TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Tunnel Electrocity (14.8.2008, Lubiaz, PL)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 122)
  • Autor
    SHP
    Člen

2 Drobex: Fakt? To jsi dělal ty? To je škoda, že jsem se o hard house tehdy nezajímal…. sm7

drobex
    Člen

SHP: No bliž už asi fakt nebude, protože když byla u nás, tak KC Karlov zelo prázdnotou.

Raduška
    Člen

hlavně Chicane a podobný zpívánky budou na menší stagi, uvědomte si, že to je electro festival

jo a celý místo je děsně svatý, je to bývalej cisterciáckej klášter

SHP
    Člen

No Lisa asi blíž už nebude…..

ondrab
    Člen

drobex:no me green velvet sakra zajima…poslech bych si ho chlapika jednoho..ale porad me tam chybi naky mega jmeno..ale to bude asi ten paja jak si rikal

drobex
    Člen

Urorkinator & all: abyste na místě nebyli zklamaní. tam je jen jeden kostel ale 3 podia. Dle meho nazoru pokud to bude stejně jako loni, tak v kostele bude Techno tim padem Chicane v kostele asi nebude.

v kostele, chicane, durand, rush a o prázdninách? …. sm5 …..Dave, udělej zájezd! sm15

edit: tim mě dopler ani moc „nemrzí“…ikdyž… klub x kostel… nevim…ale jsem strašnej hříšník, takže kostel to jistí sm15 …

káčko
    Člen

drobex: LA LA LAND sm5

drobex
    Člen

Do line-upu přibyl GREEN VELVET, ale to tady asi nikoho zajmat moc nebude.

Hustey
    Člen

ten kostel porad jeste nezvladam, navic v polsku sm10sm11

Raduška
    Člen

drobex: ale smějeme se tomu dodnes! Nebo lépe – smějou se nám kvůli tomu dodnes sm15

Fox Mulder
    Člen

Jo jo, party v kostele jsem už zažil.. sm3

Fox Mulder
    Člen

Jedem!! sm3

Voky
    Člen

žjooova sm10 to je fakt hustý totosm5

drobex
    Člen

Radushka: Letos to bude jeste větši. Legera si dáme 2x v Čechách, v Polsku si dáme jiný jména, kdyby to bylo stejný, nebylo by to ono. Konec konců minimálně jeden BOrec tam určitě v tom line-upu je :o)

Letos to dáme asi i s hotelem, at se neopakuje naše zběsilá cesta hned po akci domu.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 122)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.