TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 4 se ruší – v ten den jsou UNDERWORLD

• Toto téma obsahuje celkem 65 odpovědí. Do diskuze (36 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel boroofca a poslední změna proběhla před 17 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 72)
  • Autor

Lišák: no proto!! :-! :oD

Fox Mulder
    Člen

Jej, to byla reakce na úvodní příspěvek, nikoli reakce na příspěvek od Star_Guitar! 😀 Star_Guitar má samozřejmě pravdu. 😉

Fox Mulder
    Člen

?? To řiká kdo?

no tak milí zlatí, pokud to nevisí na stránkách UM, tak tohle odmítám komentovat…
    zase drby ve stylu jedna babka povídala
    %-)

Stavba
    Člen

a ja se tak na Lawrence tesil -((

Hustey
    Člen

Christophera si vychutnam na Creamech kdyz zadna ceska agentura ho neni schopna booknout a dovezt B-]

milan
    Člen

LIT – Jj, Faithless dělala agentura 1015, stejně tak jako budou dělat Chemical Brothers o prázdninách, nebo Apocalypticu v listopadu….Ale jestli by s nima nějak UM spolupracovala, to si myslím, že ne:oD

Binary
    Člen

majklhauske: Moje řeč. B-]

LIT
    Člen

kdo tu delal faithless? taky 1015? to by tak odpovidalo… treba UM dostala nabidku spolupracovat na mnohem lepsi akci (underworld) tak posouva TM :´-))

kuchtajz
    Člen

halvně když tam budu mít A&B,Lawrence je mi ukradenej 😉

milan
    Člen

Nj, ale kdo to pak dělá? United Music? Že by kvůli Underworldům zrušila TM4? To se mi nezdá…CV to asi taky nebude, ptže ta má v říjnu TDK a viděli jsme, že nezvládne dvě akce v jeden měsíc 😀 (AC)..Mě napadá agentura 1015….nebo ne?

LIT
    Člen

tak aspon ze to vedej vcas ze sem netrefej :oD

BoRo
    Člen

Lawrence a Sasha jezdi vlakem s Prydzem a nejak nemohou trefit do Cech

LIT
    Člen

no…a mate po lawrencovi totalne, ten kluk je problemovej, vsude kde ma hrat, tak ta akce ma problem :oD

boroofca
    Člen

Ano, bude se presouvat, ale prijdou o Lawrence… Nechci sirit famy, to ne, proste to tak je, tak jsi to pisnula.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 72)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.