TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 5 – Line Up

• Toto téma obsahuje celkem 1,375 odpovědí. Do diskuze (182 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Luky_88 a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 496. až 510. (celkem z 1,422)
  • Autor
    K1aptcha
    Člen

hellman – no to je pravda – prostě špatná kombinace jmen na jedné akci sm6 holt musí se to přežít sm7

Anonymní uživatel
    Neaktivní

hustey: několikrát mě přesvědčil, že naživo hraje fakt bídně a poomaaaaluuuuuuu

klapča: tak si prohoď ferryho a a+f 🙂 ale vzhledem k tomu, jaká je ferry star, je nesmysl ho dávat an začátek, když po něm odejde hromada lidísm15

K1aptcha
    Člen

Markus na začátku podle mě nesmysl není a ani by to nebylo na škodu, protože v main time-u by stejně hrál „jen“ takovvej „Schulzovskej“ ASOT a tahkle by přišlo hodně lidí u na začátek
    spíš, jak říkám, Alíci jako druzí je větší nesmysl

K1aptcha
    Člen

proč dáváte skoro všichni toho Corstena témeř až na konec? to zas pak bude narážek ohledně uspávače hadů sm15

podle mě celkově z tohodle line-upu ani nelze sestavit pořádný časové uspořádání, za předpokladu, že „hlavní“ hvězdy hrajou pomaleji než ty menší jména (krom Poliaka)

Hustey
    Člen

hellman: ty vole jakkoliv, hlavne ne markuse na zacatek, to je snad nesmysl ne? : )

Anonymní uživatel
    Neaktivní

schulz
    a+f
    rank1
    corsten
    ottaviani
    poliak

dal bych to takhle, aby to mělo hlavu a patu
    nevim, nakolik je technicky možný dát dva live acty po sobě, pokud jo, tak bych prohodil ferryho a pepka

alexx
    Člen

podle mě to spíš bude takhle

Aly & Fila
    Ottaviani
    Schulz
    Rank 1 Live
    Corsten
    Poliak

by zajimalo kdy uz spusti ten web..pulka cervence uz jee…jinac line up vypada moooc dobre..urco dem s kamikama…

čolda
    Člen

Dolikus.Egyptani nebo Pepé začínat nebuduou….sm18

andre
    Člen

čolda: třeba původně nějaký hard plánovali….

VI snad nebudou mít žádnou svou vlastní půlhodinu!

ono ten lineup snad pomalu podle tlačítka Random „skoro“ uspořádat i jde sm15 ne,fakt jen skoro… Poliak bude na začátku nebo na konci, to je jediná jistota…

čolda
    Člen

nechápu proč na UM stránkách dali tu anketu a tu odpověď hardt trance..když z nich nikdo takovej styl nehraje

Sq4Raa
    Člen

hellman napsal(a):
    ——————————————————-
    > nexxie: si někde zmáčknul randomize order ne? 😀

No ty krávo sm15 sm15 sm15

Dolikus1
    Člen

proboha jak by to mohli Aly & Fila zavíratsm17 Je jasný,že Poliak bude poslední rozbíječ…Každopádně diky tomu,že začínat budou Egyptáci nebo Pepík je více než jasné,že tam budu strašit už od začátkusm3

Lukin_
    Člen

LastHunter : Poliak je neznámé jméno?sm15 to snad myslíš jako joke i poskládáni djs

Last
    Účastník

Můj tip:
    Poliak – Čech (a neznámé jméno) na začátek
    Schulz – hrál druhej i na T3, myslím
    Pepé Ottaviani
    Rank 1 Live
    Corsten
    (Ferry se možná s R1 prohoděj)
    Aly & Fila

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 496. až 510. (celkem z 1,422)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.