TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Very very hungry models at Sasazu – 12.3.2010

• Toto téma obsahuje celkem 34 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 15 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 31. až 38. (celkem z 38)
  • Autor
    Hustey
    Člen

CF 07 Polska byly celkove dost nezapomenutelne 🙂

vsechny stages mazec.

DjDkD@ve
    Člen

Taky jsem se na tehda skocil mrknout, spis nez music me bavilo to co delali na tom podiu sm15

Jinak by me taky zajimalo co ma ten nazev akce znazornovat…… To tam jako nazenou nejake vyhladovele modelky, co se poperou o zvanec? sm15

SHP
    Člen

I já musím uznat, že to co kluci předvedli v Polsku, byl nehoráznej house mazec. 🙂

Stoupa
    Účastník

Takhle blbej název pro akci sem dlouho neviděl…

alexx
    Člen

[quote iamek]ondrab : +1 ... Mel jsem tu cest slyset 3 borce z SHM najednou ( Creamfields 07 - Polsko ) a byl to nezkutecny masakr ![/quote]

jo, to byla nehorázná pařba 🙂

[img]http://www.rave.cz/2007/fotky/07/creamfields-alexx3/47.jpg[/img]

[img]http://www.rave.cz/2007/fotky/07/creamfields-alexx3/57.jpg[/img]

iamek
    Člen

ondrab : +1 … Mel jsem tu cest slyset 3 borce z SHM najednou ( Creamfields 07 – Polsko ) a byl to nezkutecny masakr !

ondrab
    Člen

skoda, ze kurwa nekdo nedotahne celou mafii…to bych valil hnedka…bohuzel je to asi nad financni moznosti nasich promoteru..

milan
    Člen

Zbrusu nová noc v Sasazu s názvem Very very hungry models proběhne 12.3.2010 a navštíví ji jeden z trojice Swedish house mafia – Sebastian Ingrosso. Doufám že tato noc bude pokračovat ve stylu house music. Na příští pokračování jdu určitě. Toto bohužel vynechám…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 31. až 38. (celkem z 38)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.