TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Underworld @ Electronic Beats Festival – Praha – 27.10.2007

• Toto téma obsahuje celkem 20 odpovědí. Do diskuze (15 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel f1d0 a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 22)
  • Autor
    Leosh
    Člen

posílal jsem to už vedle, ale do ještě neví, tak…

http://www.novinky.cz/kultura/vyprodany-koncert-underworld-byl-zrusen_125151_fuv8c.html

DjPeroxid
    Člen

TAK a je to v řiti:-/

Sq4Raa
    Člen

Heeej, PULPI našel caps lock :oD

PULPI
    Člen

daivis….ale vis ze sem si to taky rikal:oD:oD:oD:oD:oD

PULPI
    Člen

hustey…ty ses hustej:oD:oDja nepotrebuju nikomu ukazovat kde sem byl…cely trance.cz mi je jaksi ukradeny a vasim problemeckum a debatkam se vazne jen smeju,a jestli ti to vadi,tak to necti…to je jednoduchy ne?a ver mi ze kdybych mel tady o kazdy party na kterou du vypisovat ze sem tam byl,bylo by tady hooodne novych for:-))

iamek
    Člen

Hustey: Co cekas od 4% mensiny? :oD

deivis
    Člen

M.i.k.e – ouka 🙂

M.i.k.e
    Člen

deivis : ja myslim,ze ne…jak uz sem psal,byli tu uz 2x a vzdycky na nich bylo hoodne lidi a byla vyborna atmosfera…je to podobny jako s dalsi kultovkou Faithless…vypada to,ze je nikdo nezna a nikdo na ne nepude,ale opak je pravdou…:-P:oP

deivis
    Člen

PULPI – a neni jich pro ceskle zaostale publikum skoda?

M.i.k.e
    Člen

to je dilema…Underworldy uz sem slysel live 2x a vzdycky to byl neuveritelnej narez…hlavne moje nejoblibenejsi Cowgirl a Moaner…pokud by to bylo jako minule kdyz tu hrali je krasne stihnutelny oboje…pokud ne,bude to dilema…

Hustey
    Člen

jo hlavne si zmackni ten caps lock jeste 4x at kazdy vidi, ze the one and only pulpi tam byl a muze tady delat vesele kinga. fuck off.

PULPI
    Člen

TAK JSEM SE PRAVE VRATIL Z KONZERTU UNDERWOLD A MUZU RICT JEDNIM SLOVEM MASAAAAAAKRRRRRR

NEJVIC OVSEM SKLADBY BORN SLIPPY,TWO MONTHS OFF, KING OF SNAKE….SLZY V OCICH PRVNI RADA,DOPORUCUJU KAZDEMU

milan
    Člen

veon – Kdo dřív přijde…..:oD:oD:oD:-D

.:veon:.
    Člen

kua milane si ma predbehol 😀 a ja ze tu konecne nieco nove hodim 🙂 myslim teraz tych underworld v bratislave 🙂

uz len upresnim datum 31.10.2007

milan
    Člen

Tak kdo přemýšlel, jestli jít na Transmission, nebo Underworld si už hlavu lámat nemusí:oP
    Underworld budou i na Slovensku, takže klidně stihnete to i to.
    Víc na http://www.chart.estranky.cz/clanky/news—novinky/underworld-vystoupi-v-rijnu-i-v-bratislave
    😛

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 22)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.