech kteri tento zakaz porusili (cca 4x).To ze vam ten kour vadi jeste neznamena nam to zakazat. Pro me jako pro kuraka je koureni na party stejna samozrejmost jako koureni na diskotece v hospode ci v baru (mezi restauraci, hospodou a barem vidim rozdil). Nicmene stalo se a koureni nam zde zakazali. A ted si prosim predstavte moji situaci stojim v prvni lajne pred DJjem a uzivam si jeho setik. Zrovna mu to jde a hraje jednu petelici za druhou ale mam chut na cigaro…. to mam jako jit prez celou halu zpatky nechat si ujit ty vyborny tracky tam si nekde zakourit a zase se probojovavat pracne dopradu ? :oD Naaaaah To snad po me nemuzete chtit.
    Nehlede na to ze neni nic lepsiho nez kdyz hraje vas oblibenej track a k tomu si zapalit cigaretu aaaaaah 😛

Jinak takova zajimavost…. Vite ze koureni bylo oznaceno jako nemoc ? Ja jsem vlastne nemocnej takze za to nemuzu :oD

Palda61
    Člen

Mnohem lépe drogy na akci, než drogy někde jinde a za normálních okolností 😉

Hustey
    Člen

aha a kde jinde maji drogy co delat? podle me patri jedine na akci B-]

Splach
    Člen

Protože zastávám názor, že drogy na akci nemají co dělat.

Sq4Raa
    Člen

Ano, „Koule“ či „něco kulatýho“ bylo nabízeno i mně. Fakt jsem myslel, že tam toho týpka praštím po hlavě 🙁

Proč?

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Začátek byla uplná špice. Luxusní hudební mixy, které končily uderem třetí hodiny. Kdybych odešel po třetí hodině, o nic bych nepřišel.

San feat. Jan Johnston: Moc se mi jeho set líbil, a protože mám raději vokal, tak se mi i Jan johnston velmi líbila. 9/10

Above and Beyond: No tady snad není co dodávat. Luxusní setík a hlavně zase prokládaný songama s vokálem. 10/10

Ferry Corsten: Jeho set se mi taky líbil, ale po tom co předvedla na TM 1 jsem čekal větší podívanou. 6/10

Vision Impossible: Jejich vizualní vystoupení bylo vcelku dobré, ale chyběli mi na scéně roboti, a na plátně Digital MC. Hudba až na výjmky téměř stejná jako na TM 2. 5/10

Christopher Lawrence: Až na pár dobrejch songů – nic moc. 2/10

Scot Project: U mě totální propadák. Nemám moc rád hardstyl. Ale vydržel jsem až do konce, tak dám alespon bodík. 1/10

kreeki
    Člen

ATB napsal(a):
    ——————————————————-
    > Celkové hodnocení …….. ABOVE & BEYOND jsou
    > prostě NEJLEPŠÍ…..

+1

BoRo
    Člen

poptavka byla a Hustey neprisel:-D smula kluci no. Si jen stezujete,sjednejte respekt kurna,kazdej do vas boucha a ctes to po kazde velke akci. Ja chci poradnou techno akci! a-la Awakenings! CHCI!!!

Splach
    Člen

Ano, „Koule“ či „něco kulatýho“ bylo nabízeno i mně. Fakt jsem myslel, že tam toho týpka praštím po hlavě 🙁

ATB
    Člen

Tak další mega akce za námi. Musím říct, že UM se opravdu vytáhli z oraganizací. To že přesunuly TM do Sazka Areny byl opravdu dobrý tah. Nikde žádné fronty, všude relativně hodně místa a čerstvý vzduh. Lístek jsme si vyměnili hned a netrpělivě jsme čekali na začátek akce. V 9 hodin začal hrát SAN, který mě čím dál tím víc překvapuje. Čím víc tu je, tím lépe hraje. Set se mu opravdu povedl a bavil publikum. Za chvíli ho doplnila svými vokály Jan Johnston, která přišla na podium v bílých sexy šatech. A i když zpívala songy, které znám už X let zpět z Tiestových setů, nemělo to chybu.
    Potom přišlo to, na co jsem čekal už pěkně dlouho. Živý set Above & Beyond. Jejich sety poslouchám už hodně dlouho, takže výběr skladeb mě nepřekvapil. Musím ale říci, že to byl jeden z jejich nejlepších setů vubec :-P. Uváděli publikum do varu a skladby ALone Tonight, No One On Earth atd…. zpívaly snad všichni. Byl to jedinečný zážitek…..úžasný set. 100/100.
    Ostatní DJ`s nemůžu hodnotit, protože mě nijak nezajímaly.
    Tak a teď k tomu ostatnímu. Musím řící, že oproti ostatním TM byla tohle síla. Někteří kokoti asi nepochopili zákaz kouření a kouřili kde se jim zlíbio. To by bylo ještě OK, ale co mě dostalo bylo, když za mnou přišli asi 2 týpci a chtěli po mě „něco kulatýho“ a „kouli“ a když jsem četl ostatní recenze, tak se to nestalo jen mě. Prostě na tuhle akci přišlo hodně smažek…….
    Ale abych neříkal jen negativa….velkým pozitivem byla vodka zdarma a to v množství více než velkém…takže jsem ani nemusel moc utrácet……..
    Celkové hodnocení …….. ABOVE & BEYOND jsou prostě NEJLEPŠÍ…..

milan
    Člen

SHP – :oD:oD:oD:oD:oD

Last
    Účastník

StevenSeagal: Nojono, jen obě reportáže až podezřele kladně vyzněly, tak mi to bylo divný…

SHP: :oD:oD:oD Tys tam fakt neměl chodit :oD:_)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 331. až 345. (celkem z 455)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.