Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Transmission 5 – Line Up
- Toto téma obsahuje celkem 1,375 odpovědí. Do diskuze (182 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Luky_88 a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
11. 6. 2008 v 17:31 #87138
Hustey
Členondrab: tak ted si nejsem uplne jist, zda by UM investovala tolik penez do 4ky pokud byli vsechny predchozi TM prodelecne, spis si myslim ze na tom nebudou tak spatne, ja jim fandim : )
11. 6. 2008 v 15:59 #87132ondrab
Členandre:mas pravdu, ze Markus se sice nehraje v radiich a neni tolik proflakly jako ATB, Dyk nebo Buuren, ale jelikoz si ho cesky publiku zamilovalo a na Transmission chodi dost prevazne ti stejni lidi, tak si myslim, ze je hodne znamy pro nase publikum…i na ten Summer of Love bylo hodne lidi co chodi jen na halovky…
11. 6. 2008 v 15:56 #87130ondrab
Členmuff:co ja jsem slysel, tak jedina akce, kterou UM porada a byla ziskova byla SW..bohuzel je to tak…zatim kazdy dil Transmission, ktery byl prodelal…nejlepe dopadl myslim treti dil, protoze nebyl financne tolik nakladny a doslo na nej nejvice lidi…takze asi taksm0
11. 6. 2008 v 15:46 #87128sheppi
Členmuff:
ale ne já, říkám, že jsem prostě četl pár diskusí, kde někteří tvrdili, že tohle bude poslední TM, tak mě napadlo, jestli si to neodvodili z té ankety, jestli ji třeba pochopili jinak sm411. 6. 2008 v 15:26 #87126pokoko
Člen2 nexxie: ja si budu psat co chcu a to že tobe se libi schulz a mi ne je otazka vkusu…..Tak me neatakuj sm6a pokud maš nejaky problem mužem dat nekde venku srazsm15
11. 6. 2008 v 14:10 #87114Muff
Členondrab: urcite sensation nebude podstatne financne ziskovejsi. Znacka neco stoji, O2 arena na 4 ci 5 dni neco stoji, ty dekorace apod… tech 10 kamionu to sem nevezlo zadarmo, ten cirkus taky nevystupuje zadarmo, apod… Kdyby to bylo z TM tak zle potom by dali urcite vetsi vstupne, urcite pocitaji s tim ze kdyz tam prijde napr 7000 lidi tak se jim zaplati naklady (to sem ale jen strelil, muzou to pocitat na 8000 ci vice lidi ty naklady) a ten zbytek bude alespon castecne zisk.
sheppi: A ta anketa na UM ohledne stylu kterym ma koncit TM… to myslis vazne ze si to pochopil jako uplny konec TM ? sm15 Tomu se mi ani nechce verit sm15 aneb at zije flame
11. 6. 2008 v 14:00 #87112marmar
Členzase Shulz???????????????ten kluk snad hraje zadarmo….sm18
10 akci v CR a na peti z nich hraje Markus…to je sila!
11. 6. 2008 v 13:21 #87103urorkinator
Členale jo, asi přece jen dorazim… když bude 5. Sander Van Doorn a tak, tak by to mohlo být good 🙂 sice jsem řekl, že TM4 končim, ale Rank 1 live,Ottaviani a Aly & Fila to mě láká až příliš, na to abych to vynechal
edit: předtim se ale asi trochu napiju… střízlivej bych to tam asi nevydržel sm0
11. 6. 2008 v 13:06 #87101andre
Členondrab: širší publikum jsem myslel víceméně rádiové publikum… ATB se v rádiích hraje, Armin se v rádiích občas taky hraje, Ferry se v rádiích hraje… Markus? bych řek že moc ne… beru to tak, že z těch cca 8 tisíc lidí co na transmissionech byly, tak většina ti do klubu nebo na SOL ani nepůjde, že krom ATB, Armina žádné jména neznají, jen tyhle jména je přilákají, spíš jsou doma na „diskotékové půdě“ a tohle berou jako že zakalí… A v této diskotékové komunitě si myslím,že Markus není tak provařený (samozřejmě jen hádám, můj názor, diskotéky nenavštěvuju vůbec)… Z těch TM5 jmen je Markus nejznámějším jménem, ale to jsem napsal jíž dříve…
jinak to, že by tam teoreticky mohlo být méně lidí je jen a jen plus! sm4
11. 6. 2008 v 12:50 #87098ondrab
Členandre:jinak nechapu jak muzes rict, ze je Schulz pro sirsi publikum neznamy jmeno, kdyz u nas vystupoval 2x na Transmission, letos na Sensation White, byl na Summer of Love, mel svoji vlastni akci v Mecce + hral 2x v Dopleru…Tohle jmeno je prave vyhradne pro sirsi publikumsm0
11. 6. 2008 v 12:47 #87097ondrab
Členmuff:tak samozrejme, ze je SW finance nakladnejsi nez Transmission, ALE je taky nekolikrat vic vynosnejsi nez Transmission = financne vyhodnejsism3
jinek k te posledni Transmission..je mozny, ze u nas skonci, ale UM udela uplne novou akci s jinym jmenem, ktera bude navazovat na Transmission = takze se vlastne nic nestanesm0
11. 6. 2008 v 12:28 #87094sheppi
Členstyk_pohlavson:
no zaručený info to není, ale tak nějak se mluví o TM5 jako o poslední TM, i když kdo ví, jak se říká jedna babka povídala…je dost možný, že si to prostě pár lidí odvodilo z té ankety na stránkách UM, která může být myšlena jako závěr TM5, popř. jako závěr TM celkově sm311. 6. 2008 v 12:21 #87093TranceKeeper
ČlenAly & Fila to je posledni hřebíček do mý rakve. sm15sm15sm15.
To bude velká paráda a asi tam nechám duši.
UM BRAVISSSSSSSIMMMMMMO!!!!!!11. 6. 2008 v 12:16 #87092Muff
Člennexxie: no nemyslim si, ze Rank1 bude hrat 90 minut live i kdyz kdo vi me by to nevadilo sm3
A Sensation financne vyhodnejsi ? O tom bych hodne pochyboval.11. 6. 2008 v 11:55 #87091nexxie
Členkdyz by bylo 6djs tak by to vychazelo jen cca 90 minut na kazdyho.. mozna min kdyz by tam jeste byl zase vjs megamix.. nechame se prekvapit
a to s tim ze TM5 by byla posledni, to je urcite kec.. na 99% !!!
to by UM sli sami proti sobe.. to uz by spis SW meli zrusit, i kdyz ta je financne mnohem vyhodnejsi no..a to s tou akci roku jsem myslel jen na nasem uzemi.. je jasny ze se TM nemuze s Trance Energy srovnat, ale tak to asi zadna jina svetova akce.. ale stejne si myslim ze TM5 v takovy krasny arene bude kouzelna.. jako 4ka byla.. i kdyz me sklamalo ze tam bylo tak malo lidi.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.