můj skromný odhad je, že v prvním pololetí proběhne Sensation a v druhém Transmission, oboje v Sazka Areně – zdá se mi to jako logické – tím pádem zbývá místo pro něco začátkem roku a něco začátkem podzimu
o Dyka usilují Creamfields, Armin na SW ani TM imho nebude, Tiësta bych za rok vůbec neočekával
co považuji za 100%: na SW nebo TM se objeví Markus Schulz (spíše SW) a Marco V (také spíše SW), na TM bych viděl logicky Sandera van Doorna (tou dobou by mimochodem mohl vyjít nový žebříček DJ Magu a SvD se dá čekat i v první desítce)
čekat by se dal určitě M.I.K.E. (spíše TM), Cosmic Gate (spíš TM), další nápovědy lze asi najít na už zmíněném webu Krafty 😉
pokud by UME chtěla mimořádnou pecku na SW, pak bych osobně navrhoval Rank 1 Live Act (a rovnou se zpěvačkou, to by byla fantazie)
na SW se kromě tranceu objeví pochopitelně i house a tam se dá tipovat taky docela trefně, imho … (nikoliv jako tip, ale jako moje přání: Deep Dish … hlavně ne Fedde Le Grand)
osobně bych si z těch reálných jmen přál asi nejvíc Darrena Tatea, Johna O’Callaghana a Freda Bakera, nicméně nevím, jestli nejsou právě někde kolem té hranice reálnosti (rozuměj atraktivnosti pro UME)