Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Transmission 5 – Line Up
- Toto téma obsahuje celkem 1,375 odpovědí. Do diskuze (182 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Luky_88 a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
4. 5. 2008 v 15:04 #80531
Hustey
Člento mas trosku pravdu, ale beru ten set jako celek a to je prvotridni kvalita : ) navic to ma porad dost proggy nadech coz se neda rict o diskotece od a&b
4. 5. 2008 v 14:00 #80527Binary
ČlenHustey: zvláštní, že ti vadí Anjuna zpívánky a ty Chagallovy se ti líběj.
4. 5. 2008 v 14:00 #80526Hustey
Členkazdy styl psani ma sveho krale, prochi je pan spekulant, shp je plodic nejvetsich hoven a treba andrews je pan nu-skool expert : ))
4. 5. 2008 v 13:57 #80525deivis
ČlenAutor: prochi (IP zapsáno) – každopádně už delší dobu patříš mezi největší spekulanty zde na fóru.. 🙂 Přemýšlím a nenalézám nikoho kdo by ti v tomto mohl směle konkurovat 🙂
4. 5. 2008 v 13:54 #80524deivis
ČlenAutor: prochi (IP zapsáno) – dle mě licence a je papír a věc kolem toho je další věc..
Kterej catering myslíš? 🙂
A jak jsi již napsal.. Cena vstupenky by musela stát 40-50euro. Což stojí teď. Ber ohled také na kurz koruny který byl v té době cca 28.50,-Kč za euro.. Tudíž jak sis jasně mohl přečist tato akce pokud se vyprodá bude na nule.. Takže stále nechápu tvé milionové zisky 🙂
4. 5. 2008 v 13:19 #80515Hustey
Členprochi: tak stage a podobne veci samozrejme vozi, ale ostatni veci krom tohoto myslim plne zajistuje poradajici agentura (um)
ad armin na T5: je pravda ze arminovi sety jsou docela nuda, je to na me takove moc pomale utahane, obcas husty track. jeho set mi prijde z asotu 350 asi nejslabsi, kdyz nepocitam shaha ktereho neradim do kolonky party-djs. nejlepsi setiky markus, mike a nic chagall bez debat : )
4. 5. 2008 v 13:00 #80513prochi
Členjinak komar ty skody nevim kdes to vzal:
vynato z rozhovoru pro techno.cz:
Organizaci doprovázely velmi přísné podmínky. Dress code, zákaz kouření, kontroly u vstupu. Co můžeš říct o českém publiku a jeho „kázni“?Musím přiznat, že jsem byl příjemně překvapený tím, že všichni bílý dresscode dodrželi, a že většina lidí respektovala podmínky spojené s kouřením v Sazka Aréně. Co se týče kontroly věku u vstupu, tak jsme nezaznamenali žádné komplikace. Takže i z tohohle pohledu je můj dojem jen ten nejlepší. Myslím, že jsme světu ukázali, že na akce chodí vyspělé publikum, které dokáže respektovat určitá pravidla, a při tom se skvěle bavit. Co rovněž všechny příjemně překvapilo, byla i minimální výše škod v aréně. Za to jsem taky hodně vděčný, jelikož tohle byla jedna z věcí, kterých jsem se obával nejvíc.
jinak ke sponzorum,opravdu hodne penez tvori prijmy od sponzoru:viz dalsi cast rozhovoru:
Kdybys měl možnost cokoliv změnit…udělal bys dnes něco jinak? Nebo vše dopadlo dobře a tvůj přístup (resp. agentury) byl ten nejlepší správný.
Určitě by se pár věcí našlo, ale jsou to změny, které by se návštěvníků prakticky nedotkly. Jediná věc, která se podcenila, byla cena vstupenek. Na to, aby se takováhle akce mohla zaplatit, by vstupenky měly stát minimálně 40 – 50 Euro. Jen pro porovnání, náklady na Sensation jsou zhruba čtyřikrát vyšší než na nejdražší party co jsme dosud dělali. Nejdražší vstupenky ale stály jen dvojnásobek. To znamená, že zbytek musí doplatit sponzoři, na což se spoléhat je opravdu velké riziko. Naštěstí Sensation podpořili silní partneři, díky nimž tahle akce vlastně proběhla.
