Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Vote now in DJmag’s Top 100 DJs 2008 poll!
- Toto téma obsahuje celkem 257 odpovědí. Do diskuze (73 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
eXrate a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
2. 11. 2008 v 23:39 #104481
Hustey
ČlenMarkusovo osme misto je snad jediny svetly bod tohoto rocniku : )
Above and Beyond sam fakt nechapu, ale to je mozna tim ze to vubec neposloucham…
2. 11. 2008 v 22:45 #104479Sq4Raa
Člen[quote=Peter]Tak na jedné straně mi tahle anketa připadá jako obraz pokleslého vkusu spousty lidí…viz. Guetta a Tiesto atd…ale postup Schulze či Above and Beyond tak trochu mluví o opaku.[/quote]
sm15 sm15 sm15
1. 11. 2008 v 13:04 #104302Anonymní uživatel
HostTak na jedné straně mi tahle anketa připadá jako obraz pokleslého vkusu spousty lidí…viz. Guetta a Tiesto atd…ale postup Schulze či Above and Beyond tak trochu mluví o opaku….mimochodem kde je Jon ´O bir nebo Thomes Bronzwaer???
1. 11. 2008 v 12:58 #104301ondrab
Členf1do:je fakt, ze julsik je za mixakem fakt blazen, ale sem tam nakej ten track vyda..a co se tyka Tonga, tak ten je znamej hlavne jako moderator…DJe spis dela, jen aby se nereklosm7
1. 11. 2008 v 11:05 #104285kreeki
ČlenHustey: jasně, musíme bejt nad věcí, ankety jsou o ničem, všichni to víme a všichni to tu dokola omíláme.. ale stejně nás to baví každej rok sledovat, ba i hlasovat, i když je to jen komerce sm4
1. 11. 2008 v 11:00 #104284Hustey
Člencelkove je ta anketa uplne o nicem, alespon pro me tyhle rankingy kulove znamenaji : )
1. 11. 2008 v 4:33 #104276Starf
Členhousik: popravde mi vubec nevadi, ze Rank 1 hrajou furt to sami, Chicane sice muze byt zajimavy, ale urcite by me to tak hudebne neuspokojilo…. budu se opakovat, ale pravej trance je pro me bez vokalu, ty bezduchy vokaly, co slycham v dnesnim trancu, akorat ubiraj na energii vystoupeni
my 2c.
1. 11. 2008 v 3:15 #104274Housik
ČlenTak já nevím, proč by se měli nějak zásadně umístit Rank 1 – se svými „Live Act“ sety, kde zašmrdlají pár akordů na synťáky stále stejných tracků, se fakt nikam vysoko nedostanou, páč už jsou dost ohrané. A kdo jejich live acty hodnotí nějak vysoko, měl by si zajít na skutečný koncert, kde hraje celá kapela živě + zpěváci 2 a víc hodin… a pak může hodnotit to, co předvádí Rank 1. Takový Chicane letos v Bratislavě – to byl úplně jiný level. Uvidíme, jestli vystoupení R1 na TM5 můj názor potvrdí nebo ho budu muset korigovat.
1. 11. 2008 v 0:13 #104271hectic
Členandrews: Ano spravne, za ty leta driny si vypracoval cesticku djingem. Producentum, pokud jsou v tom dobry, staci treba rok, dva, aby se o nich hodne vedelo, kdezto djingem to trva dyl. Mimo to pred par roky, bylo asi jednodussi dostat se na spicku djingem. Dneska uz je tech dju tolik, ze se podle me jen tezko zviditelnujou.
A nepochybne jde mau5ova produkce dolu, ale diky svymu drivejsimu produkcnimu zviditelneni, se na nej od jisty doby spousta lidi tesi az zahraje live…
31. 10. 2008 v 22:47 #104267Nulda
ÚčastníkAndrews +100
31. 10. 2008 v 21:52 #104264Amigo
Členkdyž anketa probíhala, tak jsem hlasoval následovně:
1. [b]Aly & Fila[/b]
2. Sean Tyas
3. Ferry Corsten
4. Richard Durand
5. Sander van Doorna když mi včera přišli výsledky mailem…tak jsem se nestačil divit…jakože Guetta na 5 místě ? prej nejlepší House dj ? ne to snad nemyslej vážně..když už nějakej TOP House dj v TOP 10 tak Deadmau5 ! První 4 místa se dala tak nějak čekat…
[b]Aly & Fila[/b] 31. místo sm3 dobře kluci..
Jak už tu někdo zmiňoval a má pravdu, tyhle ankety jsou největší frašky…sm15
31. 10. 2008 v 21:46 #104262Anonymní uživatel
NeaktivníTa anketa je zmanipulovaná fraška, vůbec nemá smysl argumentovat nějakýma pozicema z ní, že to něco znamená. Tiesto pravděpodobně pořád získává největší počet hlasů ze všech, ale protože jednou nedorazil na slavností vyhlášení, tak od té doby ho DJMag nikdy no. 1 djem neudělá, i kdyby papírově měl. Je to naprosto o ničem.
Řeknu příklad – Danny Howells – to je člověk, kterej např. nevydává skoro žádnou vlastní produkci, ale v komunitě lidí, kteří se o taneční hudbu zajímají je považovaný za nejlepšího dje na světě (nebo minimálně jednoho z nejlepších). Možná proto, že si tu cestičku nahoru vypracoval postupně léty dřiny, kdy v Anglii předskakoval Digweedovi a postupně získával renomé a pak i rezidenturu. Je jeden z mála, kdo dokáže zahrát snad všechny styly v setech, které mají třeba 12 hodin.
Dnes sice jeden rok neví nikdo, kdo je Joel Zimmerman a druhej už je ten člověk skoro v top 10, ale stejně tak rychle půjde i dolů.
31. 10. 2008 v 21:14 #104258f1d0
Členondrab: když koukám, na ten seznam, napadá mě třeba Judge Jules(32.). je pravda, že za poslední rok vydal Laid Bare, ale nebyla to zrovna nějaká bomba, která by nějak výrazně uchvátila (tim myslim, že se neobjevovala na každé druhé akci a nehrálo ji každé druhé známější jméno). U něj je to taky spíše o djingu a show, kterou při tom předvádí. A další jméno, které možná bude sedět ještě více, je Pete Tong (78.).
31. 10. 2008 v 20:53 #104254deivis
ČlenTijesto..
31. 10. 2008 v 20:52 #104252ondrab
Členiamek:je sice hezky, ze Halliwell je bez produkce vysoko, ale proc porad vischni argumentujete tim jednim a stejnym jmenem…reknete me nekdo nakyho jinyho dje, kterej nedela hudbu a jen hraje a je tak nahore…schvalne…sm4
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.