Toto téma obsahuje celkem 47 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 17 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 60)
Byla to moje první akce, takže porovnávat nemůžu…ale byla to špička…8 hodin neskutečný energie…už se těším na další:)) a jestli vše klapne tak to bude právě TLFA:)
P.S. zdravím a děkuji osádce auta z Prahy, tj. Kláře, Lucce, Markovi, JJovi a Honzinovi…a Kláře ještě za to že mě do Berlína vytáhla!!!:)
VANDIT bez chybičky, tak jak to u této akce je již zvykem!! Kdo si nechal ujít tuhle action přišel o hodně :oP:oD !! Ohledně Oukeeho jsem vůbec neměl představu co a jak zahraje, ale je to pan DJ a spokojenost na 110%.A PvD – no comment , je to number one…., přesněji byl, je a bude ten nej.
TO Fox Mulder : Rozhodování mezi Cream v Polsku a TLFA v Berlíně je pěkně směšný, každej kdo byl někdy na Creamech v Polsku musí jedině souhlasit že ti Pšonti se neumí vůbec bavit a mě osobně ty holý lebky k srdci moc nejdou a ta jejich mentalita taky nee. Jména na akcích ti „parchanti“ v Polsku mají sakra dobrý v porovnání s ČR, ale je jim to k ničemu…. Já osobně valím na TLFA. A že by nakonec na magické datum tří sedmiček ( 07.07.07 ) byla i Love Parade??….. No každopádně by to byl hustej víkend :-P:_)
No jo, já bych chtěl taky jet na TLFA (jezdím od roku 2003), ale jak to udělat, když den na to je ve Wrolawi Creamfields?? Ještě to ale promyslim. 😉 Nechci se jen tak TLFA vzdát! B-]
Nejlepsi VANDIT co jsem zazil,opravdu presne tak ma vypadat poradne akce.Slysel jsem den predtim o Praze co predvedl Oakenfold a musim rict ze v Berline hral luxusne!!!Spis cely vecer byl uzasny a ja bych radil tuto akci k tomu nejlepsimu co jsem zatim zazil.Jinak totalne narvano,chtelo to vic vyuzit Areny.Tady jde videt ze dvä djove bohate staci.Urcite stoji za pozornost The Love from Above 2007 Paul Van Dyk,Carl Cox,Santiago Nino,Alex M.O.R.P.H. Rene Vaitl nebo jak se to pise a na zbytek si nepamatuji…..tesim se Dyk je proste jednicka!!!RESPECT
dojmy no co ti budu vypravet ja jsem si posledni dve Vandit neuzil tak jako tuhle…takze z meho podání to byla jíííííízda…..paul valel dokonce i ten z UK 🙂
…moje malickos, Marek, Klara, Lucka, Michal A Honza (JJ). Thanx za super akci a odvoz. A taky zdravim osadku prvniho tanku 🙂 tahle Vandit zase nemela sebeensi chybu….tak priste na TLFA
Tak ze,krasny pocasi a krasny urcite dnesni vecer nas ceka,prvni osadka tanku P@trik,Storm_ice,Jardarocker a ja Tomangel……..,neverim ze tam jedem sami!!!