celkove doporucuju precist rozhovor s kucerou na techno.cz : http://www.techno.cz/rozhovor/21744/martin-kucera-fotoreporty-chceme-mit-pod-kontrolou
hustey:nevim ale nemluvilo se o tom kolik desitek kamionu z holandska jelo a ze jich je vic nez kolik potrebovala madonna?oprav me jestli se mylim
4. 5. 2008 v 12:55 #80512Hustey
ČlenUM dela celou Sensation sama podle me, uz to nekde bylo zmineno, od ID&T maji pouze licenci.
ostatni veci radeji neresim : ) nejak me tyto dohady neberou, dulezity je lineup 🙂
4. 5. 2008 v 12:39 #80511prochi
Člensamozrejme,psal jsem prece ze jde o ma cisla,samozrejme jako radovy ucastnik do toho nevidim……..ale prijde mi ze ten rozdil ve vstupenkach je znatelny….a UM to urcite nedela s tim aby prodelala nebo aby vydelala malo…..
Deivis:treba se mylim,ale nebere kompletni show a vse kolem primo od ID&T spolecne s licenci?minule kdyz jsem se zeptal toho “robota“ tak nevypadalo ze by umel cesky sm15………..
a co se tyce cateringu: neni nahodou nejvetsi vyhodou Sazky to,ze veskere sluzby i zazemi jsou v cene pronajmu?tudiz uz moc nepotrebuji externi firmy?
4. 5. 2008 v 12:25 #80510komar
ČlenProchi, jenom třeba škody v hale za minulou sensation white se vyšplhaly těžce přes milion….
4. 5. 2008 v 12:17 #80509Dexx
ČlenArmin na T5 = na 90% prodávám vstupenku.
4. 5. 2008 v 12:17 #80508Stoupa
ÚčastníkTak se do něj hned tak nepouštějte vy profíci sm4 Nikdo neni dokonalej…
4. 5. 2008 v 12:09 #80507Josh
Členprochi : naivko..
4. 5. 2008 v 11:47 #80503deivis
ČlenAsi tak.. On ten zvuk, svetla a dalsich x stovek veci take dost stoji.. rozhodne teda prochi si to predstavuje jak Hurvinek valku.. chtel bych delat akce podle jeho manualu. to by bych za chvily v baliku.. on milionek sem milionek tam 🙂 pohoda sm11
4. 5. 2008 v 11:36 #80500Muff
Členprochi: s tebou bych chtel poradat akce sm15
takovy pronajem O2 areny je nejaky ten milionek, ten pro tebe vypadajici levny lineup nemusi byt az tak levny a kazda booking agentura se zajima o jakou akci se vlastne jedna a podle toho si ocenujou dje. Jinak si nejsem jist zisku z baru, ale ty pokud vim zustavaji majitelum baru, s tim nema UM vubec nic spolecneho. Majitele zaplati pouze nejaky najemne ze tam mohou mit svuj bar (mozna se ale pletu). Dale si zapomnel zminit veskerou techniku. UM nevlastni tolik veci, takze veskera svetelna technika, zvukova technika, projekce, apod… se vetsinou pronajima od dalsi agentury i s lidma (to bude taky pekna castka) a k tomu licence na sensation je nejaky ten milionek (pochybuju ze ID&T da licenci za pakatel kdyz je to akce jisteho vyprodani a alespon nejakeho zistku). A do toho reklama, ktera na nejaky ten milion bude stat. Sponzori do akce taky moc nevrazi.
Jinak k pronajmu haly si nejsem jisty zda je najemne se vsim nebo ciste pronajem s tim, ze na konci akce se prohlednou elektricke meraky a zaplati se jeste spotrebovana elektrina, voda, apod… + uklid haly + montaz a demontaz veskereho toho divadla, atd atd…. A takovy pronajem haly treba na sensation bude asi podstatne jina castka nez pronajem haly na TM4, protoze stage pro sensation se nestavi den, ale treba 3 – 4 dny.Myslim ze pokud ma UM z celeho toho cirkusu zisk par milionu tak jsou radi, ale rozhodne se nebude jednat o balik jak si predstavujes.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.