TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 5 – Line Up

• Toto téma obsahuje celkem 1,375 odpovědí. Do diskuze (182 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Luky_88 a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 871. až 885. (celkem z 1,422)
  • Autor
    eXrate
    Člen

cosmic gate i alýki a fílaky bych bral všema deseti…i toho yvese deruytera bych si dal nakonec..nebyl by špatnej taky simon patterson,smack na akci musí bejt solidní rozsekávačka sm15

nexxie
    Člen

myslim ze SvD nejni jedinej dj kterej by prilakal na TM lidi.. Myslim ze Armin je jasny no.1 – jako ze by prilakal nejvic lidi. Pak treba Cosmic Gate jsou posledni 2 roky hodne popularni, stejne tak Aly&Fila (nemam je rad ale vim ze vetsina lidi je zere)..

Ale taky myslim ze po lonsky TM si stejne vetsina lidi koupi listky driv nez se uverejni finalni lineup..

M.i.k.e
    Člen

K1aptcha : toho sem zatim slyšel live jednou a nic moc…ale jinak nic proti Tyasovism16

jo,je těžký někoho najít…nevim proč všichni co to uměli řezat se zkurvili…další zářnej příklad Mark Norman…dřív nářez…teď nuda (tvorba i sety)…

K1aptcha
    Člen

vlastně jediný přijatelnější „hardtrancař“ co mě teď napadl je Dave 202 sm4

Madaros
    Člen

ja bych to videl tak ze by se nekdo z nas mel dostat do UM na nejaky pekny misto,aby moch prispet k vyberu poradnejch DJs..

Me by treba nevadila lajna co byla na TM4.. ten vecer byl výbornej,vynikající výběr DJs ferry,lawrence ale hlavně SCOT to tam hrozně zabil a ja byl v nebi.. ale to se asi nepostesti aby tu byl 2x po sobe.. 🙁 Toho bych si pral ja moc… nebo nekoho kdo hraje stejne tvrdě,důrazně a energycky jako SCOT Project.. Snad to nedopadne jako ted v sobotu, mejdan dobrej,ale muzika sm19

Lukin_
    Člen

M.i.k.e : Produkce je tvrdší ale spíše techno bych to opravdu nenazdal a sety nemá přímo jako produkcism4

M.i.k.e
    Člen

no,Schiemann už má blíž do techna…přímo jeho produkce se mi vcelku líbí ale techtrance to nebude…

Lukin_
    Člen

Když techtrance tak jedině Dave Schiemann a nebo Bryan Kearney sm16 to by byl krásny rachot na konci pártysm16

SHP
    Člen

M.i.k.e. : No Ghosta jsem slyšel letos na Black v Belgii a hraje jump sm4

Yoji je nevyzpitatelnej, to máš recht

M.i.k.e
    Člen

tak Bas&am by byl nářez…ty bych cekem uvítal (i Fausta bych bral)…ale kolik lidí je tady zná…celkem bych tu i uvítal Jochena Miller,jenže ten je taky nevypočitatelnej…možná i Ghosta,jenže ten už je spíš do hardstylu…z téhle odnože je nejprofláklejší asi Yoji,jenže jeho sety sou taky jako noc a den(od nudy po naprostej kotel) a je tu idocela riziko,že by vůbc nedorazilsm16

SHP
    Člen

K1aptcha: Tak to je mi jasné, nepočítám s tím. No Filter’d, ale slyšel jsem ho naživo a byla to dokonalost sama. Akorát c ose týče hardtrancu – mimo vlastní produkci hrál pure hardstyle. sm4

K1aptcha
    Člen

SHP: jenže u hardtrancu je zas ten problém, že ty jména skoro nikdo nezná, protože se neobjevujou v mainstreamovejch radioshows apod., tudíž do toho prostě pořádající agentury spíše nepujdou sm9
    a A*S*Y*Se né, poslední Filter’d jsou docela slabý a nevýrazný sm7

SHP
    Člen

Všichni nestojí za hovno, kdyby byl na Transmission Jowan nebo Walt Jenssen, tak se nerozmýšlím a jdu. I ta Jesslyn by nemusela bejt až tak špatná, ti co byli loni na holnadský Sensation Black VIP stage, tak říkali, že hrála skvěle, byť se mi produkce moc nelíbí.

Podle mě ale na konec trance party patří hardtrance, takže Yves DeRyuter, Fausto, Bas & Ram, Kamui…

Úplně největší rozsekávačka na konec Transmission by byl A*S*Y*S, ale ten se hraním žánrově hardtrancu někdy vzdaluje…

Hustey
    Člen

tak potom nevim kdo by tam mohl hrat, kdyz vsichni stoji za hovno sm15

SHP
    Člen

Tak pokud vím, tak Marco V hraje již nějakej ten pátek techhouse a výjimečně (Trance Energy), hraje víc trancově. Jako techtrance DJe jsem ho nazažil, ale stará produkce se mi líbí. Slyšel jsem ho dvakrát (Summer of Love 2007 a Sensation White 2008 Belgie) a to byla podle mě mrdka. Marcel Woods je matador, ale musím uznat, že i on jde do kopru (Trance Energy a především set z SW 2008 Belgie, kde hrál až taky do techhousu sm17). Co se týče Marka Sherryho, tak toho jsem slyšel jednou (Trance Energy 2008) a bylo to otřesný…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 871. až 885. (celkem z 1,422)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.