TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 5 – Line Up

• Toto téma obsahuje celkem 1,375 odpovědí. Do diskuze (182 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Luky_88 a poslední změna proběhla před 16 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 886. až 900. (celkem z 1,422)
  • Autor
    dardic
    Člen

Mě nepřijde že to se SVD jde z kopce…..mě se to co hraje hodn libism5 …….byl sem v Dubnu v POlsku na Godskitchenu a tam to rozsekal uplně…to byl mazec…..a to samé Marcel Woods….ten to tam pozabijel uplně na konci……ten set od SVD je někde ke stažení tak si to poslechněte..sm11…..
    Ale fakt min epřijde že by se SVD nějak zkurvil ten jeho současný sound mi hodně sedí a líbí se mi…..a na TM bych si ho klidně dal znova…..

Ruuda
    Člen

ja bych chtel na konec nejakou poradnou rozsekavku…..Yojism5

M.i.k.e
    Člen

SvD je divnej patron…např jeho Identity mixy jsou kolikrát z půlky naprosto neposlouchazelný a z půlky zase hodně dobrý (ne vždy)…mě osobně tam děsně vaděj tracky typu Pura Vida,King Of My Castle (Svd mix) atd…to sou velky sragory…sm17sm16

Fanat1c
    Člen

no SvD ted z Pacha v NY nejni zase tak hroznej…..

ics
    Člen

Jesselyn ! <3 produkce super , ale set sem neslysel zadnej 🙁 … takovej double Jesselyn&Marcel Woods by me mooooc znicil sm16

M.i.k.e
    Člen

Inferno : náhodou ještě na Mysterylandu hrál Woods výborně (což si fatálně zmeškalsm15)…a od tý doby to de z kopce…

K1aptcha
    Člen

když už techtrance na konci, tak bych čistě osobně byl pro Beukena nebo Jesselyn sm4

inferno
    Člen

Woods už se zkurvil někdy kolem roku 2006…předtím se hodně lišil od ostatních, proto jsem ho měl tak rád…zlaté časy Static State atd. už jsou dávno pryč

M.i.k.e
    Člen

Hustey : Mark Sherry by celkem ušel…i když jeho Outburst radio show v poslední době taky tíhnou spíš k tomu co předvádí SvD…a Roth šel v poslední době taky stylově trošku někam jinam…pár setů sem v poslední době slyšel a zdaleka to nebyl takovej nářez jako dřív…Marca V mám já osobně fixlýho jako techtrance dj…třebas to neni úplně čistý,ale jeho produkce z dřívejších dob patří k tomu nejlepšímu z tech trancu…viz Godd atd…

M.i.k.e
    Člen

SHP : asi na tom něco bude…taky mám pořád pár svejch tech oblíbenců (např.už zmiňovanej Jenssen),ale ty „ikony“,který byly dlouhou dobu synonymem tech trancu se zkurvily…mě osobně to nejvíc se.re u Woodse,jelikož to byl muj hodně velkej oblíbenec a byť ty sety zatim ještě nejsou taková tragedie jako u SvD na to co hrál ještě před 2-3 lety to zdaleka nemá (a Marco V je to samý…ten to stihnul zkurvit za poslední cca rok)

Hustey
    Člen

Marco V nikdy nebyl ciste tech-trance dj ne? jeho tracky / sety maji dost nadech i electra.

jinak jo, Pascala Felize by jako posledniho reznika tady privezt mohli, to by asi lidi koukali : )

a nechapu proc vsichni chcete tak mega jmena, co treba Terry Ferminal, Mark Sherry nebo Martin Roth?

Binary
    Člen

Před 4 lety bych si dal SVD s chutí. Ale jestli teď hraje, to co produkuje, tak to musí bejt dost hrůza.

SHP
    Člen

M.i.k.e. : Podle mě je celkově techtrance žánr, který nebude mít dlouhého trvání. Pár oblíbených producentů a DJs ale stále mám (Jowan, Pascal Felitz, Walt Jenssen).

M.i.k.e
    Člen

souhlas s SHPým…jestli se za poslední dobu někdo zkurvil tak je to SvD…jěště předloni sem ho hodně žral a když sem ho slyšel poprvé na Mysterylandu,byl to nářez (nemluvě o jeho ještě stařší tvorbě…Sam Sharp,Loaded,Bling Bling,Dark Chroust,…)…teď je to děs a bída…škoda,že spolu s nim šli dolu i ostatní techtrance djs…hlavně Marco V a Woods…

Kotwa
    Člen

MichalV65 napsal(a):
    ——————————————————-
    > Přesně tak SvD tu už byl.Na světě je mnohem více
    > lepších Djs.Např. Sebastian Brandt, Mike Shiver,
    > Sean Tyas nebo třeba Markus Schossow..Ale Rank 1
    > je trefa do černého a uvažuji o tom že
    > pojedu.Podle mého třetí djs bude buď Marcel Woods,
    > Eddie Halliwell nebo možná i Menno de Jong.

Sean Tyas je podla teba dobry dj? Mno svd som videl naposledy na Oxygene v Dopleri v Bratislave a tam zahral geanialne ale tiez by som na Transmissionke privital ineho dja …

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 886. až 900. (celkem z 1,422)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.