TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 5 – Line Up

• Toto téma obsahuje celkem 1,375 odpovědí. Do diskuze (182 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Luky_88 a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 346. až 360. (celkem z 1,422)
  • Autor
    Hustey
    Člen

ja chodim tak na desatou a pohoda : ) satny se musi predbehnout dopredu.

kameja
    Člen

na TM du poprvy,v kolik je tak asi vyhodny jit do o2 areny?(kvuli satne pipadne)

Euphon1c
    Člen

[quote sheppi]wtf? už je tam zase Website coming soon sm15[/quote]

taky na to koukam 🙂 to sou paka

sheppi
    Člen

wtf? už je tam zase Website coming soon sm15

Hustey
    Člen

pokokot: tak to je snad dobre ne? ze tu jsou novi clenove : )

Chelseaplayer
    Účastník

2 pokoko:A kde je problem..I kdyby tady chodili uplni novacci tak co jako?i kdyz ja uz tu jsem nejakej ten rok ale nemam rad takove namyslene zvastysm6

kenneth
    Člen

2 pokoko: Jestli máš na mysli třeba mě, tak už se nějakou dobu na zdejším fóru potuluju, jen moc nepíšu. sm4

Nulda
    Účastník

sm15 proboha lidi jdete na akci nebo si zasurfovat? neni to uplne jedno jakej ten web je? stejne bude po 8.11. k prdu tak proc do nej nejak vic investovat, hlavne at se povede akce.

pokoko
    Člen

Tady to je divny topic…..Tady pišou lidi jejichž nicky jsem nikdy nevidel…..A stim webem neni to jedno? Co tam chcete vyčist kolik bude stat pivo nebo co?

nexxie
    Člen

cekalo se nez jim markus posle ofiko sample z the new world.. jinak ten web je fakt docela spatnej.. uz prague sessions se mi nelibila a tohle je stejna brinda

kenneth
    Člen

Taky jsem lehce zklamán, čekal jsem teda mnohem více vzhledem k tomu, jak dlouho jim tohle celé trvalo.

Muff
    Člen

Tohle dělali těch 5 měsíců ? To už na minulou Transmission ten web vypadal lépe.

Dolikus1
    Člen

sompet: proboha..řeší se to tady před každou akcí v O2…podle Sazky se o počtu vstupenek fakt řídit nemužeš…tam pořád přidávaj lístky a nikdo nemuže vědět,kolik je prodanejch.Na SW to každej den skákalo uplně jinak,stejně tak jako před PvD.Tam to celou dobu vypadalo,že se neprodalo nic a nakonec tam bylo přes deset litrů..takže tohle opravdu neřešsm4

niki
    Člen

Nezapomente kliknout na polozku trancemission to pusti tu pravou flash prezentaci 🙂

warholla
    Člen

web je on-line

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 346. až 360. (celkem z 1,422)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.