TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 5 – Line Up

• Toto téma obsahuje celkem 1,375 odpovědí. Do diskuze (182 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Luky_88 a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,246. až 1,260. (celkem z 1,422)
  • Autor

trošku úlet…. že by UM plánovala akci na Silvestra a řekla nám o tom až v listopadu, když už se dvě velké silvestrovské akce objevily? není to maličko nedomyšlený? 😐 mně se to nezdá…

EDIT: třeba to vůbec není tak jak si myslíme, třeba se na Silvestra jenom dovíme novej line-up :oD

kenneth
    Člen

Ja taky ne, podle me tam maji jen blbe datum, je to takovy zmateny :_)
    Protoze hned pod tim je ze TM 2008 Will be back, takze soudim ze bude pokracovani…

2Sexy
    Člen

#kenneth: to jsem nepochopil, jako dalsi Transmission 31.12.07 ? Vidim dobre ? :-O

kenneth
    Člen

Zdravim mistni osazenstvo, par dni jsem lehce procital mistni forum a rekl si ze se pridam 🙂
    Jinak ohledne dalsi TM: http://unitedmusic.cz/cs/#/cs/eventy/transmission-2008/
    Takze obavy o dalsi TM jak psal nekdo vyse jsou zbytecne 🙂 – Pokud ovsem zase nejsem pozadu a neobjevil jsem neco co uz tady vsichni vite 😀

Hustey
    Člen

shp calm down, tvoji hadrstylovou lasku ti prece nikdo nebere B-]

SHP
    Člen

Hustey: Až budeš chtít něco příště hanit, tak si o tom nejdřív něco zjisti…

Starf
    Člen

hustey: no to sou spis gabba party, ale v poho 😛

Hustey
    Člen

to ja prece vim, byla to narazka na hardstyle party v nemecku, kde lide s temito „trendy“ tricky chodili, nebylo to nic realneho : )

Starf
    Člen

hustey: trochu si v tom udelej poradek, hardstyle konci nekde na 170-180, normalne se jede tak 140-150, takze o tolik rychlejsi nez trance to zase neni… v crossu by s tim rychle vybehli, na to je to moc mekkej styl 😮

Hustey
    Člen

jezis, to radsi ne, hardstyle patri na uplne jine party nez trance, buhvi co by tam bylo za party people ala „tri mega bmp is for losers“ :oD

hardstyle do crossu a budou vsichni spokojeni B-]

Fox Mulder
    Člen

2 SHP: Tak se kua chovej slušně, některý tvoje reakce jsou děsný. Pak se tu ostatní začnou chovat jako ty a kde pak budem.. 😉

prochi
    Člen

nekdy pokecame,uleham spat……pridam si te 🙂

SHP
    Člen

Fox: Bože, nepoučuj :oP

Fox Mulder
    Člen

2 SHP: Tak je to správně. 😉

SHP
    Člen

2 Prochi: V pohodě, sem ujel. Omluvám se, štve mě pracovat v noci. Kdyby si chtěl o harder styles pokecat, tak se klidně ozvi 😉 316994371 ICQ

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,246. až 1,260. (celkem z 1,422)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.