TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Vote now in DJmag’s Top 100 DJs 2008 poll!

• Toto téma obsahuje celkem 257 odpovědí. Do diskuze (73 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel eXrate a poslední změna proběhla před 16 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 259)
  • Autor
    Lukin_
    Člen

To se musí hlasovat djs které kdo slyšel?sm12[img]http://img244.imageshack.us/img244/3703/kuliak7.gif[/img]

deivis
    Člen

Palda61 [sz] – kolik jsi z toho slyšel naživo? 🙂

Jinak škoda, že jsem už hlasoval. Po včerejšku by se tam opět u mě dostal Marco Nastič, protože to co včera zahrál na HH to byla pastva pro oči i uši. Nádhera..

Sq4Raa
    Člen

Dodal…

prochi
    Člen

škvára:
    proto jsem dodal že mi moc sedl jeho set z loveplanet a RTX tranceXplosion

Palda61
    Člen

Bryan Kearney
    Indecent Noise
    JOC
    Sebastian Brandt
    Eddie Halliwell

6. Hellman, ale nenašel jsem ho tam 🙁

Sq4Raa
    Člen

Vote now in DJmag’s Top 100 [b]DJs[/b] 2008 poll!

[quote-0=prochi]tohle je podle mě největší talent současnosti….je jedno jestli prodkuje uplift nebo techy věci,pro mě je jeho jakykoliv release zárukou kvality…[/quote-0]

Nulda
    Účastník

1. Paul van Dyk
    2. Blank & Jones
    3. High Contrast
    4. Giuseppe Ottaviani
    5. Bryan Kearney

komar
    Člen

Vote bude až po creamech, abych si ověřil, že moji favorité si to skutečně zaslouží sm11

kreeki
    Člen

zavotím zítra ale Above no.1 sm4 dále se asi i dostane na joonase hahmo, no a dále se uvidí sm4

prochi
    Člen

Tak po zralé úvaze jsem se rozhodl udělat pozice hlavně podle toho jak jsem je zažil na živo:

1.John O’Callaghan-tohle je podle mě největší talent současnosti….je jedno jestli prodkuje uplift nebo techy věci,pro mě je jeho jakykoliv release zárukou kvality,+ za set na loveplanet a RMI TranceXplosion

2.Rank 1- tyhle pánové mě naprosto rozsekali svým livesetem v polsku,to je zažítek který ve mě nadosmrti zůstane…..set byl možná lepší jak u J’OCe ale produkce zas nedosahuje vubec takovych kvalit

3.Armin van Buuren- to je je jen jedna výjimka,v poslednim roce jsem ho na živo neslyšel,ale tenhle člověk je prostě moje srdcová záležitost,plný energie a nadšení pro hudbu……

4.Airwave- produkce tohodle pána se mi líbí už dlouho,ale to co jsem zažil včera na music lovers marathon mě uplně dostalo,v životě jsem neviděl člověka tak skákat za mixpultem,bavit se a přitom hrát dokonalou muziku ktera mě totalně pohlcuje…..

5.Eddie Halliwell-jeho sety jsou jedna bláznovina,at tenhle člověk hraje techno,trance nebo cokoliv jineho jeho sety mají šťávu,moc se mi líbí jeho kompilace Fire it Up! celkově si to zaslouží i za to,že je to dle mého názoru posledni skutečný dj,ktery to dokazal někam dotahnout aniž by cokoliv vyprodukoval

na dalších místech jsou Simon Patterson za set na E-motion,Sean Tyas za produkci a úžasný set na music lovers marathonu + skvělý pokec potom a v neposlední řadě také gareth emery,protože at už tenhle pán vyprodukuje cokoliv,tak je to bomba

Jimmy
    Člen

1. Paul van Dyk
    2. Giuseppe Ottaviani
    3. Duderstatd
    4. Kyau & Albert
    5. Martin Roth

sheppi
    Člen

1. Andy Moor
    2. Armín
    3. Markus Schulz
    4. Above & Beyond
    5. Ferry Corsten

Sickboy
    Člen

Tak samozřejmě hodnotim jenom ty, který jsem slyšel naživo.

1. Sean Tyas (tady prostě neni co řešit) – tip 80
    2. Above & Beyond (chci, aby se už konečně dostali na špičku, zaslouží si to) – tip 2
    3. Sander van Doorn (viz výše, osobně mě zatim nikdy nezklamal) – tip 6
    4. Simon Patterson (za E-Motion) – tip 145
    5. Sied van Riel (jeho styl mě hodně baví, teď v Bratislavě jsem ho slyšel poprvý a zjistil jsem, že pro něj můžu bez výčitek hlasovat) – tip 140

A už se mi tam nevejde Andy Moor – tip 35. sm7

Lukin_
    Člen

freezer se zbláznil 😀

Hustey
    Člen

ty vole freezere tak to jsi me prekvapil, ty takovy znalec a tam tam ty nejvetsi cheesy? : )

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 259)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.