TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 5 – Line Up

• Toto téma obsahuje celkem 1,375 odpovědí. Do diskuze (182 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Luky_88 a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,021. až 1,035. (celkem z 1,422)
  • Autor
    Hustey
    Člen

jezis prochi, podle me placas uplne nesmysly, do toho prece nemuzes videt jako radovy navstevnik, absolutne ne : )

deivis
    Člen

Autor: prochi (IP zapsáno) – s tím neuvěřitelným ziskm neblázni. Víš kolik věcí kolem toho ještě je? To co jsi napsal je jen čast kterou ty vidíš..

prochi
    Člen

šak právě,TM4 byla na udělání jména…..museli vědět do čeho jdou když akci přemístili do Sazky,udelali obrovskou show,vizualizace,stage atd(imho srovnatelne se SW) a ted budou ryzovat……a do uvahy musime vzit i to,ze na letosni SW vytriskaji ohromne penize( pokud se vyproda tak kdyz odectes 10% u vstupenky za poplatek Sazce tak to cini 22 milionu jen za vstupenky+penize od sponzoru+penize z baru(to bude taky obrovska castka)….kdyz odecteme cenu za pronajem,licenci,show,reklamu a imho levny lineup tak tu vidim neuveritelny zisk..

pro orientaci jsem spocital kolik mohli vydelat za minulou SW a letosni SW na vstupenkach

cca 14 milionu u 2007 a letos to bude 22 milionu coz je rozdil 8 milionu jen na vstupenkach……a to nemluvim lineupu ktery byl hodne drazsi u SW 2007

tohle jsou jen me orientacni cisla,neni tam zmenena dan,nejake to zvyseni honoraru djs,to co se dalo do soutezi ale na druhou stranu zde nejsou zapocitany Golden tickety…….nejsem vubec odbornik ale ty penize se v tom toci a myslim si ze muzou jit u TM do nejakeho toho rizika

a to tu nemluvime jeste o PVD ktery jiste vytriska taky hromadu penez……

Hustey
    Člen

Shaha bych do haly rozhodne netahal, jeho pisnicky jsou sice opravdu famozni na poslech a relaxaci, nikoliv ale na party v hale (to uz mozna v klubu).

Rank 1 klidne, Airwave kazdopadne ne – jeho vystoupeni jsou take kluboveho charakteru kde ma blize k publiku. Do hal se hodi reznici a djs, kteri vynikaji v komunikaci s davy : )

K1aptcha
    Člen

no chtělo by to vybírat z obecně známějších jmen která tu nebyla jako Rank 1, O’Callaghan, Airwave, Yoji, DJ Shah, Ron van den Beuken… sm3
    škoda, že tenkrát Askew měl na Amazing City jen tu pitomou půlhodinku sm12

Palda61
    Člen

prochi: jo to je jasný, ale jde o to, jestli chce UM vydělat prachy a nebo si dál dělat dobrý jméno se super vyhlídkama do budoucna sm4

prochi
    Člen

nevim,nemyslim si ze dobry jmena jsou zarukou vysoke navstevnosti…..viz TM4 ktera me lineup primo luxusni a lidi asi nedoslo tolik kolik si UM predstavovala…..Armina mam rad takze tady nemuzu byt objektivni ale jsem si skoro jisty ze ATB dotahne hoodne diskofilu(i kdyz to slovo nemam rad) a tito “diskofilove“ maji hodne penez….

DJBastard:Callaghan tu padá často,a ATB i Rank 1 jsou za zenitem(spis ATB nez Rank 1) ale kazdemu preju zazit liveact Rank 1,to je zážitek který nadosmrti nezapomenu,neco neuveritelneho,ta pulhodina mi dala vic nez kolikrat cely akce….vrele doporucuju precit report kolegy Payi: http://www.rave.cz/clanek.php?id=10662

DJ Bastard
    Člen

Všichni??Docela málo lidí, to vidím, čtu…Doufám, že tu bude…sm3Jo, jo, Askew taky boreček…sm11

Palda61
    Člen

Bastard: málo lidí chce Johna? Toho chtěj naopak snad všichni sm3. Ale Askew na konec by byl dobrej, by mohl rozjet to svoje 🙂

DJ Bastard
    Člen

Finance rozhodně není problémem…atb už rozhodně není co býval, ale jeho starší tvorba je prostě originální a bezva..To samí Rank 1..Takže bych radši hěvzdy současnosti typu Askew, Callaghan..A prostě to, co jsem uváděl…Docela mě překvapuje, že docela málo lidí tu chce Callaghana…A skoro vůbec nikdo Askewa, takový krále…

Palda61
    Člen

prochi: jo to jo, ale podle mě, když daj dobrý jména (JOC, Rank 1, třeba toho Marcela a klidně někoho ještě míň známýho), tak by přišlo stejně spoustu lidí 🙂

prochi
    Člen

palda:to by bylo….nicmene trancery by potesil zbytek lineupu Rank 1,Woods a Callaghan sm5….jinak Rank 1 nejsou tak extremne drazi imho….bylo by to podobne jak v polsku……hodina djset za pakatel a pul hodina live se da utahnout……Callaghan a Woods by nestali moc,nejvetsi polozku by tvoril armin,mnohem levnejsi by byl ATB

kenneth
    Člen

Me prijde ATB taky jako asi nejpravdepodobnejsi jmeno. Dlouho tu nebyl a na TM take drive hraval. Nevim, nevim, ale na ATB bych si mozna i vsadil ze letos bude.

Palda61
    Člen

ATB a Armin.. No tam by bylo diskantů sm15

marek
    Člen

no tak jako tak oboje je dost příšerný sm16 jinak mě by vůbec nevadil třeba gareth emery nebo andy moor, ale to je na tyhle halovky asi dost nereálny….

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,021. až 1,035. (celkem z 1,422)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.