TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 8, 19.11.2011

• Toto téma obsahuje celkem 339 odpovědí. Do diskuze (86 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hanny a poslední změna proběhla před 13 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 286. až 300. (celkem z 340)
  • Autor
    K1aptcha
    Člen

vlastně slovo „blbost“ už trochu vulgární je sm15 volil bych raději „nesmysl“, i když tu furt nikdo nesmysly nepíše, mi přijde

iamek
    Člen

Je to diskuze ne ? Takze pokud se tady neurazi nebo nepise vulgarne tak nevidim duvod proc neco sem nepsat. To rovnou zrusme diskuzi vsude, prtz vsude se pise to stejne.

Nosala
    Člen

Divím se, že když je pořád stejný lineup, proč tady pořád píšete stejné blbosti?

K1aptcha
    Člen

no ale prakticky furt stejný jména a navíc ještě o stovku dráž než na PI, to prostě moc logiku nemá…

Sunrise
    Člen

Nechápu, co od Transmission pořád očekáváte..Po tolika letech už vás mohla přejít ta naivita, že tam budou jména podle vašich představ…

Hustey
    Člen

neni ten lineup trosku ustrel? vzdyt je to pokazde temer stejna sestava 🙂

dj314d
    Člen

no jo klasika, pritelkyne me opravuje porad 😀 😀 ale vsimnete si, o radek niz sem to napsal dobre 😀

To asi bude sm15

Chelseaplayer
    Účastník

Ja napsal vydel schvalne sm15 I kdyz to bude asi tezke dokazat co sm15

Mně se hrozně líbí, že chlapci zřejmě nezávisle na sobě udělali ve větě tutéž hrubku :)))))
    Pro mě osobně, musel by dojet fakt někdo, kdo mě extrémně zajímá, abych na takový lineup šla. A nemyslím tím Filu.

dj314d
    Člen

chelseaplayer: neboj vim co to znamena, taky nerikam ze za to on muze… jen uz me nejak nebavi no…
    a ten Ferry, me jeho sety nikdy nebraly, nedockal sem se vic nez ohranejch Out of the Blue, Beautiful nebo The Race ( a nerikam ze si mi ty pisnicky nelibej – tvorba ano, sety ne )

Zochi
    Člen

Na Ferryho po 2 letech zapařim hodně rád. Pokaždý mě dost bavil a těšim se na něho nejvíc z těchto jmen.

Chelseaplayer
    Účastník

Za to Markus nemuze,ze jsi ho vydel,ja osobne si ho radsi poslechnu a za druhe je to rezident akce,jestli vis co to znamena,to s tim Ferrym nechapu uz vubec,ach jo..sm6

dj314d
    Člen

900 za listek? hmm ani ne, na to fakt nemam v tuhle chvili :/
    Ferry? polovinu pisnicek hraje snad ve vsech setech … nuuudaaa
    Shulz? kolikrat ze uz sem ho vydel? 🙁
    Emery? tak jako jo, ale uz sem ho taky parkrat videl…
    A&B? k**va proc nemohli bejt na TF? 🙁 😀 😀

ucast nepravdepodobna vzhledem k cene, ale na A&B bych sel hned, na TM 4 byli dokonaly 🙂

Chelseaplayer
    Účastník

Hned valim pro lupeni,uz ted se tesim sm5

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 286. až 300. (celkem z 340)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.