TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 5 – Line Up

• Toto téma obsahuje celkem 1,375 odpovědí. Do diskuze (182 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Luky_88 a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 421. až 435. (celkem z 1,422)
  • Autor
    GiGiDAGia
    Člen

spacemann6: TM je konkurence SW ? Není, protože tam stejně přijde pár desítek „znalců“ v bílém a ty na peníze nehledí, hlavně, že je tam hodně lidí … a věř tomu, že více jak 50% lidí v hale neví kdo to je Pepé …

Anonymní uživatel
    Host

A co se týče line-upu,tak myslim že je to docela klasika a některá jména se dala čekat.Myslim si,že spoustu lidí ví co očekávatsm15

Anonymní uživatel
    Host

Jo a myslim, že ta cena za vstupenky tak vysoká není, to Sensation je dražší a řekl bych, že Transmission je její velká konkurence.

Anonymní uživatel
    Host

Tak to já se těšim a lidi jsou v poho,teda alespon já jsem se zatim nesetkal s něčim nepříjemným. Jsem docela zvědavej jak to bude vypadat po vizuální stránce samozřejmě i hudební a jestli budou lepší dekorace než minulý rok.Neříkám tedy, že by to minule nestálo za nic, ba naopak to bylo celkem povedený.sm11

Hustey
    Člen

tak tady nepis takove sracky, ktere tvori 90 procent tvych postu a potom budes mit svaty klid : )

Partygirl
    Člen

dejte mi uz laskave svatek

Anonymní uživatel
    Neaktivní

ste blázni jít na halovku kvůli hudbě + bát se lidí kolem..
    v tom pádu bych asi doporučoval pronajmout skybox

Hustey
    Člen

Partygirl: ty tady porad plantas neco o individuich na party, ale nikdy sis nepripustila ze sama k temto chaluham patris 😀

tracidek
    Člen

[quote nexxie]ferryho posledni sety sou docela podobny markusovejm.. tak uvidime jestli se na tm vrati do starejch koleji..[/quote]

Podle mě zase tolik podobné nejsou….sice moc Markusovy sety nesleduju…ale Ferry hraje dost i uplift,což Markus asi moc ne

nexxie
    Člen

ferryho posledni sety sou docela podobny markusovejm.. tak uvidime jestli se na tm vrati do starejch koleji..

Partygirl
    Člen

jee ja zapomnela na Ferryho no tak ten taky jiste neurazi sm4

K1aptcha
    Člen

[quote DanYjel]haha sm15
    ...aly & fila mi přijdou jako ta uplně nejteplejší věc, co v trancu hned po tyasovi je...[/quote]

tak snad nejteplejší je ale přeci Eric Lumiere, Chris Jones, Dan Sanfilippo nebo Stephen Pickup, ne? sm2 nebos to myslel – nejteplejší jakože tě dostane nejrychlejc do varu? sm0

Nevim
    Účastník

[quote tracidek]2 Nevim: Z Ferryho strach??sm10[/quote]
    mozna jsem to trochu prehnal tak se omlouvam sm4
    1. jeho posledni produkce me ale vubec nic nerikal sm9
    2.nevim jak hraje jako myslim skladbu setu jenze to uz je muj problem a to do 8.11 urcite napravym

ale jako dj je urcite mistr v oboru sm2 o tom neni pochyb

tracidek
    Člen

2 Nevim: Z Ferryho strach??sm10

Nevim
    Účastník

[quote=Partygirl]ale pro tentokrat ai budu delat,ze sem slepa abych nevidela ty individua kolem sebe a vnimala jen hudbu[/quote]
    +1 sm4
    tohle bude moje prvni Trance akce po 5 letech poslechu trancu doma a v mp3 takze mam taky strach z tech lidi kolem sm8 ale dooufam ze jsi to uziji a na ty kolem budu srat holt se budu muset obklopit lepsima people sm15
    Aliky mam hodne ¨rad
    Pepo je taky borec
    Rank 1 kdyby hraval tak jek pred 5 roky Airwave atd. tak to by bylo luxuss
    Markuse taky muzu sm5
    a z Ferryho mam docela strach sm9
    ale na to ze to bude moje prvni akce tak je ten line up hodne povedenej

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 421. až 435. (celkem z 1,422)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.