TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 5 – Line Up

• Toto téma obsahuje celkem 1,375 odpovědí. Do diskuze (182 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Luky_88 a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,036. až 1,050. (celkem z 1,422)
  • Autor
    prochi
    Člen

trochu jsem to pozmenil……aly & fila jsem vymenil za ATB…..prestoze ho moc nemusim tak je pravdou ze tu dlouho nebyl,má tu pomerne sirokou zakladnu fanousku a kombinace Armin a ATB by mohla treba i vyprodat halu…..viz TM3 ktera mela nejvyssi navstevnost ze vsech TM…..a finance tolik nebudou hrat roli,ono lineup na TM4 taky nebyl zrovna nejlevnejsi

proste mam pocit ze at chceme nebo ne ATB tu na pristi TM bude…..rad bych se mylil ale byt promoterem tak v nem vidim obrovsky potencial pro navstevnost

Palda61
    Člen

exkluzivní jména to podle mě jsou, ale za všechny by dali hrozný prachy a to se jim podle mě nevyplatí. I když, nikdo neví :))

komar
    Člen

imho to možný je….armin, rank1 live a vjs impossible vysoce pravdepodobni…no a ty dve jmena uz jsou na vetsi spekulaci, zrovna aly and fila s joc budou v blave spolu taky, takze to tak exkluzivni jmena uz nejsou, ale proc ne….

Palda61
    Člen

prochi: nemožný podle měsm4

prochi
    Člen

muj tip je nasledujici:

John O’Callaghan
    ATB(at se nam to libi nebo ne,dlouho tu nebyl a lidi dotahne)
    Armin van Buuren
    DJ-VJ show vision impossible
    Rank 1 live
    Marcel Woods

Hustey
    Člen

mno tak to ja bych si dal klidne takhle:

MIKE
    Marcel Woods
    Matt Darey
    Niklas Harding
    Flash Brothers
    a neco co prilaka lidi, treba Madonna

^_^

DJ Bastard
    Člen

Aly&Fila, Askew, Callaghan, Yoji a Stoneface&Terminal a jsem štastnej člověk…Ale nej by byl opět Scot, nemůžu si pomoct, ale je to bůh….sm16

Palda61
    Člen

sm15

Ma7ous
    Člen

tracidek napsal(a):
    ——————————————————-
    > Ferry Corsten
    > Ronald van Gelderen
    > Rank 1 – live
    > Gareth Emery
    > Duderstadt
    > David Forbes
    >
    > to se mi splnit,tak……sm2sm2

ten line -up je finalni ?

dumar
    Člen

Nema nekdo navic listky za 550kc? Nejak jsem zaspal kdyz byly za tuto luxusni cenu..sm12sm12sm11sm11

tracidek
    Člen

Ferry Corsten
    Ronald van Gelderen
    Rank 1 – live
    Gareth Emery
    Duderstadt
    David Forbes

to se mi splnit,tak……sm2sm2

Anonymní uživatel
    Neaktivní

mno možná koncert spirituál kvintet je na tom jinak

Palda61
    Člen

urorkinator: sm12sm12To pak nemusíš chodit vůbec na akcesm4..Všude se takový najdou

Hustey
    Člen

urorkinator, nikdy se nemuze stat ze prijde na halovku stoprocent lidi jen na hudbu, to je fakt blbost : )

do haly ne…takže ne sm13

edit: a je mi jedno, kdo tam bude…ikdyby tam byli psýčkaři….bude to Transmission….a proto discomission for hopers,emos,metalheads,head & showers,apod.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,036. až 1,050. (celkem z 1,422)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.