TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 5 – Line Up

• Toto téma obsahuje celkem 1,375 odpovědí. Do diskuze (182 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Luky_88 a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,276. až 1,290. (celkem z 1,422)
  • Autor
    Hustey
    Člen

jojo, festivaly jsou TOP : D

Lukin_
    Člen

M.i.k.e napsal(a):
    ——————————————————-
    > ja bych snad uvítal spíš tu housovou
    > Sensation…pakliže by dotáhli např.SHM,pak se
    > neni o čem…

SHM bych spíše rád viděl na Creamu jako v Polsku 🙂

Fox Mulder
    Člen

2 M.i.k.e.: Jo aha. 🙂 Já nemám rád zkratky, nikdy nevim co znamenaj. :-D;-)

M.i.k.e
    Člen

Fox Mulder : Swedish House Mafia;-)

Fox Mulder
    Člen

2 M.i.k.e.: SHM je kdo?

Dexx
    Člen

Joo. Guettu klidně! 🙂

M.i.k.e
    Člen

Paya : věřim…ja zatim to stesti na Prydze a na Axwella neměl…osobně bych ale klidně uvítal ten holandskej model,kde už se trance vlastně vůbec nevyskytuje…s tím,že Guettu a hlavně LeGranda by si mohil nechat…

Paya
    Člen

Andrews: máš pravdu, všiml jsem si, že už dlouho hrají každý sám, ale třeba to není jejich definitivní konec

M.I.K.E.: mě se právě děsně líbili na Creamfields před rokem a opakování bych si klidně dal …

Dance-girl: myslím, že UME má zájem na poměru 3:3 a samozřejmě také nevěřím, že takhle rychle nastane stav 0:6, nicméně posun v tomto směru bude možná nevyhnutelný, ID&T do něj všechny partnery zřejmě tlačí

Sq4Raa
    Člen

Jen ne Guettu 😐

M.i.k.e
    Člen

ja bych snad uvítal spíš tu housovou Sensation…pakliže by dotáhli např.SHM,pak se neni o čem…

dance-girl
    Člen

Paya napsal(a):
    ——————————————————-
    > na SW se kromě tranceu objeví pochopitelně i house

No, docela by mě zajímalo, jakej bude poměr trancu a housu, když vidim, jak to vypadá v ostatních zemích 🙂
    na druhou stranu o line-upu asi rozhoduje primárně UM (nebo ne?) a trance u nás celkem letí, takže 100% pure house Sensation to taky asi nebude…

M.i.k.e
    Člen

ještě štěstí,že sem stihnul Deep Dish live v plné síle:-D

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Paya: Deep Dish už spolu snad vůbec nehrajou, jedou si už delší dobu každej na vlastní triko. Dubfire spíš skočil na vlnu ‚minimalu‘ a Sharam dělá trendy houseové vokální sračky (Party All The Time). Takže tohle ti asi bohužel nevyjde.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

sickboy: jojojoB-]

Paya
    Člen

můj skromný odhad je, že v prvním pololetí proběhne Sensation a v druhém Transmission, oboje v Sazka Areně – zdá se mi to jako logické – tím pádem zbývá místo pro něco začátkem roku a něco začátkem podzimu

o Dyka usilují Creamfields, Armin na SW ani TM imho nebude, Tiësta bych za rok vůbec neočekával

co považuji za 100%: na SW nebo TM se objeví Markus Schulz (spíše SW) a Marco V (také spíše SW), na TM bych viděl logicky Sandera van Doorna (tou dobou by mimochodem mohl vyjít nový žebříček DJ Magu a SvD se dá čekat i v první desítce)

čekat by se dal určitě M.I.K.E. (spíše TM), Cosmic Gate (spíš TM), další nápovědy lze asi najít na už zmíněném webu Krafty 😉

pokud by UME chtěla mimořádnou pecku na SW, pak bych osobně navrhoval Rank 1 Live Act (a rovnou se zpěvačkou, to by byla fantazie)

na SW se kromě tranceu objeví pochopitelně i house a tam se dá tipovat taky docela trefně, imho … (nikoliv jako tip, ale jako moje přání: Deep Dish … hlavně ne Fedde Le Grand)

osobně bych si z těch reálných jmen přál asi nejvíc Darrena Tatea, Johna O’Callaghana a Freda Bakera, nicméně nevím, jestli nejsou právě někde kolem té hranice reálnosti (rozuměj atraktivnosti pro UME)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,276. až 1,290. (celkem z 1,422)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.