Tak po zralé úvaze jsem se rozhodl udělat pozice hlavně podle toho jak jsem je zažil na živo:
1.John O’Callaghan-tohle je podle mě největší talent současnosti….je jedno jestli prodkuje uplift nebo techy věci,pro mě je jeho jakykoliv release zárukou kvality,+ za set na loveplanet a RMI TranceXplosion
2.Rank 1- tyhle pánové mě naprosto rozsekali svým livesetem v polsku,to je zažítek který ve mě nadosmrti zůstane…..set byl možná lepší jak u J’OCe ale produkce zas nedosahuje vubec takovych kvalit
3.Armin van Buuren- to je je jen jedna výjimka,v poslednim roce jsem ho na živo neslyšel,ale tenhle člověk je prostě moje srdcová záležitost,plný energie a nadšení pro hudbu……
4.Airwave- produkce tohodle pána se mi líbí už dlouho,ale to co jsem zažil včera na music lovers marathon mě uplně dostalo,v životě jsem neviděl člověka tak skákat za mixpultem,bavit se a přitom hrát dokonalou muziku ktera mě totalně pohlcuje…..
5.Eddie Halliwell-jeho sety jsou jedna bláznovina,at tenhle člověk hraje techno,trance nebo cokoliv jineho jeho sety mají šťávu,moc se mi líbí jeho kompilace Fire it Up! celkově si to zaslouží i za to,že je to dle mého názoru posledni skutečný dj,ktery to dokazal někam dotahnout aniž by cokoliv vyprodukoval
na dalších místech jsou Simon Patterson za set na E-motion,Sean Tyas za produkci a úžasný set na music lovers marathonu + skvělý pokec potom a v neposlední řadě také gareth emery,protože at už tenhle pán vyprodukuje cokoliv,tak je to bomba