Úvod › Fóra › Trance Diskuse › VANDIT NIGHT 14-04-2007 Arena Berlin
- Toto téma obsahuje celkem 47 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 17 roky a 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
13. 3. 2007 v 15:10 #11592
Anonymní uživatel
NeaktivníPrávě, nejspíš je problém v těch dvou stageích – musel bych vidět line-up každé zvlášť. Tohle je hrozně individuální a citlivá záležitost, samozřejmě každý event na něčem stojí; pokud je to různorodost, proč ne; v rozumné míře se to nechá, ale to není případ AC.
AC je pokus o čistě trancovou party – největší omyl je v headlinerovi (o kterém si pořadatelé zřejmě myslí, že hraje trance), který se zbytkem line-upu nemá NIC společného. Party by na headlinerovi měla stát, zbytek line-upu by se mu měl svým způsobem podřídit nebo by se aspoň měl vystavit kolem něj, což se v tomto případě nestalo a co hůř – vystoupení headlinera bude velmi pravděpodobně tím nejpomalejším, co na akci zazní. To není problém různorodosti, je to hrubá promotérská chyba ukazující na základní neznalost.
Sensation má line-up celkem slušně vyvážený, nevidím problém. Zhruba půl na půl trance a house, UM prokázala dostatečnou zkušenost se sestavením line-upu, takže se nebojím, že by v hlavím čase hrál Guetta a Lawrence začínal. Pravděpodobně party bude postupně gradovat a mít svůj logický průběh.
Klidně ať je na akci world music, hip-hop pak house, pak trance a pak techno, ale ať to má hlavně SMYSL. Různorodost není to, co mi vadí; tohle má být plus minus stylově čistá akce a CV samo deklaruje, že budou pořádat zvlášť trance, techno a house eventy.
13. 3. 2007 v 14:52 #11589Hustey
ČlenZkusim jen kratce. V moderni dobe se hodne propaguji akce na kterych muzes slyset nekolik ruznych smeru elektronicke hudby. Zvlaste v zahranici je toto bezproblemovy trend, videl jsem akci kde byli (i kdyz na dvou stages) vedle sebe jmena jako Tiesto, Deep Dish, Digweed, Crystal Method nebo Daft Punk.
Myslis ze navstevnici takove akce breci a krici, ze se jim to nelibi protoze si Tiesto ve stylu hudby ruce s Digweedem urcite nepoda? Myslim ze urcite ne. Naprosto nevidim duvod v ruznorode akci, kde kazdy dj zastupuje svuj styl. Kvalitni performer jako je Sasha jiste dokaze svoji hudbou strhnout dav i kdyz bude hrat po popikovem ATB nebo pro vrazde typu Christophera.
Sensation ma treba taky lineup ve kterem styly nejsou sladeny, viz. Sander a treba Ingrosso. Vadi to nekomu? Bojuje proti tomu nekdo? Tezko, party people jsou radi, ze si mohou na jedne akci poslechnout ruzne styly el. hudby.
13. 3. 2007 v 14:27 #11585Anonymní uživatel
NeaktivníVždyť to tak je. Místo těch smajlíků se mi pokus to nějak rozumně vyvrátit, když s tím nesouhlasíš.
13. 3. 2007 v 13:24 #11576Hustey
Člentak mozna ano, zanadaval bych si, ale prece bych tak krute neodsoudil celou myslenku akce nebo agentury jak to tady v dalsim threadu predvadis : )
13. 3. 2007 v 12:45 #11572Anonymní uživatel
NeaktivníHustey: Protože si zkus představit, že by ti přivezli (pravděpodobně asi) tranceový jméno, dje kterýho bys moc rád slyšel a těšíš se, až tu konečně bude a zbytek line-upu by bylo pět minimal/tech-house djs. Divil bych se, kdyby sis nezanadával.
13. 3. 2007 v 12:36 #11570Hustey
Členlidi podle me mate uplne extremni nazory : ) proc by mel byt nekdo zaslepeny amazing city? wtf %-) nebo proc by nekdo odsuzoval celou akci kde prijedou velmi zajimavy djs byt rozlisneho stylu jen kvuli toho ze se k sobe nehodi? chces se mi z toho brecet -(( ale jelikoz je tak krasne, tak to cele prejdu a jdu off 😀
13. 3. 2007 v 12:16 #11565Nulda
Účastník:-! tak to neni, pridavam se k nezaslepenym
13. 3. 2007 v 10:22 #11553Anonymní uživatel
Neaktivníto milan
Tak to mám radost, že aspoň někdo jede. Už jsem si začínal myslet, že čr zapomněla na tak dobrou party jako je VN…Njn, všichni jsou ted zaslepeni AC.12. 3. 2007 v 15:31 #11365milan
ČlenKubesmith…jj, já asi pojedu taky. ještě to promyslím…btw nevíš kolik stojí jízdenky z prahy do berlína?zpáteční?…Guestlist u Corriniho pomalu domlouvám:´-))…Za 18 Euro, no neberte to:oP
12. 3. 2007 v 15:29 #11364Anonymní uživatel
NeaktivníNo kéž by si vzal Ottavianiho. Oakeii bude hrát asi určitě 1. jak je to na VN zvykem. No ale je pravda, že by si na takovou akci mohl pozvat víc DJ’s.
12. 3. 2007 v 1:02 #11280deivis
ČlenJe tolik super jmen a on si vybere to nejhorsi co muze.. Mel vzit radsi treba Ottavianiho..
11. 3. 2007 v 22:01 #11248Hustey
Člene x a c t l y : )
11. 3. 2007 v 21:01 #11233Anonymní uživatel
Neaktivníjako pan hustey, AC + pvd v čr
11. 3. 2007 v 20:31 #11228Hustey
Členspis uvazuju radeji o AC, Dyka si vychutnam pri „In Between“ Album Tour : )
11. 3. 2007 v 20:29 #11227Anonymní uživatel
NeaktivníTak co, kdo dá přednost Vandit Night před AC? Já teda určitě;-)
Takhle si budu moct vychutnat Oakenfolda i Paula van Dyka najednou:oP
Kdo se přidá??
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.