TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 5 – Line Up

• Toto téma obsahuje celkem 1,375 odpovědí. Do diskuze (182 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Luky_88 a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 991. až 1,005. (celkem z 1,422)
  • Autor
    Muff
    Člen

sm10sm10sm10sm10sm10 oznamena prvni dve jmena a uz mi to staci sm5 Giuseppe v Retru byl naprosto genialni takze si ho rad zopakuju sm3 a Rank-1 byl muj sen a ten se mi konecne v listopadu splní… takze UM díky sm4

honzátos
    Člen

OMG, to jsou sakra dobrý jména. Velice mě to potěšilo, jestli bude na závěr Sander tak se asi po… blahem.sm2

eldee
    Člen

jooooooooooooo…tak to bude paradicka..pepeeeeesm5sm5

Anonymní uživatel
    Neaktivní

shp: no toho se děsim furt sm2 tentokrát sem myslel audiovizuální styk s ottavianim, bojim se dalších jmen obdobný kvality

armind
    Člen

heh ze Giuseppe Ottaviani sm10 sm5
    ide sa sm3

GiGiDAGia
    Člen

Tak teď je jistě mnoho lidí spokojeno (Rank1) … 😉

SHP
    Člen

2 hellman: Tak se budeme osahávat jinde, já vím, že si chtěl tam, ale věř mi nejde to….
    Doufám, že to pochopíš

xoxoxo SHP

Anonymní uživatel
    Neaktivní

tak a tohohle sem se bál

SHP
    Člen

Tak myslím si, že další Transmission proběhne bez mé účasti sm3

Ale věřim, že lajna spoustu lidí nadchne

medyyy
    Člen

Na Transmission vystoupí živě Rank 1 a Giuseppe Ottaviani! http://www.unitedmusic.cz/cs/#/cs/novinky/rank1-giuseppe-ottaviani-na-transmission/

Hustey
    Člen

no ten vokal zrovna jo, ale cely track urcite ne : )

Binary
    Člen

No zrovna W.Y.N. je gayskej popík jak vyšitej, ale dobrá, dobrá, každej má jinej vkus. sm3

Pawouk
    Člen

Když je teď akce na nule už jen za vstupenky, tak vydělaj na sponzorechsm16 A souhlasím s Prochim, celá SW musí být velmi v plusu, aby si mohli dovolit třeba trošku prodělečnou minulou TM atd…

Hustey
    Člen

ok ale je fakt ohromny rozdil mezi napriklad Home nebo nedejboze Good for Me a mezi WYN nebo Not Alone (D5 remix) takze bych to urcite nesrovnaval.

dalsi velky rozdil je v soundu, anjuna to je proste uplift ktery cim dal vic vubec nemusim, prijde mi to posledni dobou spise jako eurodance nez trance : )

Binary
    Člen

Hustey: nvm no, Chagalla jsem slyšel celkem 3x, nejhorší bylo když hrál sám – to byl celej zpívánkovej set. Jako Cosmic Gate to už je o něco lepší, ale taky celkem diskoška. sm6

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 991. až 1,005. (celkem z 1,422)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.