TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Vote now in DJmag’s Top 100 DJs 2008 poll!

• Toto téma obsahuje celkem 257 odpovědí. Do diskuze (73 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel eXrate a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 259)
  • Autor
    Sq4Raa
    Člen

Další idiot, hurá sm3

Amoondre
    Člen

[quote ondrab][quote mike_h]mne treba prekvapuje smradlava mys na 11. miste, kdyz nikdy zadnej DJ set nezahral sm2[/quote]

to nejak nechapu jak to myslis...to ze hraje live z albetonu znamena, ze neni DJ?..nebo ted te nejak nechapu[/quote]Ja nechapu hodne veci, ale zrovna tohle je jedna z veci ktere chapu – nekdo si potrebuje rejpnout do mau5e protoze mu treba z nejakyho duvodu lezi v zaludku …. Proste dmnce internetovych for, zvykej si 😛 Pro mne osobne tohle muze napsat clovek, kterej v zivote deadmau5uv set neslysel/nezazil.

BoRo
    Člen

[quote beyond infinity][quote Andrews]Tak už i Ukrajinec rozumí česky psanýmu textu líp než já sm7

Máš asi pravdu.[/quote]

Tak, tak sm0 Uznávám že jsem se mohl vyjádřit líp. Cattaneo byl v Praze na festivalu Love Planet 2006. Jenže ta hala na výstavišti měla mizernou akustiku a byla tam zima, tak jsem zdrhnul do Red Zone. Později jsem od něj slyšel ještě nějaké sety a litoval jsem že jsem nezůstal. S Tyasem a Durandem měl společné to že jsem ho slyšel těch 15 minut, ne to jak hrál.[/quote]

To vite,cizinec cizince lepe porozumi,v tomto pripade Beyond napsal ve stylu cizincesm2

Paya
    Člen

Guetta jasnej, kdo by to nečekal … Sasha a Digweed směrem k pozicím, které jsou pro ně reálnější …

btw vypovídací schopnost se odvozuje od počtu hlasujících, ne?

tranceři jsou aktivnější než ostatní, ale vždyť jde o anketu popularity, nikoliv o anketu schopností ;o)

Ondra divnej není, jen objíždí festivaly … jinak jsem jich slyšel 58 (přitom třeba Chemiky nee ;o)

ondrab
    Člen

[quote beyond infinity]Takových je tam víc: Chemici, Infekti...[/quote]

a c o je spatnyho zase na chemicich?..kdyz vystupujou tak hrajou jako djove…nevim proc by nemohli spadat do teto kategorie

ondrab
    Člen

[quote mike_h]mne treba prekvapuje smradlava mys na 11. miste, kdyz nikdy zadnej DJ set nezahral sm2[/quote]

to nejak nechapu jak to myslis…to ze hraje live z albetonu znamena, ze neni DJ?..nebo ted te nejak nechapu

ondrab
    Člen

asi sem divnej, ale ja sem z te top 100 slysel live 46 djzsm16

Amoondre
    Člen

[quote hellman]beyond infinity: taky 39 🙂
    no nebo spíš 38, ten tiddey se moc počítat nedá, toho sem slyšel tak 10 minut[/quote]41 🙂

[quote Andrews]Tak už i Ukrajinec rozumí česky psanýmu textu líp než já sm7

Máš asi pravdu.[/quote]

Tak, tak sm0 Uznávám že jsem se mohl vyjádřit líp. Cattaneo byl v Praze na festivalu Love Planet 2006. Jenže ta hala na výstavišti měla mizernou akustiku a byla tam zima, tak jsem zdrhnul do Red Zone. Později jsem od něj slyšel ještě nějaké sety a litoval jsem že jsem nezůstal. S Tyasem a Durandem měl společné to že jsem ho slyšel těch 15 minut, ne to jak hrál.

Sickboy
    Člen

Já jich mám 32. sm3 Jinak výsledky nic moc. sm7

Hustey
    Člen

tak ja jsem videl cele sety od 36ti typku : ) par bych se jich jeste naslo, ale to byli spise vzdy jen chvilky : )

stale ale doufam ze to neni ofic : / jedine poteseni by potom bylo Markusovo osme misto …

ceero
    Účastník

cattaneo je pre mna najkavlitnejsi dj z celej stovky sm2

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Tak už i Ukrajinec rozumí česky psanýmu textu líp než já sm7

Máš asi pravdu.

BoRo
    Člen

Andrews,on spis myslel opacne, lituje ze slysel ho tak malo

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[quote beyond infinity]Andrews: nerozumím otázce[/quote]

Proč byl Cattaneo velká chyba? Hrál nějak hrozně? Nikdy jsem ho live neviděl, ale co jsem měl tu možnost slyšet, tak všeobecnej konsenzus je, že je to talentovanej dj. Rozhodně to přirovnání s Tyasem a Durandem si nezasloužil ani kdyby hrál ten nejnudnější prog na světě sm2

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 259)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.