TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse White Afterparty – 3.6.2007, Retro Hall, Praha 2

• Toto téma obsahuje celkem 58 odpovědí. Do diskuze (21 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 46. až 59. (celkem z 59)
  • Autor
    Hustey
    Člen

nechapu proc to hned musite takhle kritizovat, ja to vidim jako naprosto v pohode after. ja sice tuto moznost asi nevyuziji, ale kdybych nemel jine plany, jdu do toho B-]B-]

MarkAirman
    Člen

no a taky ze je to white afterparty a ne sensation white afterparty…mno nevím taky se mi to nezdá

dance-girl
    Člen

ani mě nehne…%-)X[]

…dle živosti pujdu nebo nepujdu…uvidí se….na SW ale budu až do uplného konce…

Nulda
    Účastník

BEDA rulezz

LIT
    Člen

pardon, ale tohle je dost veselý, čim dál tim víc věřim tomu že to je nějaká blbost…

Pražští housový djové v čele s…

Časový line-up:
    04:00 – …

Vstup:
    05.00 – ???

chudák dj asi bude hrát sám… celkově ta úroveň tiskovky je hodně nízká

LIT
    Člen

jo vim, ale zase to už by byla asi velká drzost před sazka arenu přivézt 10 autobusů jako že odvoz na after která přitom neni s povolením UM… to nevim jestli by z toho nebyl průser… navíc hlavní partner stejnej… ale zas ta grafika je taková podivná… no nevim no já tam určitě nepůjdu…

Revolt
    Člen

to je trosku neco jinyho ne?? ale vis co sem tim chtel rict ne?

LIT
    Člen

tywoe este 150 za after… ale tak 2sexy taky nema logo UM a propaguje tu sensation :oD

Revolt
    Člen

proc to nema logo UM ?? uz sem videl i jednu pre party v nejmenovanem baru v prerove.. libi se mi jak se snazi nekteri vydelat na cemkoli proc ne ze? cesi

2Sexy
    Člen

Jojo, ja to zas myslel tak, ze na white bych sel a sem kdyztak taky + nejaci mi znami, ktery na SW nejdou. Tak proto.

mno blbá jak se to vezme sem bych asi i šel… ale na white teda nejdu takže bych řekl spíše otázka k veci..

2Sexy
    Člen

Musim bejt v bilym? Blba otazka ze 🙂

Karel
    Správce

Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 46. až 59. (celkem z 59)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.