TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission „Spiritual Gateway“, 19.1. 2013, O2 Arena Praha

• Toto téma obsahuje celkem 285 odpovědí. Do diskuze (60 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 12 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 315)
  • Autor
    mareno
    Člen

[quote ondrab]Jestli nekdo tvrdi, ze je ostuda, kdyz se odlozila trenclovacka kvuli mezinarodni sportovni udalosti, jako je Davis Cup, tak by se mel jit lecit. HAWK[/quote]

A co je na tom divnýho? Prostě někoho sport vůbec nezajímá a finále DC je mu putna, což není teda můj případ. Ale celkem ty lidi chápu, jsou spíš zklamaný, protože se na tu akci těší celý rok.
    Btw. Transmission je taky mezinárodní událost, ale taneční sm0

ondrab
    Člen

Jestli nekdo tvrdi, ze je ostuda, kdyz se odlozila trenclovacka kvuli mezinarodni sportovni udalosti, jako je Davis Cup, tak by se mel jit lecit. HAWK

Hustey
    Člen

Transmission 2 byla tak extremni odpal ve spolupraci s kvalitnimi (tehdy) prazskymi kolaci, ze jsem opoustel „polo-rozborenou“ T-mobile arenu bez tricka, v mokrych kalhotech, bez penez a v osm rano s divnym pocitem, kam se podel cely ten vesmir a proc skoncila hrat ta skvela hudba 🙂

Anonymní uživatel
    Host

Hustey : Tak nejak :). Prvni tri dily jsem si poskakal fantasticky a ctyrku uz jsem prosedel :).

kameja
    Člen

no tak leden, a pokud se udrzim na skole, tak budu mit taky zkouskovy v plnym proudu….

Hustey
    Člen

tomas_teplice: ani se mi nechce verit, ze uz to je 6 let 🙂

kdyz si vzpomenu jak jsem radil na Transmission 2 a 3, tak se mozna i trosku cervenam ^^

jack007
    Člen

musim rict, ze je to od UM velmi ferovy pristup, myslim ze variant je hodne a budiz to UM ke cti.

Anonymní uživatel
    Host

opet nejedu, fakt mi stacil rok 2008, porad nevidim duvod, proc tam jet, navic Marcuse label v zadnempripade nemusim, v roce 2004 az 2006 to bylo jiny caficko, ted je to na trikrat ohrata omacka 🙂 Tak ze mozna dam zase Trancefusion, ta byla docela fajn.

Jimmy-Gellar
    Účastník

[quote davvveetrance]Jen by mě zajímalo jestli pude koupit samostatnej lístek na akci 17.11[/quote]

určo pujde

Jen by mě zajímalo jestli pude koupit samostatnej lístek na akci 17.11

Jimmy-Gellar
    Účastník

bomba….nejlíp jakto mohli udělat takže nakonec jsem rád že te tenis to přerušil….aspoň z toho víc vytěžím 🙂

Sigix
    Člen

Mě se tohle řešení líbí – UM za tohle nemůže. Od začátku se snažili informovat a přišli místo s vracením peněz (i to by byl vstřícný krok – ne povinnost) s tím, že se člověk dostane na dvě akce a na jednu v ceně té druhé.

Je na prd ten termín pro lidi, co s tím fakt počítali, nejvíc asi pro zahraniční delegace – já v tom ale vidím jen výhody – nebude tak narváno a bude to parádní. Podle mě musela být fuška přebookovat celej line-up – takže za tohle palec nahoru.

BTW TM 2013 bude 30.listopadu 😀

mareno
    Člen

Jako zase musím uznat, že to vyřešili se ctí, když už k takové situaci došlo a bylo jasné, že se prachy pravděpodobně vracet nebudou.

spawn.leo
    Člen

jako mě je to posunutí termínu celkem putna, ale kamoška se kterou jezdim bude mít zkouškový, takže proní je to hodně nahovno. ale klidně si zajedu zadara na toho šulcíka v listopadu. takže mě to celkem potěšilo:)

Michal
    Účastník
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 315)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.